Bevezetes a kriptokurasaghoz - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
17.03. 2018 15:14  | 

A kriptográfiai pénztárca olyan elektronikus vagy e-deviza, amelyet technológiával hoznak létre, amely teljes egészében ellenőrzi a létrehozását és védi az ügyleteket, ugyanakkor elrejti a felhasználók identitását.

A Crypto rövid a titkosításhoz, ami egy olyan számítógépes technológia, amelyet gyakran használnak a biztonságért, az információk elrejtéséért, az identitások elrejtéséért és így tovább, ezért könnyen megérthetjük, miért nevezik titkosításnak névtelenségük miatt.

A kriptográf pénznemek digitális készpénzek, amelyek gyorsabbak, olcsóbbak és megbízhatóbbak, mint a hagyományos kormány által támogatott pénznemek. Ahelyett, hogy kormányzati szervezeteket hozna létre pénzeszközeinek és bankjainak tárolására, a kriptopontok közvetlenül egymás között folytatják egymást és tárolják saját pénzüket. A pénz közvetlenül közvetítő nélkül küldhető, így a tranzakciók kedvezőbbek és általában azonnaliak.

Az átláthatóság és a csalás elleni küzdelem érdekében a kriptográfiai felhasználók minden felhasználó képes rögzíteni és ellenőrizni saját tranzakcióikat, és megnézni mindenki más tranzakcióit. Ezeket a tranzakciókat "könyvelőknek" hívják, és bárki számára elérhető. Ezzel a tranzakciók átláthatóbbak, hatékonyabbak és tartósabbak. Nyilvános nyilvántartások mellett ezek a kriptográfiai pénznemek nem követelik meg, hogy egy bankot bízzon meg, hogy biztonságban tartsa pénzét. Továbbá nem követeli meg, hogy megpróbálja kipróbálni azt a személyt, akivel üzleti tevékenységet folytat, mert könnyedén láthatja a beérkező és beérkezett pénzeket, és több ezer embert rögzít. Ezt "bizalmatlan" rendszernek nevezik, és nagyon egyedi.

Mi az a Bitcoin?

A Bitcoin volt az első titkosítás, amelyet 2009-ben hoztak létre. Sajnos a Bitcoin alkotója ismeretlen, és ő használja a "Satoshi Nakamoto" álnevet. A Bitcoin számára egyedülálló az, hogy nem támaszkodik semmilyen kormányzati vagy banki pénznemre, és emellett a tranzakciók közvetlenül a névtelen személyek között zajlanak; mint korábban említettük, nincs benne bank vagy közvetítő.

A Bitcoin-nal minden egyes tranzakció egy "blockchain" néven ismert nyilvános lemezen kerül rögzítésre, és az itt tárolt adatokat sok számítógépen világszerte tárolják. Mivel a blokkhosszúság sok másolatát készítik és tárolják, a tranzakciós adatok szuper biztonságosak és nem manipulálhatók.

Mi a Blockchain?

A Blockchain a biztonságos digitális felvételek készítéséhez használt okos technológia, amely nem egyetlen egyetlen szervezetre támaszkodik, hogy biztonságban tartsa őket. A blokkhálózatok rögzítenek minden információt, de először a Bitcoin tranzakciók rögzítésére használják őket.

A blockchain olyan, mint egy rekord könyv, ahol minden oldal blokk, és bármit is rögzíthet. A blokkokat egyidejűleg hozza létre - egymás után - és egymásba láncolva létrehozzák a blokkcsatornát. Számos ilyen nyilvántartást sok ember tart fenn számítógépein szerte a világon. A frissítések azonnal láthatóak, és ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi a manipulációt, és nem ismert, hogy valaha is történt.

Mi a bányászat?

A Bitcoint a "bányászat" révén hozza létre, amely hatalmas számítógépes energiát igényel. Az emberek bányászatot végeznek a pénzért cserében, és minden olyan számítógép, amely teljesíti a bányászati ​​folyamatot, jutalmat nyerhet a digitális pénzben és az új érmékben. A bányászat alapvetően a blokkcsatornával kapcsolatos információk rögzítése és ellenőrzése.

Egyszerre csak egy blokkot lehet létrehozni a blokkhálózaton, hogy a hálózat zökkenőmentesen működjön. Ehhez két különböző módon lehet. Az első a "munka bizonyítéka", és számítógépekre van szükség a nehéz matematikai problémák megoldásához. A második a "tét igazolása", és a szoftvert új blokkok létrehozására választják ki, és a nagyszámú érmét birtokló embereket választják ki. Az embereket sorsoláson alapuló rendszerben választják ki.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. cryptocurrency, befektetés, üzlet, bitcoin, blockchain
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.