Befektetes kryptovalutaba ii mely kryptovalutakat erdemes megvenni a portfolio felepitese - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
21.01. 2018 13:00  | 

Hajdanán – értsd: öt évvel ezelőtt – a Bitcoin volt a legnagyobb, az egyetlen valamire való kryptovaluták. Ez azóta megváltozott, valamikor 2016-ban kezdtek el megjelenni olyan alternatív virtuális valuták, amelyek úgy látszik, hogy hosszú távon maradnak. Voltak persze gyorsan jövő-menő kryptovaluták, de néhány megmaradt, és többet értek el mit pusztán a bányász GPU-jának a pörgetése és az árfolyam felpumpálása. 2017-ben a Bitcoin piaci részesedése a korábbi közel 90%-ról lecsökkent kb. 50-40%-ra. Sokan ezt úgy értékelték, hogy az Ethereum növekedése és a Bitcoin-közösség blokk-méret körülötti vitája miatt alakult ki. Ugyanakkor egyértelmű, hogy másról volt szó.

A lényeg valójában az, hogy ha valaki mindenképpen kryptovalutába akarja fektetni a pénzét, a Bitcoin szinte mindig része az alap portfóliónak. Ugyanakkor ma már van több, stabil kryptovaluta is, olyanok, mint az Ethereum, Litecoin, Ripple, vagy a Dash, illetve sok egyéb is. Minden ilyen virtuális eszköznek van egy maximum kapacitása, ez határozza meg, hogy mennyi lehet belőle forgalomban. Ez egyben befolyásolja az értéküket is, ami a Bitcoin esetében ezres, tízezres nagyságrendeket jelent!

Ahhoz, hogy valaki kiegyensúlyozott portfóliót állítson össze, érdemes a 10 legértékesebb kryptovalutát figyelembe venni. Ami azonban inkább segíthet hosszútávon az az lenne, hogy utánanézünk az egyes kryptovalutáknak, és olyanba fektetjük a pénzünket, amelyiknek a stratégiája, jövője szimpatikus, és úgy véljük, hogy valóban hosszútávú jelenléte lesz az adott eszköznek. Vannak, amelyek magánjellegűek, mások az okos szerződésekre hajtanak, míg vannak olyanok, amelyek más szerepet töltenek be. Egyesek pedig sokkal decentralizáltabbak mint a Bitcoin.

Ha alternatív kryptovalutát vásárol valaki, érdemes figyelembe venni néhány olyan alapszabályt, amellyel kiszűrhetőek a jobbak. Például a jobb virtuális valutáknak van egy átlátható technológiai víziója, és egy aktív fejlesztőgárdája. Továbbá érdemes megnézni a közösséget is, hogy milyen típusú emberekből állhat, hogyan reagálnak, viselkednek a különböző fórumokon. Vannak olyan valuták is, amelyek nem átláthatatlanok, a terveik kuszák, és a közösség tagjai csak a gyors meggazdagodásra hajtanak. A legrosszabb típusúak azok, amelyek MLM-módszerrel dolgoznak, és a tájékozatlanokat célozzák meg, azt ígérve, hogy a következő nagy durranás, a következő Bitcoin ők lesznek.

Hogyan vegyünk kryptovalutákat?

Néhány évvel ezelőtt a kryptovaluták vásárlása nehéz, bonyolult folyamat volt. Manapság azonban rengeteg lehetőség van közvetlenül venni, vagy egyes oldalakon kereskedni velük, forex-szerű vagy bináris opciós formában. 2018-ban már pár kattintással lehet venni Bitcoin-t és más kryptovalutákat a különböző brókereken, online pénzváltókon keresztül. A legegyszerűbben a Bitcoin-hoz lehet hozzájutni, és sokan úgy akarják megszerezni, hogy nem kell tárolniuk, tehát nem akarnak pénztárcát nyitni hozzá.

Olyan befektetési oldalak, mint a XBT, Second Markets vagy a Bitcoin ETI segítenek ebben. Ahogy a Bitcoin egyre magasabbra tör, egyre több bróker próbál Bitcoin alapú pénzügyi termékeket, portfóliókat létrehozni.

Ezek a fajta termékek általában lehetővé teszik, hogy a befektetők a Bitcoin árának változásán keressenek, anélkül, hogy ténylegesen Bitcoin-t vásárolnának. Sok kryptovaluta-rajongó szerint ettől pont a lényeg vész el, ugyanakkor ez az egyik legegyszerűbb módja, hogy egyszerű befektetők meglovagolják a Bitcoin sikerét. Használható a legtöbb elterjedt befektetési csatorna, és ha valami gond adódik, lehet menni a bíróságra. Ezért is érdemes csak regisztrált, felügyelt befektetési oldalakon Bicoinba fektetni a pénzt.

A következő posztban megnézzük, hogyan lehet ténylegesen Bitcoint vásárolni, ezáltal egyénileg birtokolni. Átnézzük, hogyan lehet az egyes pénzváltóknál Bitcoint venni, anélkül, hogy Bitcoin-pénztárcát nyitnánk.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. otthoni pénz, pénzkeresés, kryptocurrency, kryptovalutlák, mi a kriptovaluta?, mi a kryptovaluta?, bitcoin
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.