Befektetes kriptovalutakba i - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
21.01. 2018 09:00  | 

A kriptovalutákba való befektetés egy izgalmas, meglehetősen mozgalmas dolog. Emiatt fontos, hogy legyen kéznél egy kis segítség, egy leírás, hogy aki új, az is tudja miről is szól ez az egész. A következő posztok egy hosszabb hangvételű guide részei lesznek. Egy fontos dolgot azonban tisztázni kell mielőtt folytatjuk: ez nem pénzügyi tanácsadás – az oldalon olvasható információk pusztán oktatási célokat szolgálnak.

A következő cikk arról szól, hogyan fektessünk be kriptovalutákba. Miért kellene befektetni egyáltalán? Melyeket érdemes bevenni a portfólióba? Hol lehet megvenni őket, és hogyan tároljuk, és milyen adózás vonatkozik rájuk? Ezekre, és sok egyéb kérdésre is megpróbálunk választ adni a következőkben. Ha ezt olvassa, bizonyára érdekli, hogyan tudna kriptovalutákba befektetni. A virtuális, vagy kriptovaluták jelenleg a legkeresettebb befektetési termékek között vannak. Ezek az eszközök, valuták azzal az ígérettel kecsegtetnek, hogy a bankrendszerektől független fizetőeszközökké válnak majd, ezáltal pedig sokkal többet fognak érni, mint a „rendes” pénz.

A Bitcoin birtoklása egyben részvétel is annak szárnyalásában vagy bukásában. Ha valaha a Bitcoin akkorára nő, hogy átvegye a hagyományos banki tartalékokat és domináns szerepre tesz szert a nemzetközi kereskedelemben, akkor a harminc-, negyven-, vagy akár a százezer dolláros értéket is átlépheti. A kriptovaluták vásárlása és megtartása egyfajta fogadás arra, hogy ezek az eszközök végül forradalmasítják a pénzügyi világot.

Az elmúlt években a Bitcoinba befektetők hihetetlenül nagy hozamot söpörhettek be, főleg, ha volt türelmük bent tartani a pénzüket – 2011 óta kb. 25.000%-os növekedést mutatott a Bitcoin! Egyik legsikeresebb klónja, az Ethereum pedig közel 2.700%-ot növekedett, és azóta is tartja az értékét. Ha a teljes kriptovaluta-piacot nézzük, akkor pedig közel tízezer százalékos növekedést láthatunk 2013 óta. Sokan meggazdagodhattak már belőle, de még mindig van lehetőség arra, hogy egyszerű befektetőként mi is profitáljunk.

Felmerülhet a kérdés, hogy ez nem csak egy buborék -e, nem lehet, hogy majd egyszer csak pukkan és vége mindennek? Persze, hogy felmerülhet! És persze mondhatjuk, hogy „Ó, hát jó lett volna 2011-ben venni BTC-t, amikor még olcsó volt”, de ha folytatódik a trend, márpedig ezen a területen hatéves szárnyalás hosszú távú jelenlétet jósol, akkor még bőven időben vagyunk. Lehet, hogy a Bitcoin bukik, de lesz helyette más – a kriptovaluták szerves részévé váltak az online pénzügyi rendszernek.

Természetesen az alapszabály itt is érvényes: csak annyi pénzt fektessünk be, amennyit megengedhetünk magunknak – méghozzá úgy, hogy az elvesztesé ne okozzon bajt a megélhetésünkben! Tehát csak okosan!

Miért fektessünk be kriptovalutákba, és miért ne?

Alapvetően három jó ok szól amellett, hogy valaki kriptovalutákba fektessen be. Először is, mert egyre többen szeretnék magukat függetleníteni a dollár uralmától, és kibújni a dollár árfolyamának változásaitól, szemmel látható hanyatlásától. Másodszor, mert érdemes támogatni a közösségi erőt, a jövőbe látó víziót, ami a kriptovaluták mögött felsejlik: egy olyan fizetőeszköz, ami ingyenesen hozzáférhető mindenki számára. Harmadszor, azok is gyakran befektetnek, akik szeretik a technológiát.

Azonban van néhány olyan ok is, ami a kriptovalutákban való befektetés ellen szól. Például, sokan buknak azon, hogy hypeolt, ténylegesen csak buborékként létező kriptovalutákba fektetnek (pl.: olyanokba, amik úgy hirdetik magukat, hogy jobbak, mint a BTC). Ez gyakran azért van, mert szinte mindig van valaki, aki elkezd őrült mód vásárolni amikor a buborék a csúcson van, emiatt ez kidurran, és mindenki bukik. Aki nem érti a kriptovaluták lényegét, inkább ne próbáljon meg befektetni.

Nagyon fontos, hogy ne ugorjunk bele egyből a kryptovaluták vásárlásba, hanem járjunk el körültekintően, és legyünk kifejezetten óvatosak. A következő posztban rátérünk arra, hogy milyen kryptovaluták vannak, és melyeket érdemes bevenni a portfóliónkba.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. otthoni pénz, pénzkeresés, kryptocurrency, kryptovalutlák, mi a kriptovaluta?, mi a kryptovaluta?, bitcoin
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.