5 perces strategiak gyors attekintes - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
29.07. 2017 12:30  | 

Ha már az előzőekben az egyperceseket vettük át, nézzünk rá az öt-perces opciókra, hogy lássuk milyen stratégiákat lehet ár alkalmazni. Mivel ez az egyik legnépszerűbb lejárati idő, az öt-perces kereskedés igen aktív, és temérdek jó, de még annál is több rossz stratégia található ebben a kategóriában. Stratégiák tekintetében az 5-perces lejáratú ügyletek a legváltozékonyabbak, és noha erősen változók, valójában elég hosszúak ahhoz, hogy a trendek láthatóvá váljanak.

Az öt-perces ügyleteknél lehetőség van a nagy egészet megfigyelni és 5 perces gyertyákra hagyatkozni, de akár el lehet aprózni is, oly módon, hogy 1 perces gyertyákat figyelünk meg. Amikor stratégiákról van szó, előtérbe kerül, hogy milyen kereskedők vagyunk valójában, milyen elemzés módok és mely termékek a legjobbak nekünk. Ha termékekről van szó, akkor az 5 perces lejárat esetében a kereskedők a devizapárokra, nyersanyagokra és indexekre esküsznek, noha nincs igazán egyeduralkodója a kategóriának. Mindenki azzal kereskedik, amivel jól esik. Ezek a termékek csak azért jó választások, mert napi szinten kereskednek velük a világpiacokon, a tőzsdéken, tehát az árfolyamok erősebb mozgást mutatnak, ellentétben mondjuk a részvényekével, amelyek főleg akkor változnak, ha új termék, szolgáltatás kerül ki a cégektől, vagy valamilyen törvényi dolog változik. Mivel a legtöbb stratégia alkalmazható a rövidebb időtávra, igazából egy fontos dolgot kell szem előtt tartani: a rövidebb időkeret valamelyest megbízhatatlanná teszi az előrejelzés lehetőségeit.

Nézzünk tehát néhány stratégiát, amelyek az 5 perces lejáratnál is működőképesek:

Árfolyam-változási stratégia

Ez az egyik legegyszerűbb stratégia, gyakorlatilag alap kereskedés. A kereskedők szimplán az árak változását figyelik, percről percre, s ez alapján határozzák meg a következő lépést. Érdemes MT4-et használó brókereket választani, és az egész napos figyelés helyett az 1, 2, vagy akár 5 percre lebontott grafikonokat megfigyelni. Egyes alakzatok, mint a háromszögek, zászlók, vagy a fej & váll előre jelezhetik, hogy merre fog menni az árfolyam.

Skalpolás

A skalpolási stratégiák alapjáraton ugyanúgy az árakat veszik figyelembe, de a trendeket például figyelmen kívül hagyják. Amit még tudni érdemes a skalpolásról az az, hogy szimpla „találgatásról” van szó: a kereskedő az előző időszakok (pl. az előző tíz 5 perces időszak) mozgása alapján „megjósolja”, hogy a következő időszakban merre megy majd az árfolyam, és ez alapján nyitja meg a pozíciót. Az 5 percre lebontott grafikonok a legjobbak ehhez, még abban az esetben is ha az öt perces kereskedésről van szó.

Japán gyertyák

A gyertyákra alapoz manapság minden stratégia. A gyertya és annak kanócai megmutatják, hogy egy adott időszakban mekkora mértékben változott az ár. A gyertya testének hossza mutatja a nyitó és záró ár közti különbözetet, míg kanócok az időszakon belüli legnagyobb és legkisebb elért árat. Ezek az indikátorok segíthetnek meghatározni, hogy a következő periódusban az ár merre fog mozdulni. Érdemes megtanulni a gyertyák olvasását, mivel sokkal pontosabban meghatározhatók a trendek ezek alapján, semmint szimpla vonal-grafikonok alapján.

Lendület és kilengések

Amikor az árfolyam változik, akkor van lendülete. Ez jelzi, hogy a következő időszakban merre fog elindulni az adott árfolyam, tehát, milyen opciót érdemes nyitni. Amikor a lendület kimerül, akkor fennáll a lehetősége a stagnálásnak vagy a lassú konszolidációnak. A másik véglet az, amikor a lendület túlcsordul, és az árfolyam hirtelen kilendül a másik irányba. Ahhoz, hogy a lendületet vagy a kilengéseket ki tudjuk aknázni egy öt perces opciónál, az 1-2 percre lebontott grafikonokat kell használni.

Trendkövetés

A trendek követése egy viszonylag stabil kereskedési stratégia. Ugyanakkor rendkívül fontos, hogy megtanuljuk, hogyan lehet meghatározni a trendet. Erről egy korábbi posztban már volt szó, szóval tessék visszanézni. A sikeres kereskedők általában mérik a trendeket, nem pedig megjósolják. Ezt azt jelenti, hogy a gyertyák és kanócok alapján meghatározzák, hogy milyen mértékű változások állnak fenn, és a trendvonalakat meghúzva, azokra alapozva lépnek a következő öt percben.

Amint az látható, az 5 perces bináris opciókkal is lehet megalapozott, értelmes kereskedelmet folytatni.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. otthonról pénz, online pénz, bináris opció, kereskedés, stratégiák, ötperces bináris opciók
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Egy fejlett bróker valóban remek ügyfélszolgálattal és alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker ingyenes demó verzióval és valóban alacsony befizetési korláttal rendelkezik
Minimum befizetés: $5
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.