A mobil binaris opcios kereskedes elonyei - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
25.08. 2017 12:50  | 

Az előző poszt folytatásaként most egy kicsit tovább boncolgatjuk az okostelefonon és tableten történő bináris opciós kereskedés előnyeit és lehetőségeit. A mobilon történő kereskedésnek vannak előnyei a hagyományos webes, böngészős kereskedéssel szemben. Jelenleg ugyanakkor sokan még mindig úgy vélik, hogy a mobilon való kereskedés humbug, és lényegében egy lebutított, alsórendűbb kereskedési mód. Hogy őket is meggyőzzük, íme néhány dolog, ami előnyére válik a mobilon való kereskedelemnek!

  • Lehetővé teszi a kereskedőknek, hogy bárhonnan elérjék a fiókjukat. Mivel manapság szinte bárhonnan elérhető az internet, egy mobil eszközzel, akárhonnan kereskedhetünk. Használhatunk wifit, vagy akár mobilinternetet is, a lényeg az, hogy lehetőségünk van kereskedni, ahol, és amikor akarunk. A mobil platformok használatával a napirendük átalakulás sem okozhat gondot, hiszen szinte mindenhol folytathatjuk, ott, ahol abbahagytuk.
  • A kis képernyő akár előnyös is lehet. Tény, hogy a tabletek és az okostelefonok képernyője viszonylag kicsi. Ugyanakkor, ez nem feltétlenül hátrány. Mivel az appokat úgy kell tervezni, hogy jól nézzenek ki és megfelelően funkcionáljanak mobilon is, sokkal áttekinthetőbbek, mint az asztali alkalmazások. Ha nincs baj a szemünkkel, és megfelelően van beállítva a fényerő meg egyebek, akkor még akár pihentetőbb is lehet a mobil platform használata.
  • Az érintőképernyő használata szimplán királyság: ami régen még csak a gazdagok kiváltsága, sőt akár sci-fi lázálomnak számított ma már valóság. Az érintőképernyő használata szimplán fantasztikus, és totálisan elegáns. A következő lépés remélhetőleg a Tony Staréhoz hasonló holografikus-érintős rendszer lesz!

Megtalálni a legjobbat

Az ember mindig jobbat akar, mint amilye van. A bináris opciós platformok esetében ezt azt jelenti, hogy nem elégszünk meg egy bugos, középszerű applikációval, vagy egy szimpla reszponzív honlappal. Nem, egy kereskedő pénzt akar keresni asztali gépen, mobilon és tableten is. Ehhez pedig olyan brókert kell találni, amely lehetővé teszi, hogy minden lehetséges platformon folytassuk amit elkezdtünk. Érdemes feltenni néhány kérdést, és figyelembe venni a kínált lehetőséget. Tessék egy pár példa…

Megvannak-e az asztali verzió legfontosabb (ha nem az összes) funkciói?

Egy mobil-barát bináris opció applikációnak nem szabad túl sok mindenben eltérni a webes vagy asztali verziótól. Ez azért is rendkívül fontos mert csak így kerülhető el, hogy teljesen más stratégiákat kelljen alkalmazni, mert a mobil verzió nem teszi lehetővé ugyanazon opciók kiválasztását, mint az asztali. Valójában a mobil appnak nem lenne szabad csak egy extra szolgáltatásnak lenni – szerves részét kellene képeznie az adott bróker portfóliójának.

Az appnak, úgy kell működnie, mint asztali gépen.

Ez azt jelent, hogy a brókernek egy megfelelően optimalizált appot kell kiadnia. Nem lehet csak ugyanígy a PC-s verziót lebutítani, át kell alakítani úgy, hogy minden fontosabb funkciót és eszközt tartalmazzon. Mindeközben pedig megfelelő teljesítményt és sebességet kell nyújtania.

Vizuálisan tetszetősnek kell lennie.

Természetesen itt nem csak a csili-vili kinézetre gondolok. Fontos, hogy a letöltött app szépen fusson, és úgy legyen a felhasználói felület kialakítva, hogy ne szenvedjen csorbát a funkcionalitás. Általában összecsukható menüket alkalmaznak az ilyen appoknál, ami lehetővé teszi, hogy a fő képernyő, a tényleges kereskedelmi platform teljes egészében látható és használható. A dizájn másodlagos, az elsődleges szempont mindig a használhatóság!

Egy fontos kérdés: Letöltene egy appot, de rossz értékelést kapott?

Zárszóként értekezzünk röviden arról, hogy mennyire nem mérvadók a felhasználók által hagyott értékelések! Így van, le merem írni: az esetek 90%-ban nem az app a rossz (vagy, ahogy a magyarok gyakran írják: „fos”), hanem a felhasználónak nincs lövése arról, hogy mit töltött le, hogy kell használni. Gyakran fordul elő, hogy úgy töltenek le egy appot, hogy nincs fiókjuk, mobilon meg általában kicsit nehezebb a regisztráció. Látható még, hogy nem kompatibilis a készülékkel az app, vagy tele van memória, azért nem fut. Szóval, csak egy módon állapítható meg, hogy egy app jó-e vagy sem: ha kipróbáljuk mi magunk! Sikeres kereskedést – mobilon is!

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. bináris opciók, mobil kereskedés, okostelefon bináris, kereskedés appal, pénzkeresés mobilon
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Egy fejlett bróker valóban remek ügyfélszolgálattal és alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker ingyenes demó verzióval és valóban alacsony befizetési korláttal rendelkezik
Minimum befizetés: $5
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.