- Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth

5 aranyszabály a felelősségteljes CFD kereskedéshez

1. szabály - Helyes pénzmenedzsment

Amennyiben Ön nem szeretne a portfolióját tönkretevő veszteséges üzletek sokaságába belefutni, helyesen kell kezelnie a pénzét. Tehát, szilárdan be kell állítania azt legmagasabb befizetési százalékot a számláján, amit képes befektetni egy opcióba. Ez a százalék idális esetben alacsony. A kevésbé tapasztalt kereskedőknek érdemes 2%-ra, illetve 50-szer kev...

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

Zoltan Toth

CFD stratégiák - a sikeres kereskedők technikái

A bináris opciós kereskedési stratégiák két részből állnak Az első rész a tényleges kereskedői stratégia, amelynek megfelelően a kereskedő érdekes és várhatóan kifizetődő kereskedési lehetőségek után kutat. A kereskedési stratégia pl. tartalmazhatja az árgrafikonok vagy az azokhoz kapcsolódó gazdasági hírek elemzését . A második rész a pénzmenedzsment - ez segít a kereskedői tőke bölcs befektet...

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

Zoltan Toth

Breakeven arány: Minimális siker arány, amelyre szükség van ahhoz, hogy Ön profitálhasson a kriptovaluta opciókból

Egy bináris opciós kereskedő számára az egyik legfontosabb érték az ügyletek százalékos sikeraránya. Van egy adott minimum arány, amelyet meg kell haladni ahhoz, hogy a kereskedés hosszú távon is kifizetődő legyen. Ezt az arányt break-even aránynak hívjuk és általában 55-60% közé esik. Olvasson tovább, ha szeretné megtudni, hogyan számíth...

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

Zoltan Toth

Metatrader - kereskedői használati útmutató

A MetaTrader 4 egy kiváló elemzőeszköz, amelyet a bináris opciós kereskedők is ingyenesen használhatnak. Sokkal jobb árdiagramokat mutat, mint a webes brókerek platformjain találhatóak. Továbbá, sokféle technikai indikátorral bővíthető, amelyek segítenek a következő ügylettel való döntésnél.

Hogyan segíthet Önnek a MetaTrader?

Nagyszerű elemzőeszközként szolgál, amelyet a bináris opciós bróker webol...

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

Zoltan Toth

Minute opciók - definíció, tulajdonságok, példák

A minute opció egy bizonyos fajta bináris opció, rövid lejárati idővel (általában 60 másodperctől 5 percig) A hagyományos bináris opciókkal összehasonlítva (30 perc vagy több lejárati idő) nagyon kockázatosak lehetnek. Ilyen rövid időszak alatt jóval nehezebb megjósolni az ármozgást és általában a kifizetések sem túl magasak.

A minute opciók (nagyon rövid lejáratú opciók, 1-5 perces lejárati id...

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

Zoltan Toth

Minden amit tudnia kell a CFD robotokról

Pár nappal ezelőtt hallottam először a bináris opció robotokról, és rögtön felfigyeltem rá. Bár vicces volt elképzelni, ahogy robotok bináris opciókkal kereskednek, nem lepett meg az, amit találtam. A szoftver, ami működteti a robotokat valójában nem több, mint szignál szolgáltató és automata kereskedő. A robotokkal való kereskedés a kereskedelem különleges formája, ami több különböző eszközt a...

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

Zoltan Toth

A CFD robotok profithozó képességei

A bináris opció robotoknak sok olyan opciója van, amivel személyre tudják szabni a kereskedők a kereskedelmi opciókat saját igényeiknek megfelelően. Minden kétséget kizáróan ez az egyik leginnovatívabb bináris opció szoftver a piacon. A bináris opció robot opcióival növelni tudják a kereskedők a pénzkeresés sebességét, és többet tudnak tanulni a bináris opciókról.

A kereskedőknek pontosan és rés...

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

Zoltan Toth

Bollinger Szalag és Momentum

Itt tanulhat a Bollinger Szalagok és a Momentum kombinálásáról. A Bollinger Szalagok technicista indikátorok, amiket arra terveztek, hogy érzékeltessék a várható kereskedési tartományt, és hogy jelenleg az árak fent vagy lent vannak ahhoz a tartományhoz képest. Ennek eléréséhez 14 időszak mozgó átlagát veszik (középső vonal), beszorozzák a szórást kettővel, majd hozzáadják (felső vonal), és kivonják a mozgó átlagból (...

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

Zoltan Toth

Technikai Analízis a CFD

Bináris opció kereskedőként meg kell jósolnia az eszköz jövendőbeli árváltozásait. A hagyományos kereskedésben sokféle módszerrel megteheti ezt, de a fundamentális elemzés a legismertebb.

Ez a módszer kielemzi egy eszköz bevételét, osztalékát, az új termékeket, kutatási projekteket stb. Sajnos a fundamentális elemzés nem alkalmazható bináris opcióknál. Csak úgy lehet valakiből sikeres bináris opció kereskedő, ha technika...

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

Zoltan Toth

Gyertya stratégia

A gyertya stratégia a bináris opció kereskedés egyik legnépszerűbb módja. Ha érti a gyertyákat, bármilyen piacon találni fog kereskedési lehetőségeket, és mindig képes lesz a bináris opció kereskedésre.

Ebben a cikkben leírjuk, hogy hogyan vihet végbe gyertya stratégiát a bináris opcióknál. Ezeket a kérdéseket fogjuk részletesen megválaszolni:

Candlestick method
  • Mik azok a gyertyák?
  • Hogyan használhatom a gyertyákat bináris opció kereskedéshe...
Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

Zoltan Toth

Stratégiák Magas Rizikót Vállaló Kereskedőknek

Ha Ön azon kereskedők közé tartozik, akik hajlandók magasabb kockázatot vállalni annak érdekében, hogy rövid idő alatt sok pénzt keressenek, válasszon azon stratégiák közül, amiket bemutatunk ebben a cikkben.

Ahhoz, hogy magas potenciálú és kockázatú stratégia legyen egy stratégia, az alábbikét kritériumnak kell megfelelnie:

  1. Sok szignált kell generálnia. Ahhoz, hogy gyorsan sok pénzt keressen, sok ...
Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

Zoltan Toth

Stratégiák Magas / Alacsony Opciókhoz

A magas / alacsony opciók a bináris opciók azon típusai, melyekkel a legmagasabb nyerési százalékot lehet elérni. Ez a három stratégia a legjobb a magas / alacsony opciókhoz arra, hogy pénzt tudjon velük keresni.

Kereskedési stratégiák magas / alacsony opciókhoz

A magas / alacsony opciókhoz meg kell tudni jóslnia, hogy a piac emelkedni, vagy esni fog egy adott időszakban. Az nem számít, hogy milyen mértékben fog esni ...

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

Zoltan Toth

Kereskedés gyertyákkal

Az előző cikkeinkben már taglaltuk a gyertyákat, és azt is, hogy hogyan alakulnak ki és hogyan használhatja fel őket a kereskedésre. Ebben a cikkben közelebbről meg fogjuk nézni, hogy milyen következtetéseket vonhat le a gyertyák alapján a piac pszichológiájára és a piaci időszakokra nézve. Ez segíteni fog Önnek abban, hogy ne csupán megjósolni tudja, hogy mi fog történni, de hogy meg is értse, hogy mi történik az árral és miért....

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.