Az ethereum jobb mint a bitcoin - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
13.12. 2017 21:17  | 

Most már csak a Bitcoinról beszélnek (igen, kedves BTC már régóta eltörte a 10.000 dolláros jelet!), Elfelejtve, hogy a legnagyobb versenytárs szorosan figyel.

Nos, a "szűk" túlzás lenne: míg az 1 Bitcoin ma 9,615 eurót ér, az éter "csak" 402 eurót fog fizetni. Nagyon világos, hogy Bitcoin volt az első és a tömegek az év eleje óta, mérhetetlenül lelkes. A bitcoin sokkal ismertebb, szélesebb körben használt és szélesebb körben elfogadott. De az Ethereum fenomenális fejlesztést is tett, és néhány kulcsfontosságú előnyt jelent a Bitcoin számára. Ezt gyakran elfelejtik minden BTC hype. Vessünk egy pillantást az Eteum mögött.

Ezek a különbségek a Bitcoin és az Ethereum között

A Bitcoin ára az év eleje óta mintegy 1170% -kal emelkedett - nagyon csodálatos. De vessünk egy pillantást az Ethereumra: a Vitalik Buterin által feltalált kriptográfia évről évre alig volt 10 euróval, és azóta 5,543% -kal emelkedett. Nos, imitáljunk egyet!

Bár a bitcoinok mennyisége 21 millióra korlátozódik (jelenleg több mint 16 millió BTC már forgalomban van, nagy része korai bányászok kezében van), évente akár 18 millió étert is elosztanak.

Ezenkívül az Ethereum nagy érdeklődést kelt az újonnan érkezettek és a mikro-befektetők körében, akik számára a Bitcoin most túlságosan drága. Persze - akkor is 0.0005 BTC-t vásárolhatsz az 1 BTC helyett, így nem kell mélyen ásnia, de jobbnak érzi magát, ha egy teljes érme van a zsebében. Az Ethereum esetében ez még mindig lehetséges a normál fogyasztók számára.

Ezenkívül az Ethereum több, mint egy cryptocurrency. Valójában ez egy egész platform, igen, egy olyan online közösség, ahol két fél feliratkozhat a Smart Contracts-ra , fizetve az Etheret saját tervezett pénznemükben. A Bitcoindal ellentétben az Ethereum hálózat egy fejlettebb koncepcióra épül, és sokkal több funkciót és előnyöket kínál a felhasználó számára. A platformon, szóval mindenkinek meg tudja valósítani saját ötletét, projekteket fejleszt, alkalmazásokat hozhat és programokat indít.

Az eter népszerű, nem utolsósorban az ICO crowdfunding növekvő népszerűsége miatt. Számos startup kínál jelzéseket a befektetőknek, akik eterekkel fizethetnek nekik. Nem csak a digitális pénznemről van szó, hanem a tagsági igazolásokról, a virtuális részvényekről és más eszközökről is. Az alapok mellett a StartUps ötleteket és tanácsokat is gyűjt a szurkolókból.

De menjünk tovább: hallottátok a mulatságos tényt, hogy a napi Bitcoin tranzakciók annyi energiát használnak, mint Nigériában? Ez nem vicc - egyetlen ügylet átlagosan tíz percet vesz igénybe. Az alapul szolgáló számviteli teljesítmény hatalmas. Ezzel szemben az Ethereum csak tizenkét másodpercet vesz igénybe. Határozott előny, amelyet sok befektető szeretne élvezni, és ezért Ethereumra vált.

Bitcoin vagy Ethereum: ki nyeri meg a küzdelmet az uralomért?

Az árra tekintve nincs semmi esélye a közeljövőben, hogy az Ethereum meg fogja verni a Bitcoint. Ennek sok oka van. Nehéz a második, különösen a mainstream elfogadás szempontjából . Az emberek csak felmelegednek a Bitcoin-szal, így nem számíthat arra, hogy most egy második cryptocurrency kölyöket ölelnek fel. Ezenkívül az Ethereumot többször is a hacker támadások sújtják a címoldalakon, ami egy kicsit megrázza a vidámságot. Vannak gyakori kemény villák is. És ha úgy gondolja, hogy az Ethereum már több mint 300 euró volt júniusban, de aztán visszaesett, és azóta csak lassan emelkedett, minden nem tűnik ennyire rózsásnak.

Végül az Ethereum éppolyan ingatag, mint bármely más kriptokontroll. Az Ethereumot nem szabad tiszta befektetésnek tekinteni: ha csak a vagyont kívánja növelni, még mindig használni kell a Bitcoint. De nyilvánvaló, hogy az Ethereum koncepció sokkal fejlettebb és nagyobb szerepet fog játszani, mint a Bitcoin a közeli vagy távoli jövőben. Az Ethereum ezért nagy potenciállal rendelkezik az első számú helyett néhány év alatt.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. Ethereum, Bitcoin, verseny, előnyök, különbségek, okos szerződések, platform, fejlett, cryptocurrency, potenciál
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.