Bináris opciós stratégiák - a sikeres kereskedők technikái - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth

Bináris opciós stratégiák - a sikeres kereskedők technikái

A bináris opciós kereskedési stratégiák két részből állnak Az első rész a tényleges kereskedői stratégia, amelynek megfelelően a kereskedő érdekes és várhatóan kifizetődő kereskedési lehetőségek után kutat. A kereskedési stratégia pl. tartalmazhatja az árgrafikonok vagy az azokhoz kapcsolódó gazdasági hírek elemzését . A második rész a pénzmenedzsment - ez segít a kereskedői tőke bölcs befektetésében és az egyes ügyletek értékének ésszerű meghatározásában.

Az árgrafikon elemzések indikátorai

Ez a lista jelenleg a MetaTrader platformon technikai elemzésnél, illetve a brókerekkel való későbbi ügyletkötésnél használt indikátorokat tartalmazza. Mindenki egyéni stratégiát használ bináris opciós kereskedéshez. De fontos megjegyezni, hogy kellő mennyiségű tudás, illetve tesztelés/tapasztalat nélkül nem érdemes kereskedni - így hát mindig részletesen is utána kell nézni a dolgoknak. Ha ezen indikátorok felkeltették az Ön érdeklődését, olvasson utánuk az őket bővebben leíró cikkekben.

  • Bollinger-szalagok - ezek az árak körüli sávok. A standard eltérésen alapulnak. Például, Sdev=2 érték esetén az árak az esetek 97%-ában a megadott határokon belül mozognak és csak 3%-ban térnek el ettől (alul/túllépés).
  • Volumen indikátorok - ezeket pl. Anne Couling könyvei remekül elmagyarázzák
  • Sávszélesség (a Bollinger-szalagok szélessége) - ha az ingadozás magasabb, a sávszélesség növekszik, illetve fordítva
  • Egyszerű mozgóátlag (SMA) - a grafikon egyik pontja, amely a záróár átlagát képviseli, pl. az utolsó 30 időszak során (egy időszak pl. 15 perces lehet).
  • RSI (relatív erősség index) - technikai indikátor, amely a legutóbbi nyereségeket a legutóbbi veszteségekkel hasonlítja össze.

Pénzügyi piaci eseménynaptárok

Forex Factory - ingyenes eseménynaptár kínáló weboldal

Ezen naptárak révén Ön áttekintheti a hónapokat/heteket/napokat és megtekintheti azon fontos kereskedési eseményeket, amelyek potenciálisan elmozdulhatnak - mindezt a devizaárfolyamokkal és részvényárakkal együtt. A bináris opciók egyik jó alapstratégiája a következő: rendszeresen figyelni ezen naptárakat, hogy lesz-e olyan esemény, amely egy, az Ön által aktuálisan kereskedett vagyontárgy árát befolyásolhatja.Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Tamara (94.21.163.*) Írta

IQ OPTION vélemény    IQ option

Tisztelt Cím!

Érdekelne, hogy mi a véleménye az IQ option-ről?
Megbízható cég?

Szíves válaszát ezúton is köszönöm.

Üdvözlettel:
Tamara

  István (2a01:36c:120:690f:dce9:4076:ebcb) Írta

Számlanyitási probléma    Binatex

Nem tudok deviza bankszámlát nyittatni a kereskedés elkezdéséhez, mert nincs állandó lakcímem.
(HUF számlám van, azt nem tiltották le, lásd az aranytojást tojó Tyúkot).
Van valamilyen lehetőségem a kereskedés kipróbálásához, elkezdéséhez?

  David (2605:e000:2486:e200:e822:7cdb:99) Írta

Binomo Regisztrácio    Binomoval szeretnék

Hello, Én probálok regisztralni és nem enged innen. Los Angelesbe élek innen hogyan tudok regisztrálni? Ha esetleg ott nem tudok akkor tudnál ajánlani másik oldal ami biztonságos és lehet használni Kaliforniából.
előre is köszönöm a válaszod

  Szabó Kinga (176.77.139.*) Írta

Binarex pénz be és kifizetés    Binarex.com

Üdvözlőm. Én a binarexen csináltam fiókot demo számlán már jól megy. Szeretem volna át váltani valódi számlára. De azt irja ki hogy a számlaszámom érvénytelen. A virtuális tranzakció aktiválva van magyar forint visa számlám van. Miért n sikerül? Válaszát köszönöm.

  Ica (89.135.172.*) Írta

Segítségkérés!    IQ option

Hello!
Érdekelne az IQ option kereskedés de sajnos nem tudom hogy tudok regisztrálni. Letöltöttem az alkalmazást de sajnos nem tudok angolul. Demo számlán gyakoroltam úgy érzem menni fog bár még tanulmányozom. Regisztrációba kérnék segítséget! Előre is köszönöm! Üdv. Ica

  Zalavary Jozsef (178.48.76.*) Írta

üdvözlet

Kedves Zoltán! Üdvözöllek és további sok sikert kívánok. Kíváncsian várom a tanácsadó leveleidet. Tisztelettel: Zalaváry József

  Forrai Roland (91.146.185.*) Írta

Kérdés    Nincs

Szia egy nagyon egyszerű kérdésem lenne, ha nem akarok egyik családtagomtól se kölcsönkérni, illetve semmi illegális dologban részt venni, vagy elkövetni akkor hogy tudnék még a héten 50.000Ft értékű kéz pénzhez jutni h ne tartozzak senkinek?! A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlette: Roland

  Simon Zsolt (151.0.84.*) Írta

    IQoption

Üdvözlöm!

Szeretném megtanulni a stratégiáját hogy én is legalább fele olyan sikeres legyek mint Ön. Hol kell kezdenem a tanulást ill. kilyen tanácsokat tudna nekem adni?

Üdvözlettel:
Simon Zsolt

  kovács zsolt (185.47.161.*) Írta

jó napot kívánok , még nem kereskedek sehol az angolt nem értem magyar vagy német nyelvű legyen az egész rendszer, mert elindulni nem tudok mert nem értem. köszönettel .zsolt

  Buzási Zsuzsanna (79.122.28.*) Írta

Érdeklődés    még sehol

Tisztelt Tóth Zoltán ! Szeretnék érdeklődni a munka iránt , az email címemre, ha kérhetném. Előre is köszönöm válaszát!

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.