A leggyakoribb es legfontosabb cryptocurrency kifejezesek amelyeket meg kell ertened - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
01.05. 2018 19:47  | 

A kriptográfiai vagy digitális pénznem igen népszerű kifejezés; az iparág maga értékes lett, és felhívta a figyelmet a pénzügyi intézmények és az egyének világszerte. Számos szakértő szerint a cryptocurrency a jövőben megváltoztathatja a pénzügyi szektor dinamikáját.

Azonban a koncepció nem olyan egyszerű, mint sokan gondolkodnak. Ha kezdõ vagy, és nem érti, hogy ez a pénznem hogyan működik, akkor semmi értelme sincs kihasználni.

Nagyon ajánlott, hogy konzultáljon egy szakértővel, mielőtt időt és szerencsét befektetne a kriptográfiai kereskedelemben. De ahhoz, hogy elkezdhessük, és elgondolkozzunk arról, hogy milyen digitális pénznemben megfogalmaztuk a legegyszerűbb szavak egyik legfontosabb kifejezését.

Blockchain

Ez egy digitális nyilvántartás, amelyet nyilvánosan tartanak, ami azt jelenti, hogy bárki hozzáférhet bármely eszközön. Ez a könyvelő nyomon követi az összes tranzakciót a kriptográfiai felhasználók között. Ez lehetővé teszi, hogy megtekinthesse, hogy mennyi értéket adtak át és honnan származott. A blokk-technológiának köszönhetően mindenkinek tudomása van minden egyes tranzakcióról, ami a teljes rendszert meglehetősen biztonságosvá teszi.

A blockchain technológia segítségével elosztott információk elérhetők, de nem másolhatók.

Csere

Ezek olyan webhelyek, amelyek lehetővé teszik, hogy vegyen fel és adjon el titkosítást. A tranzakciókhoz mindig jogszerű webhelyet kell használnia.

Medve és viharos

Ezek a kifejezések gyakran hallani fogják. Amikor a piaci trend kedvező és jövedelmezőnek tűnik, úgy hívják Bullish. Amikor a piac leesik, és a trendek nem tekinthetők kedvezőnek, akkor Bearish-nak hívják.

rejtjelezés

A titkosítás a kódolás és a dekódolás, amelyet minden információ titkosítására használnak. A kriptográfia az alapja, amelyen az egész rendszer épül.

Kriptográfiai kulcs

Mivel a blockchain nyilvánosan elérhetõ, ezért a biztonság biztosítása érdekében a komplex algoritmust használó titkos értékek titkosításra és visszafejtésre kerülnek. A cryptocurrency kétféle kulcsot használ; a nyilvános kulcsot bárki használhatja egy üzenet titkosítására, amelyet Ön akkor megkap. Ezután egy olyan privát kulcsot használ, amelyet senki más nem tudja elérni, hanem az ilyen információk dekódolásához.

Pénztárca

Ezek szó szerint a digitális tárcáik. Küldheti, tárolhatja és fogadhatja digitális pénznemét a kriptográfiai pénztárcáján. Ezek a pénztárcák tárolják a magán és a nyilvános kulcsokat. Ha elveszíted a digitális pénztárcádat, végül elveszíted az összes titkosítási adatot és az ahhoz kapcsolódó információkat.

Bányászati

Számítástechnikai hardvert használ a kriptográfiai problémák vagy rejtvények megoldásához, és jutalomként több kriptokalenciát generál. Minden megoldott puzzle hozzáadja a tranzakciót a digitális könyvtárhoz vagy a blokkcsatornához.

Villa

A "Fork" kifejezést használjuk, amikor egyetlen blokkhálózat két különböző láncra oszlik. Ez a megosztás általában akkor következik be, amikor néhány új szabályozást adnak hozzá a blokkkapcsoló kódolásához.

Hideg tárolás

A digitális pénznemet offline módban többféle módszerrel is áthelyezheti; ezt a folyamatot hideg tárolásnak hívják. Ez nem jelenti azt, hogy fizikailag a titkosítását fizikailag áthelyezi; ez csak azt jelenti, hogy kinyomtathatja a digitális pénztárca QR-kódját, vagy áthelyezheti a fájlokat valamilyen tárolóeszközre, például USB-re.

Ezek voltak a leggyakrabban használt kifejezések, és segít megérteni a folyamatot.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. kriptográfia, digitális pénz, blokkok, bányászat, bitcoinok
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Egy fejlett bróker valóban remek ügyfélszolgálattal és alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker ingyenes demó verzióval és valóban alacsony befizetési korláttal rendelkezik
Minimum befizetés: $5
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.