A nok jobb befektetok - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
11.08. 2017 17:39  | 

Jelentős ellentéteket mutatnak a férfiak és nők kereskedelmében. Fedezze fel, ki jobban felkészült az izgalmas utazásra

Ma egyre több hölgyet fedezünk fel a gazdaság és a pénzügyi piac kulcsfontosságú pozícióiban, annak ellenére, hogy a közös álláspont az, hogy a tőkepiac kereskedelmét a férfiak utasítják.

A változás az elmúlt évtizedben kezdődött, és a közelmúltban végzett kutatások azt mutatják, hogy a hölgyek magasabbak a férfiaknál a kereskedelem és a befektetések terén. A minőség, például a tolerancia, a gondozás és a hosszú távú elképzelés az oka annak, hogy a nők jobb befektetők lehetnek és lesznek.

A nők többsége nem kereskedik

A nemek közötti megosztottság a tőzsdéken 5% nő és 95% férfi.

Egy nagy nemzetközi kutató cég által készített felmérés vizsgálja a nemek közötti ellentéteket az információkkal és a befektetési teret illetően.

A felmérés során 2000 családegyüttes foglalkozott, és megállapította, hogy a hölgyeknek 55% -a szinte semmit sem tud a befektetési és a tőkepiacról. 42% azt mondta, hogy van némi tudásuk, míg a hölgyek mindössze 3% -a azt mondta, hogy teljesen biztosak voltak az ügy iránt.

Ebből nyerhetünk, hogy a hölgyek fő akadálya alapvetően a szakértői tanulás hiánya, vagy a szokásos "férfias" terület iránti lelkesedés.

Aztán egy másik felmérés, amelyet az előző nyáron tettek meg, 326 olyan befektetési bank alárendeltségét tárgyalja, amelyek kereskedelmi szimulációs szoftveren kereskednek. Eredményeiket mintegy 400 kereskedő junior múltbéli eredményeivel egyesítették. A junior kereskedők elvesztették a készpénzt - ez normális. Az eredmények azonban azt mutatták, hogy a női kereskedők kevesebb pénzt vesztettek el, mint a férfiak.

Azt is bizonyították, hogy a férfiak jelentősen hajlamosak bizonyos kereskedelmi korlátozások megszegésére.

Valódi, hogy a hölgyek nem tudják, hogyan kezeljék befektetéseiket? Legalábbis az ellenkezője érvényes.

A férfiakkal ellentétben a nõk által kezelt befektetések hozamainak ellentmondó tanulmányai azt mutatták, hogy a "tisztességesebb szex" brókerek magasabb eredményt értek el, mint férfi munkatársaik.

Tehát egy ésszerű harcban, ha hölgyek képviselték a befektetők felét, reméljük, hogy jobb eredményeket érünk el a hölgyektől.

Milyen előnyökkel jár a hölgyek a tőzsdei befektetések és a kereskedelem terén?

Egy másik tanulmány (Merrill Lynch) megállapította, hogy jelentős különbségek vannak a férfiak és a hölgyek befektetésében. A tanulmány azt mutatja, hogy a férfiak domináns része a félelmetes, telhetetlen és a bizalom és különösen az ego rossz hatásait tapasztalja. Megkülönböztetve, a hölgyek hajlamosak arra, hogy számottevően türelmesek legyenek és elmélkedjenek. Jobbak voltak a veszélyek és a beruházások mérlegelésénél, és nyilvánvalóan a stratégiai távolság fenntartása a kiütéses befektetési lehetőségek közül.

A Berkeley-i Egyetem széles körű kutatása 35 ezer családban megerősítette ezeket a követeléseket, és megállapította, hogy a férfiak hajlamosak arra, hogy túlzott bizalmat kapjanak a befektetések tekintetében, és így több kereskedelmet végezzenek, ami évről évre jelentős visszaesést okoz.

Amint azt a piaci tényezők becslései jelzik, a befektetési csatornák nem változtatnak jelentősen a szexuális irányultság mellett, bár a beruházási minták nem.

Gut versus Brain

Míg a férfi kereskedők hajlamosak a "bélükkel" a fejük helyett használni, a női kereskedők hajlamosak arra, hogy szándékosan kezeljék az érzelmeket és járjanak el szakszerűbben. A férfiak először felteszik az önérzetüket, és alkalmanként a piaci trendek ellen irányulnak. A nők fejlesztik és figyelnek pozícióikra; További figyelmet fognak adni nekik. Hasonlóképpen, néhány nő figyelemre méltó kockázati tényezőnek minősül, és így szándékosan megfontolja eszközeiket a kereskedés előtt.

A következő évben örülök, hogy több hölgy látja a pénzügyi piacokat, befektetéseket és kulcspozíciókat.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. Pénzügy, kereskedelem, bináris, stock, befektetés, befektető, nők, férfiak
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Egy fejlett bróker valóban remek ügyfélszolgálattal és alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker ingyenes demó verzióval és valóban alacsony befizetési korláttal rendelkezik
Minimum befizetés: $5
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.