A bitcoin erthetoen masodik fejezet - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
21.07. 2018 00:00  | 

Hogyan juthatok Bitcoinhoz?

Amikor felmerül ez a kérdés, akkor sokan úgy gondolják, hogy bonyolult, lehetetlen dolog a Bitcoin megszerzése. Mert hát kell hozzá kriptovaluta-pénztárca, meg pénz, meg minden, és amúgy is tiszta bonyolult az egész. Nos, ők azok, akik sosem fognak pénzt keresni online. Igaz, hogy kell tárca meg pénz, de lényegében kb. 10 perc az egész tranzakció. Kriptovaluta-tárcát lehet nyitni kb. öt perc alatt, miközben szintén vígan lehet adni-venni a bitcoint digitálisan, megint csak percek alatt. Ha már van BTC-tárolásra képes tárcánk, a következő opciók állnak rendelkezésre:

 1. Kriptovalutaváltók, ahol normál valutát (forintot, dollárt, eurót, stb) lehet átváltani bitcoinra vagy annak a váltópénzére, satoshi-ra.
 2. Bitcoin-automaták: idehaza nem nagyon van ilyen, de külföldön viszonylag gyakoriak már.
 3. Közvetítő: olyan biztonságos felület, ahol magad találhatsz eladót aki Bitcoint tud neked eladni. Ezek gyakran más árfolyamon dolgoznak, és lehet, hogy sokkal drágábban kapod meg a valutádat mint ahogy egy sima váltónál tudnád.
 4. Magad árulsz terméket vagy szolgáltatást Bitcoin-ért (persze ne árazz be egy sima fordítást mondjuk 1 BTC-re, ami közel kétmillió forint), és ezt váltod be később termékre vagy forintra.
 5. Plusz egy tipp: ha nagyon ráérsz, vagy olyan munkád van, ami számítógéphez köt, akkor kereshetsz olyan satoshi-bányász oldalakat, ahol óránként, félóránként kell egy captcha-t kitölteni, és cserébe satoshi-t kapsz. Nem túl sokat, de ha több helyen is tudsz regisztrálni és időben kitölteni a captcha-t, akkor lassacskán összegyűlhet egy fél bitcoin (a lassacskán itt pár évet jelent, mivel 100 millió satoshi egy bitcoin). Általában óránként 50-100 satoshi folyik be, több fauceten keresztül még ennél is több lehet.
 6. Figyelem: a Bitcoin, a BTC faucetek sajnos csalókat is vonzanak, így extra körültekintően kell eljárni, hogy valóban profitálhassunk, és ne valami csalóhoz kerüljön a pénzünk.

  Hogyan működik?

  Anélkül, hogy nagyon elmerülnénk a technikai részletekben, nézzük meg, hogy működik a Bitcoin. Valójában a BTC egy nagy közös tárcából kerül kiosztásra, amit blokkláncnak hívnak, amelyben minden jóváhagyott tranzakció egy-egy blokk. Ahogy egy-egy ilyen blokk belép a láncba, kiadásra kerül egy felhasználótól-felhasználóig alapon működő hálózatban felhasználói jóváhagyásra.

  Ily módon a felhasználók tudnak a tranzakcióról, ami megakadályozza a lopást illetve a véletlen tranzakció-ismétlést. A Bitcoinban nincs központi ellenőrző hatóság, maguk a felhasználók, a blokklánc tagjai adják a biztonságot, illetve az ő (főleg a bányászok) tevékenysége befolyásolja a tranzakciókat és a forgalomban lévő Bitcoin végső limitjét.

  Ellentétben a hagyományos valutákkal, a Bitcoin-nál mindig van egy felső forgalmi limit: ennél több nem lehet forgalomban. Ez jelenleg nagyjából 21 millió bitcoin. Ez a forgalmi limit azt jelenti, hogy ennél többet nem lehet adni-venni az adott időben, valamint nincs központi bank, hivatal, ami plusz bitcoint vezetne be a rendszerbe, ezáltal csökkentve az értéként, inflációt okozva, magyarán csökkentve a vásárlóértékét.

  Hogyan működik egy Bitcoin tranzakció?

  A Bitcoin egyik nagy előnye, hogy nincs fizikailag nyomon követhető formája (ez egyben az egyik nagy gyengesége is), mint egy hagyományos fizetőeszköznek. Ami rendelkezésre áll az mindössze a címtől címig tartó tranzakciós lista, amiből nem derül ki, hogy ki van az adott cím mögött. Nézzünk egy példát:

  Tegyük fel, hogy Anikó rendelni akar egy szép edényszettet egy mondjuk Mária nevű hölgytől, aki Bitcoint is elfogad. Anikóban van némi BTC betárolva, Mária pedig szívesen fogadja. Anikó elküldi a privát kulcsát (már korábban említve volt, egy számokból és betűkből álló sorozat), ami tartalmazza az infót az Anikó által indított tranzakcióról, a BTC mennyiségéről és Mária digitális tárcájának címét.

  Mária beolvassa ezt a kulcsot, mialatt a tranzakció bekerül a blokkláncba, ahol a hálózat tagjai felé kerül továbbításra, és nagyjából tíz perc (vagy még kevesebb) idő után már jóváhagyásra is kerül bányászattal. A bányászati folyamat megmutatja Máriának, hogy folytassa-e a tranzakciót Anikóval vagy sem. Amennyiben minden rendben, akkor Mária megkapja a Bitcoint, és már postázhatja is a termékeket Anikónak. Ez egyébként akár személyesen, okostelefonok vagy számítógép segítségével is lemehet.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. bitcoin, otthoni munka, kryptovaluták, pénzkeresés neten, bitcoin info
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.