Bevezeto a kryptovalutak vilagaba - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
29.11. 2017 13:00  | 

Több mint 6000 dollárt ér! Nem, nem egy drága autóról, vagy ritka képregényről van szó. A jelenlegi állás szerint egy fizikailag megfoghatatlan valuta, a BitCoin ér ennyit. A következő néhány posztban teszünk egy kisebb utazást a kryptovaluták világába, hiszen ezeket lehet adni-venni csakúgy Forex oldalakon, mint ahogy lehet bináris opciókat is nyitni rájuk. Elsődlegesen három kérdést kell feltennünk:

  • Honnan származnak a kryptovaluták?
  • Miért érdemes megismerni ezeket?
  • Mit kell tudnod róla?

Honnan származnak a kryptovaluták?

A kryptovaluták a digitális pénz melléktermékeként keletkezett. A leghíresebb kryptovaluta, a Bitcoin feltalálója, Satoshi Nakamoto valójában nem akart külön valutát létrehozni. Amikor 2008-ban bemutatta a Bicoin-t, Satoshi úgy nyilatkozott, hogy egy peer-to-peer elektronikus pénzrendszert hozott létre, amely decentralizált, központi szerverek és ellenőrzés nélkül. Korábban, már a 90-es években is voltak próbálkozások valódi digitális pénzrendszer létrehozására, de ezek sorra kudarcba fulladtak. Ennek az egyik ok a központosított felépítés. Ez az, ami a Bitcoin-ból hiányzik, és ez az, ami végül sikerre vitte.

A Bitcoin alapját a peer-to-peer (felhasználótól-felhasználóig) rendszer adja. Aki valaha torrentezett már, vagy használt fájlmegosztókat mint a Lime, az nagyjából értheti, hogy miről is van szó.

Ez mind szép és jó, de akkor mi is a kryptovaluta?

Ha kizárjuk az összes zajt és téveszmét, ami a kryptovalutákat övezi, és egy egyszerű definícióba sűrítjük, akkor azt látjuk, hogy ezek limitált bejegyzések egy adatbázisban, amelyet senki sem módosíthat anélkül, hogy bizonyos feltételeknek ne tenne eleget. Ez viszonylag átlagos dolog, de valójában így definiálhatók a kryptovaluták. Ha valódi példát akarunk nézni, akkor nézzünk rá egy valódi bankszámlára: lényegében, az is csak egy adatbázis, amit bizonyos feltételek teljesítésével lehet módosítani (pl. pénzt levenni, átutalni).

A mechanizmusok a kryptovalutáknál viszonylag egyszerűek. Egy kryptovaluta mint a Bitcoin egy nagy felhasználói hálózaton alapul. Minden felhasználó hozzáfér a tranzakciós adatokhoz, illetve „láthatják” az összes felhasználói fiók egyenlegét is. A tranzakció önmagában egy fájl, ami annyit tartalmaz, hogy „Pista küldött X Bitcoint Janinak”, és Pista privát kulcsával van hitelesítve. Miután hitelesítve lett, a tranzakció a hálózatba kerül, minden felhasználó megkapja. Ezután jön az engedélyezés: ez a kryptovaluták egyik legfontosabb eleme. Ameddig nincs engedélyezve a tranzakció, addig függőben van, és módosítható. Ha már engedélyezett, akkor kvázi kőbevésett. Magát a tranzakció a bányászok hajthatják csak végre: ez az ő feladatuk kryptovaluta-hálózatban. A bányászok alapvetően a banki ügyintézők: engedélyezik, hitelesítik a tranzakciókat és elküldik azokat a hálózatra. Amikor egy bányász jóváhagy egy tranzakciót, minden felhasználó megkapja az infót, és ez rögzítésre kerül az adatbázisban, része lesz a „blockchain”-nek. Ezért a munkáért a bányászok némi kryptovalutát kapnak.

Miért érdemes foglalkozni a kryptovalutákkal?

A kryptovaluták egészen izgalmas dolgok. Fontos, hogy mindenki, aki egy kicsit is szeret kockáztatni, és egy izgalmas befektetési lehetőséget keres, az ismerje a kryptovalutákat. A legtöbben azt jósolják, hogy a következő két-három évben a Bitcoin olyan magas árfolyamot fog elérni, hogy szimpla halandóknak akár évekbe is telhet mire összegyűjtenek egyet. Már most, 2017-ben is 7,000 dollár körül mozog, ami közel 2 millió forintot jelent.

A következő posztban folytatjuk, addig is, nyugodtan emésszétek az olvasottakat

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. otthoni pénz, pénzkeresés, kryptocurrency, kryptovalutlák, mi a kriptovaluta?, mi a kryptovaluta?, bitcoin
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.