Minute opciók - definíció, tulajdonságok, példák - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth

Minute opciók - definíció, tulajdonságok, példák

A minute opció egy bizonyos fajta bináris opció, rövid lejárati idővel (általában 60 másodperctől 5 percig) A hagyományos bináris opciókkal összehasonlítva (30 perc vagy több lejárati idő) nagyon kockázatosak lehetnek. Ilyen rövid időszak alatt jóval nehezebb megjósolni az ármozgást és általában a kifizetések sem túl magasak.

A minute opciók (nagyon rövid lejáratú opciók, 1-5 perces lejárati idővel) általában nem jelentenek jó választást a kezdők számára. A brókerek gyakran ajánlják őket, de a kezdetekben érdemes legalább 15 (de inkább 30-60) perces lejárati idejű bináris opciókkal kereskedni.

A minute opciók tulajdonságai:

Hasonlóan a bináris opciók többi fajtáihoz, minute opció vásárlása esetén a legnagyobb lehetséges veszteség (a befiizetett összeg) mindig ismert, a fogadás pedig az alátámasztó vagyontárgy (devizapár, árucikk, részvény, index) emelkedésére/esésére történik, emellett a kereskedő a lejárati idővel is tisztában van. Ugyanakkor ilyen esetben a lejárati idő nagyon rövid, mindössze pár perc.

A minute opciók a bináris opciók kategóriájába esnek, így előre meghatározott fix profitot nyújtanak, ha a befektető helyesen tippelt. A befizetés (opciós prémium befizetésének) megtörténte után az eredmény kétféle lehet:

  • Helyes tipp (vagyontárgy értéke emelkedik/esik) = fix kifizetés.
  • Helytelen tipp = a befektető részére nincs kifizetés.
  • Kifizetés: A fix mértékű kifizetés általában a befizetett összeg 70%-a.
  • Lejárati idő: Rövid, pár tucat perc.
  • Veszteség: A maximális veszteséget a befizetés (az opciós prémium) korlátozza.
  • Eredmény: A sikeres ügylethez az árnak pontosan egyetlen ponttal kell elmozdulnia a kiválasztott irányba.
  • Kötési ár: A kezdeti árszint, mely a lejárat pillanatában számított áron alapul. Ha pl. Ön FEL (Call) opciót vesz a Google részvényéből akkor, amikor azt 105,25 USD-ra tartják, Ön a részvény árának emelkedésére tippel és a kötési ár 105,25 USD. Az Ön számára ekkor az az előnyös, ha a részvény ára a kötési ár fölé emelkedik.

A minute opciók típusai:

  • FEL (Call) minute opció: FEL opció vásárlása esetén az Ön tippe szerint az alátámasztó vagyontárgy ára legalább egy pontot nő a kötési árhoz képest
  • LE (Put) minute opció: LE opció vásárlása esetén az Ön tippe szerint az alátámasztó vagyontárgy ára legalább egy pontot csökken a kötési árhoz képest

A minute opciók előnyei:

A befektetés eredménye pár percel belül kiderül

A minute opciók hátrányai:

Alacsonyabb kifizetés - általában mindössze 70% a hagyományos bináris opciók 80-85%-a ellenében
Kevesebb idő a döntéshozatalra
Nem könnyű helyesen megtippelni az árfolyam mozgásának irányát
A rövidtávú diagramok (gyertya = 1 perc) nem túl megbízhatóak

Összegzés

A rövidtávú (minute) opciók nem a legjobb választások a kezdők számára. Pár perc, illetve akár 60 másodperc nagyon kevés idő az ármozgások megbízható megtippelésére. Ezek az opciók főleg a brókerek számára előnyösek, illetve a tapasztaltabb kereskedők is használhatják őket néhány esetben, ha nagyon erős információkkal bírnak a jövőbeli ármozgásokról.

Ha Ön szeretne pár gyors tesztügyletetet nyitni bemutató számlával, érdemes kipróbálnia a minute opciókat. Viszont, ha Ön komolyan veszi a bináris opciókkal való kereskedést és a pénzkeresést, jobban teszi, ha hosszabb távú opciókban gondolkodik, normál lejárati idővel (30 perc vagy több). Ezekkel ésszerű profitra tehet szert hosszú távon.Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  HighLow

Highlow Markets Pty Ltd
Ausztráliai, hivatalos engedéllyel rendelkező bróker, amelynél devizapárokkal és indexekkel lehet kereskedni. Ideális választás tapasztalt kereskedők számára.
Egy gyors tipp: Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatukkal, így hozzájuthat egy virtuális pénzes, 10000$-os demó számlához, amellyel mindent letesztelhet náluk.
Minimum befizetés: $50
 
 


  Tamara (94.21.163.*) Írta

IQ OPTION vélemény    IQ option

Tisztelt Cím!

Érdekelne, hogy mi a véleménye az IQ option-ről?
Megbízható cég?

Szíves válaszát ezúton is köszönöm.

Üdvözlettel:
Tamara

  István (2a01:36c:120:690f:dce9:4076:ebcb) Írta

Számlanyitási probléma    Binatex

Nem tudok deviza bankszámlát nyittatni a kereskedés elkezdéséhez, mert nincs állandó lakcímem.
(HUF számlám van, azt nem tiltották le, lásd az aranytojást tojó Tyúkot).
Van valamilyen lehetőségem a kereskedés kipróbálásához, elkezdéséhez?

  David (2605:e000:2486:e200:e822:7cdb:99) Írta

Binomo Regisztrácio    Binomoval szeretnék

Hello, Én probálok regisztralni és nem enged innen. Los Angelesbe élek innen hogyan tudok regisztrálni? Ha esetleg ott nem tudok akkor tudnál ajánlani másik oldal ami biztonságos és lehet használni Kaliforniából.
előre is köszönöm a válaszod

  Szabó Kinga (176.77.139.*) Írta

Binarex pénz be és kifizetés    Binarex.com

Üdvözlőm. Én a binarexen csináltam fiókot demo számlán már jól megy. Szeretem volna át váltani valódi számlára. De azt irja ki hogy a számlaszámom érvénytelen. A virtuális tranzakció aktiválva van magyar forint visa számlám van. Miért n sikerül? Válaszát köszönöm.

  Ica (89.135.172.*) Írta

Segítségkérés!    IQ option

Hello!
Érdekelne az IQ option kereskedés de sajnos nem tudom hogy tudok regisztrálni. Letöltöttem az alkalmazást de sajnos nem tudok angolul. Demo számlán gyakoroltam úgy érzem menni fog bár még tanulmányozom. Regisztrációba kérnék segítséget! Előre is köszönöm! Üdv. Ica

  Zalavary Jozsef (178.48.76.*) Írta

üdvözlet

Kedves Zoltán! Üdvözöllek és további sok sikert kívánok. Kíváncsian várom a tanácsadó leveleidet. Tisztelettel: Zalaváry József

  Forrai Roland (91.146.185.*) Írta

Kérdés    Nincs

Szia egy nagyon egyszerű kérdésem lenne, ha nem akarok egyik családtagomtól se kölcsönkérni, illetve semmi illegális dologban részt venni, vagy elkövetni akkor hogy tudnék még a héten 50.000Ft értékű kéz pénzhez jutni h ne tartozzak senkinek?! A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlette: Roland

  Simon Zsolt (151.0.84.*) Írta

    IQoption

Üdvözlöm!

Szeretném megtanulni a stratégiáját hogy én is legalább fele olyan sikeres legyek mint Ön. Hol kell kezdenem a tanulást ill. kilyen tanácsokat tudna nekem adni?

Üdvözlettel:
Simon Zsolt

  kovács zsolt (185.47.161.*) Írta

jó napot kívánok , még nem kereskedek sehol az angolt nem értem magyar vagy német nyelvű legyen az egész rendszer, mert elindulni nem tudok mert nem értem. köszönettel .zsolt

  Buzási Zsuzsanna (79.122.28.*) Írta

Érdeklődés    még sehol

Tisztelt Tóth Zoltán ! Szeretnék érdeklődni a munka iránt , az email címemre, ha kérhetném. Előre is köszönöm válaszát!

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.