A bitcoinrol erthetoen - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
21.07. 2018 07:48  | 

Mivel egy kicsit in medias res kezdéssel éltünk a kryptovaluták világával kapcsolatosan, itt az ideje, hogy megnézzük magát ezt a Bitcoint, hiszen ez az egyik legismertebb és legértékesebb kryptovaluta. Ez nagyon jól mutatja, hogy jelenleg egy 1 BTC több mint 7,000 dollárt ér, ami átváltva kicsivel több mint 2 millió forint.

A Bitcoin dióhéjban

Valószínűleg nem csoda, hogy a Bitcoin 2008-ban született, nem sokkal azután, hogy a Wall Street-et elfoglalók meggyanúsították a bankokat az ügyfelek átverésével, a befizetések illetéktelen felhasználásával, illetve a saját rendszereik manipulálásával. A Bitcoint létrehozók szerették volna az eladókat előnyösebb helyzetbe hozni a közvetítők (tehát a bankok, hitelkártya- és bankkártyakibocsátók) kiiktatásával a tranzakciós láncból, valamint a kamatok és tranzakciós díjak eltörlését is el akarták érni. Ezen túlmenően pedig átláthatóbb tranzakciókat, korrupciómentes rendszert és alacsony vagy díjmentes pénzügyi hálózatott szerettek volna létrehozni. Így született meg az a decentralizált rendszer, amelyben mi magunk tartjuk kézben a tranzakciókat, és mindig tudjuk mi folyik a pénzünkkel.

A Bitcoin viszonylag rövid idő alatt jutott el a mai szintre. Erre a szintre, ahol már nagy cégek, mint mondjuk az amerikai REEDs ékszerüzlet-lánc, magánkórházak és milliárdos forgalmú cégek, mint a PayPal, a Microsoft vagy a Dell is elfogadja a BTC-t mint fizetőeszközt. Számtalan honlap népszerűsíti (sok sajnos átverésre utazik), és folyóiratok – nyomtatott és online formában is – írnak a Bitcoin és a kryptovaluták világának híreiről. Ezen túl pedig van saját API-ja és átváltási rátája a tőzsdén.

Érdekes módon a Bitcoin mint olyan, nem hozott különösebben új veszélyeket magával: adattolvajok és hackerek jelentik a legfőbb veszélyt a Bitcoin felhasználókra vonatkozóan.

Egy kicsit a dolgok mélyére nézve

Ha egy kicsit mélyebben akarjuk megismerni a Bitcoint, akkor általában vagy virtuális valutaként, vagy pedig a hozzá kapcsolódó technológiáról beszélünk. Finomabban fogalmazva: a Bitcoin egy kryptovaluta, ami azt jelenti, hogy digitális információt felhasználva vásárolunk vagy adunk el termékeket és szolgáltatásokat. A tranzakció biztonságát az adja, hogy egy peer-to-peer (tehát felhasználótól felhasználóig terjedő, közvetítő nélküli kapcsolat) rendszeren alapul, amit legkinkább a Skype-hoz vagy mondjuk a torrentekhez lehetnek hasonlítani.

Egy BTC tranzakció tulajdonságai

  1. Visszafordíthatatlan: A tranzakciók a jóváhagyást követően már nem visszafordíthatók. Senki sem tudja meg nem történté tenni. Ha elküldted, elment, pont. Nincs apelláta, még akkor sem, ha egy csaló vagy egy hacker csinálta. A kryputovaluták világában nincs biztonsági háló.Álcázott, névtelen: Sem a tranzakciók, sem pedig a felhasználói fiókok (pénztárcák) sincsenek valós személyiséghez kötve. A Bitcoint címekről kapod, amelyek véletlenszerűnek tűnő, 30 karakterből álló karakterláncok. Persze van lehetőség analizálni a tranzakciót és az abban résztvevőket, nem feltétlenül lehetséges valós személyekhez kötni a címeket.
  2. Gyors és globális: Egy-egy Bitcoin tranzakció szinte azonnal bekerül a hálózatba, és percek alatt elfogadásra, végrehajtásra kerül. Mivel az egész egy globális számítógéphálózaton keresztül zajlik, a fizikai helyzetedtől teljesen függetlenül működik. Mindegy, hogy csak a szomszédnak küldök BTC-t, vagy valakinek a világ túlsó felén – mindkét esetben ugyanolyan módon történik a tranzakció.
  3. Biztonságos: A Bitcoin egy nyilvános kulcs-kriptográfiai rendszer által van védve. Csak a privát kulcsot birtokló személy küldhet kriptovalutát. Az erős titkosítás és a nagy számok törvénye lehetetlenné teszik a rendszer megtörését. Állítólag egy Bitcoin cím biztonságosabb, mint a Fort Knox börtön!
  4. Szabad: Egy-egy Bitcoin tranzakció akkor kerül végrehajtásra, amikor te akarod. Nem kell engedélyt kérni hozzá senkitől. Kriptovaluták használatához egy ingyenes programot kell letölteni, és már fogadhatsz és küldhetsz is Bitcoin-t és más kryptovalutát. Senki sem akadályozhat meg ebben.
Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. bitcoin, váltók, exchange, bitcoin bevezetés, pénzkeresés
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.