Binaris opcio kereskedes mobilon - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
25.08. 2017 12:20  | 

A mobiltelefonon, vagy inkább okostelefonon és tableten való kereskedés az evolúció újabb lépése. Ez kereskedési forma lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy menetközben, vonaton, buszon, vagy akár egy sör mellett a kocsmában kereskedjenek a telefonjukat, vagy tablet PC-jüket használva. A modern, naprakész brókerek mind kínálnak lehetőséges rá, hogy a kereskedőik hozzáférjenek valamilyen mobil-barát felülethez, amely tökéletesen implementálja a befektetési platformot. Úgy vélem, a mobil bináris opció kereskedés az egyik leginkább feltörekvőben lévő ág, s ugyanakkor ez az egyik legizgalmasabb kereskedési forma napjainkban. Amennyire tapasztaltam, és tapasztalhatja Ön is, nem minden kereskedő teszi lehetővé a bináris opciós kereskedés mobilon, gyakran semmilyen formában sem. Ezek a kereskedők nem sokáig maradnak talpon, hiszen csak úgy, mint a játék és kaszinó iparban, a mobil az új generáció eszköze és egyben egy milliárdos piac is!

Mobil bináris opció platformok

A mobil bináris opció platformok nagyjából ugyanazok, mint amelyekkel a böngészőben is találkozhatunk. A különbség mindössze annyi, hogy amit a mobil böngészőjében látunk, az optimalizált: kevesebb adatforgalmat generál, és a mobilok sokszor gyengébb hardverével is szépen működik, szaggatás, kihagyás nélkül. Alapvetően két különböző mobil bináris opció platformot különböztetünk meg:

  1. Web-alapú bináris opció platformok: az esetek döntő többségében ezeket a platformokat nem kell sem letölteni vagy telepíteni. Ehelyett, egész egyszerűen a készülék böngészőjéből érhetők el, általában ugyanazokkal a bejelentkezési adatokkal, amelyekkel az asztali böngészős verzióban léphetünk be. Manapság általában HTML5-ben készülnek ezek az oldalak és a legtöbb szabadalmazott kereskedési platform is rugalmas, tehát nem csak a honlap, de a szoftver is érzékeli, hogy mobil-eszközről van használva, így ahhoz alkalmazkodik.
  2. Applikáció-alapú platformok: ezek az app-ok ingyenes letölthetők a különböző applikáció-boltokból (Google Play, App Store), ugyanakkor a legbiztonságosabb, ha az adott kereskedő honlapján keressük meg a linket, így biztosan nem egy álcázott rabló-appot vagy hasonló csúnyaságot töltünk le. Ezek az appok gyakran jobbak, mint a webes felületek, és az egyszerű felhasználói felületük miatt általában még jobban is működnek, könnyebben átláthatók, mint a komplex asztali alkalmazások többsége.

Hogyan válasszuk ki a legjobb mobil platformot?

Mivel a mobil bináris opció kereskedés eléggé gyerekcipőben jár, kora lenne bármelyik platformra is azt mondani, hogy „igen, ez a legjobb”. Ha már van egy bejáratott brókerünk, ahol a napi kereskedéseinket űzzük, talán érdemes lenne azzal is foglalkozni, hogy van-e mobil appja, illetve, ha nincs, akkor a honlap és a platform működik-e mobil-böngészőben. Amit még érdemes ellenőrizni, az az, hogy az adott bróker appja vagy mobil-böngészős oldala ugyanazokat a funkciókat, árfolyamokat, opciókat kínálja-e.

Mobil bináris opció brókerek

Manapság egyre több és több bináris opciós bróker kínál mobil kereskedési lehetőséget is. Ugyanakkor még mindig van jónéhány olyan nagy nevű bróker, amely még mindig nem alkalmazkodott a mobil-barát világrendhez. Véleményem, hogy ha még most kezdett új brókert keresni, vagy váltani szeretne, akkor csak olyanhoz menjen, amelyik legalább egy mobil-böngészős opciót kínál. Íme a legfontosabb dolgok, amelyeket figyelembe kell venni, amikor mobil- és tablet-barát brókert keresünk:

  • Többféle eszközön is elérhető: a mobil platformmal rendelkező brókerek közül érdemes olyat választani, amelynek az alkalmazása vagy böngészős verziója több különböző eszközön is használható. Ez azt jelenti, hogy alkalmazkodik a képernyő felbontásához és méretéhez, illetve nem csak a legújabb operációs rendszert támogatja.
  • Több operációs rendszeren is elérhető: noha elég nehéz elképzelni, hogy valakinek egyszerre legyen Androidos, iOS-os vagy Windows 10-es telefonja, tabletje. De, ha van, akkor már mindenképpen érdemes lenne olyan brókert választani, ami az összes fontosabb operációs rendszeren működő appot kínál.
  • Egy fiókkal használható: korábban, még a mobil-appok kőkarszakjában nem lehetett ugyanazzal a fiókkal használni a mobile appot mint amivel a webes, asztali platformon regisztráltunk. Szerencsére manapság már ez az alap, és ami változás lehet, az az, hogy több bróker extra biztonsági funkciókat iktatott be (pl.: véletlenszerű pin kód SMS-ben, captcha).
Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. bináris opciók, mobil kereskedés, okostelefon bináris, kereskedés appal, pénzkeresés mobilon
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.