A legjobb kryptovaluta valtok - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
02.05. 2018 11:00  | 

Szóval, szeretnél beszállni a kryptovaluta-üzletbe? Akkor érdemes továbbra is maradnod, és figyelemmel kísérni a következő néhány cikket, mivel átmegyünk a gyakorlati részére a dolgoknak, és megnézzük, hogy melyek a legjobb a krypto-váltók, és hogy hogyan találhatod meg őket!

Mi is a kryptovaluta-váltó?

Ezek olyan honlapok, amelyeken eladni és venni lehet kryptovalutákat valódi valutákért cserébe (általában dollár, euró). Azok akik profi módszerekkel szeretnének kereskedni a krytovalutákkal és szükségük van normális kereskedői eszközökre, olyan váltókat fognak keresni, ahol szükséges a személyazonosságuk igazolása is. Ugyanakkor azok, akik csak alkalmanként szeretnének kereskedni, találhatnak olyan oldalakat, ahol nem kell fiókot nyitni meg ellenőrizgetni.

A váltók típusai:

 1. Kereskedelmi platformok:
 2. olyan weboldalak, amelyek összekötik a vevőket és az eladókat, cserébe kisebb díjakat számítanak fel, általában tranzakciónként.
 3. Közvetlen kereskedelem:
 4. olyan platformok, amelyek személyközi eladást tesznek lehetővé. pl.: eladhatod a forintért vett BTC-det egy kínainak. Ezeken az oldalakon általában nincs központilag meghatározott árfolyam, a szereplők állítják be az árakat.
 5. Brókerek:
 6. olyan oldalak, ahol a brókerek által meghatározott árakon lehet Bitcoint vásárolni.

Mire figyeljünk csatlakozás előtt

Fontos, hogy mielőtt regisztrálunk és befizetünk egy kryptovaluta-váltó oldalra, megismerjük azt, nehogy aztán búcsút kelljen intenünk a nehezen félrerakosgatott befektetésre szánt pénzünknek.

 1. Hírnév:
 2. igaz, hogy a legtöbb értékelés-író oldal jutalékért dolgozik, jó kiindulási alapot jelentek a kiszemelt váltó-oldal megismerésében. A legtöbb oldalon törekednek a tárgyilagosságra, és lehetőség van a hozzászólni is. Javaslat: ne csak az értékelést olvasd el, hanem nézd át a hozzászólásokat is. Sokkal őszintébbek, mint némely profik által írt értékelés.
 3. Díjak:
 4. a normálisabb váltók feltüntetik a díjakat (a Terms of Service-t, vagy hasonlót keress), és ha a céginformációk, a felügyeleti szervek is fel vannak tüntetve az adott oldalon, akkor bizony jó helyen jársz. Szerencsére vannak összehasonlító oldalalak, így meg tudod nézni könnyedén, hogy hol a legkevesebb a díj… és hogy milyen szolgáltatást kapsz érte cserébe.
 5. Fizetési módok:
 6. csakúgy, mint a legtöbb netes pénzkeresési módnál, fontos, hogy tudd milyen módon fizethetsz be, és milyen módon fizetnek ki. Általában a bankkártya, banki utalás és a Paypal az elfogadott. A biztonság kedvéért javasolt egy Neteller vagy Skrill számla is, mivel a Paypalt nem feltétlenül fogadják el, ha magyarokról van szó.
 7. Fiók-nyitási és azonosítási feltételek: Az USA-ban és az Unión belül működő váltók általában kérni fognak, hogy azonosítsd magad (nem csak azt, hogy 18 van, hanem azt, hogy létező személy vagy, lakcímmel, számlákkkal). Ez a pénzmosás elkerülése miatt szükséges, és ha komolyan gondolod, akkor feltételezhetően vita nélkül meg fogod oldani. Fontos: mindig a valódi adataid add meg, ha több címed van (tartózkodási hely és lakóhely), akkor beszélj az ügyfélszolgálattal, és igazold.
 8. Földrajzi korlátozások:
 9. vannak olyan oldalalak, ahol egyes funkciók nem érhetők el, csak bizonyos országokból. Olyan váltót keress, ahol magyarországiként is teljes funkcionalitást kapsz.
 10. Átváltási arány:
 11. szintén nagyon fontos dolog. Szinte minden oldal külön arányokkal dolgozik, és neked biztos, hogy az kell, ahol a legtöbbet keresheted ugyanannyi bitcoinnal… és emellett a díjak sem túl magasak.

A fentiek a legfontosabb szempontok, amelyek alapján megtalálhatod a legjobb váltókat. Én úgy látom, hogy itthon még nincs túl nagy keletje ezeknek a dolgoknak, így szinte száz százalék, hogy külföldi oldalt fogsz választani. Mivel egyelőre még az Európai Unió tagjai vagyunk, így a legjobb, ha olyan váltót keresel, ami az Európai Unión belül működik. Így van lehetőség jogorvoslatra, ha valami mégsem jön össze. A következő cikkben folytatjuk, megnézzük, hogyan lehet regisztrálni, milyen iratok kellenek, és hogy hogyan néz ki egy váltó, illetve bitcoin-kereskedelmi oldal.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. bitcoin, váltók, exchange, bitcoin exhcange, pénzkeresés
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 

  Binary Option Robot

A program Ön helyett kereskedik. :-) Önnek csak telepítenie kell, majd regisztráljon, és fizesse be a kezdőösszeget. A robot ezt követően automatikusan felismeri, hogy kereskedjen, és kattint is Ön helyett.
Egy gyors tipp: A teljesen kezdők számára ajánlom, mert csak be kell kapcsolnia a számítógépét, a szoftver pedig magától is pénzt keres Önnek.
Minimum befizetés: $250
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.