A legjobb oet sikeres strategia kereskedesi binaris opciokra - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
06.08. 2017 23:00  | 

Abban az esélyben, hogy stratégia vagy technika nélkül kereskednek, hogy segítsenek a bináris lehetőségekben, meg kell

A bináris opciók kereskedelme a mai pénzügyi piacok egyik kiemelkedő tendenciája. Mind a tapasztalt, mind az amatőr kereskedők versenyeznek, hogy beépítsék őket befektetési portfolióikba. Nagyon ugyanaz, mint bármely más kereskedési platform vagy üzlet, akkor rendelkeznie kell egy stratégiával, amelyet felhasználhat egy meghatározott végcélhoz, hogy megbízhatóan profitálhasson.

Ha olyan stratégia vagy technika nélkül, amely lehetővé teszi a bináris lehetőségek kereskedelmét, akkor magát a szerencsejátéknak kell tekintenie. A szerencsejátékoktól függően nem lehet kivételesen biztonságos a kereskedési bináris opciókban, mivel hosszú távon nem fog működni az Ön számára, és feleslegessé válik a befektetés többségének elvesztése. Szükséged lesz egy erős stratégiára, amelyet kihasználhatatlanul felhasználhatsz, ami lehetővé teszi számodra a helyes előrejelzések elkészítését. Ezenkívül olyan technikát kell használnia, amelyet jól lát, és amely megbízhatóan megteremti a nyerési esélyeit.

Bet vagy Trade

A stratégiákat általában két csoportra osztják. Ezek az osztályozások:

  • Fogadási modell alapú stratégiák - Ezeknél a stratégiáknál feltételezhető, hogy a befektetés fogadási technikákat alkalmaz, függetlenül attól, hogy tud-e a költségvetési piacról, vagy sem. Ezek az eljárások néhány olyan stratégiát alkalmaznak, amelyek célja a nyerési lehetőség megteremtése. A hírek fényében a stratégiák a legjobb példa erre a besorolásra.
  • Piaci magatartási stratégiák - Ezekben a stratégiákban a befektető teljes mértékben függ attól a technikai és statisztikai információktól, amelyek azonnal hozzáférhetőek vagy azok, amelyeket vizsgált és dolgozott. Bár ezek a stratégiák némileg nehezebbek megérteni és elsajátítani, ezek a legmegbízhatóbbak, mivel objektívak. Vannak olyan stratégiák, amelyek lehetővé teszik, hogy megértsünk néhány információt, például grafikonokat, és amelyek kevésbé igényesek egy új kereskedő számára.

A jól ismert stratégiák a következők:

I - Alapvető elemzési stratégia

Ez a technika a vállalat általános teljesítményének vagy tulajdonságainak elemzésére koncentrál. A bináris opciók befektetőjeként vagy kereskedőjeként Ön a mérleg, az eredménykimutatás és a pénzforgalmi kimutatás jólétére gondol, mielőtt egy opció megvásárlását fontolgatja. Az alternatív tényezők, amelyeket meg kell vizsgálnod, magába foglalja a munkavállaló és az üzleti partnerek teljesítését. Ahhoz, hogy világosan megfogalmazza ezt a stratégiát, megpróbálja megvizsgálni az általános képet az általuk befektetni kívánt üzletről, és újra és újra az általános iparágról.

II - Technikai elemzési stratégia

Ez egy nagyon elterjedt technika az opciós kereskedelemben. Alapvetően aggasztja a múlt tanulmányozását, felhasználva a különböző paramétereket, például a táblázatok szem előtt tartva az eszköz jövőbeli árának megjósolásának végcélját. Ez a stratégia nem egy eszköz belső értékének megszerzésére koncentrál. Nagyon hasznos az opciós kereskedésben, mert kereskedőként nem kell merülnie a vállalat pénzügyi kimutatásába. A technikai elemzés során alkalmazott eszközök közül többek között a Bollinger zenekarok és a Moving Average szerepelnek.

III - Alapvető lehetőségek stratégia

Ez a stratégia jól ismert a lehetőségek kereskedői között. A kereskedő úgy tervezte meg és használja fel, hogy megóvja tőle befektetéseinek minden veszteségét. Ön kiválaszthat egy mögöttes eszközt vagy devizát, amelyre kíváncsi, és azt követően, ha a piaci mozgás a sztrájk ár irányába felé egy tisztességes irányba, mondjuk felfelé, akkor hívást. Időközben egy "put" opciót helyez el egy hasonló eszközre.

Használjon példát:

A GBP / USD deviza opció értéke 1: 4000. A $ 100 hívás opciót helyezi el, amely 30 percen belül lejár. A kifizetés 70% és 15% abban az esetben, ha veszítesz. Az első 15 percben az eszköz 1: 4015-ig van, ami eddig is nagyszerű. Ebben az időben egy hasonló eszközre szóló eladási opció megvásárlása 1: 4015-nél, amely 15 perc alatt 100 dolláron jár le. A kifizetések hasonlóak a hívási opcióhoz.

A 30 perc vége felé két eredmény lesz;

  • A 30 perces hívás opció nyer, és a 15 perces opció veszteséget eredményez. A 70% -os hívás nyereményből és a 15% -os vigasz-visszatérítésből az eladási opcióból (az inverz megtörténhet, a leadott opció nyerése és a hívás opció vesztesége) 185 dollárt nyert.
  • Mind a hívás, mind a put opciók véget érnek a pénzben. Kapsz $ 340 ($ 170 $ 170). Mivel gyakorlatilag nehéz elveszteni a két lehetőséget, a veszteség általános kockázata ebben a stratégiában csak 15 dollár, szem előtt tartva a végső célt, hogy 140 dollárt nyerjen.

IV - Algoritmus és jelek

Vannak olyan alkalmazások, amelyeket értékesítenek, és amelyek nagyok a kereskedésben vagy a piaci információk elemzésében. Úgy gondolja, hogy alkalmas ilyen alkalmazásba fektetni. Ez az alkalmazás telepítve van a számítógépére, és összegyűjti az Önnek szükséges információkat, majd elemzi azt a legmegfelelőbb eredmények elérése érdekében. Itt technikai és alapvető elemzési információkat használunk.

A PC majd kiválaszt egy kereskedelmet az Ön számára a kereskedelem. Egyszerűen csak előre tudod tervezni az alkalmazást, hogy valóban kereskedjen az Ön számára. Azonban rutinszerűen frissítenie kell azokat a nyers adatokat, amelyeket az alkalmazás a részleteket lebont.

V - A kointegrációs kereskedelem stratégiája

Két olyan készlet létezhet a piacon, amelyek magas kapcsolati kapcsolatban állnak egymással. Ez annak köszönhető, hogy hasonló iparágban vannak, és hasonló piacon kereskednek, következésképpen sok elem hasonló módon befolyásolja. Tekintettel arra, hogy az ilyen készletek között nagy a kapcsolat, meg fogja találni, hogy bárhol is van köztük egy szakadék, hosszú időn belül bezárul. A rést az egyik állomány ideiglenes meggyengülése okozhatja. Az alapvető vállalkozás itt a különbség megkülönböztetése.

A különbség megkülönböztetése után megvásárolja a hibás készletre vonatkozó opciót, vagy az eszközt felajánlja, ha a magasabb árfolyam kétségtelenül csökkenni fog. Végül a két eszköz megy a kapcsolat módjára, és ez lenne a "kilépési pont".

Végső szó

A stratégiák, ugyanúgy, mint a befektetési lehetőségek, számtalan, és fel tudsz lépni azzal, amely egyenletes nyereményt biztosít. Az off chance, hogy Ön újonc kereskedő, jól kutat, és megkülönbözteti azt a stratégiát, amelyik legjobban megfelel a kereskedési portfóliójának és a mintázatának. A tapasztaltabb lehetőségeken túl a meglévő saját stratégiájára vagy a meglévő kettős konszolidációra hibridet hozhat létre.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. Pénzügy, kereskedelem, bináris, készlet, befektetés, stratégia, bróker, kereskedő
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.