Olvasson felhasználói áttekintéseket és értékeléseket Binatex - Bróker oldalak próbaverzióval 2019
More information
Zoltan Toth
28.06. 2018 16:00  | 

Mi a Binatex <

A Binatex egy 2015-ben létrehozott bináris opcionális bróker, amely a Binatex vállalatcsoport tulajdonában van. Saját internetes platformján kereskedik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy indexeket, pénznemeket, árukat és részvényeket kereskedjenek.

Az FMRRC szabályozza, a Binatex székhelye Moszkvában, az Egyesült Királyságban, Marshall-szigeten és Skóciában található. Mivel az FMRRC nem kereskedelmi jellegű szervezet, ezért nem szabályoz semmilyen kormány vagy más jelentős pénzügyi szabályozó hatóság.

A honlap 15 különböző nyelven nyújt tájékoztatást, és csak egy tanúsítvánnyal rendelkezik.

Hogyan működik?

A Binatex állítja, hogy megbízható partner a bináris kereskedési lehetőségek számára, és a platformot úgy tervezték, hogy segítse a kereskedőket a tranzakciókból származó nyereség elérésében. A Binatex szerint még a minimális befektetések is segíthetnek pénzt keresni.

Így kezdheti el a Binatex használatát;

Miután regisztrált az e-mail címedre, hozzáférhet egy olyan demó számlához, amelynek virtuális értéke 1000 dollár, amelyet fel lehet használni a valós idejű kereskedéshez. Miután megkaptad a demo számlát, készen állsz arra, hogy valódi fiókot kapj, ami minimum 10 dollár letétet igényel. A betétek elektronikus fizetési móddal történhetnek.

A hivatalos weboldalnak van egy "hogyan működik" videója, amely segíthet az új tagoknak abban, hogy megértsék a kereskedési lehetőségek működését. Továbbá, megtalálhatja a "stratégiák" lapot, amely tartalmazza az összes kereskedési információt, amit tudnia kell, hogy maximális nyereséget.

Binatex funkciók

A Binatex egyik fő jellemzője;

    • Bónusz - A weboldal 100% -os bónuszt kínál a befektetőknek, azonban ezt a bónuszt nem lehet feltétel nélkül visszavonni. Miután az elállási kérelmet jóváhagyták, a bónusz 25-szeresére kell fordulnia. • Eszközök - Mint minden más bináris opció kereskedő, a Binatexnek is van eszköze; azonban nem olyan sok, mint a versenytársak. A weboldalon csak 50 eszköz áll rendelkezésre kereskedésre, beleértve 39 valutapárt, 2 árucikket és 22 készletet. • Tickers - Ez lehetővé teszi, hogy megnézze és figyelemmel kísérje a platformon aktív kereskedők számát. Segítségével nyomon követheti a nyitott tranzakciók számát is. • Visszavonás - A platform kínálja a visszavonási opciókat, ami ugyanazt a módszert követeli meg, mint amelyet a letétbe helyezéshez használtak. • Mobilalkalmazás - A felhasználók letölhetik a mobilalkalmazást is, amely lehetővé teszi számukra, hogy hozzáférjenek a platformhoz a mobileszközön. • Oktatóanyagok - A Binatex oktatói videókat kínál, amelyek lehetővé teszik a kezdőknek, hogy megértsék, hogyan működik a bináris opciók kereskedelme. • Kereskedési szintek - A kereskedők az 1-től 10-ig terjedhetnek.

Binatex Pro

    • A platform bemutató videókat kínál. • Demó számlával rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtanulják a kereskedelmi trükköket. • A minimális betétlekötés meglehetősen alacsony.

Binatex Cons

    • Nincs jelentős pénzügyi szabályozó testület. • A kivonások sok feltétele. • Az ügyfélszolgálat nem feltétlenül állhat a jelig, és esetleg nem érhető el valós idejű kereskedelemben. • A weboldalnak átfogóbbnak és jobb szervezésűnek kell lennie.

A Binatex átverés?

A platform 2015 óta működik, de napjainkig az eredetiség kérdéseket vetett fel. A felhasználói értékelések mind az elégedett ügyfelek, mind az emberek számára, akik ezt átverésnek nevezik. Igaz, hogy a platform viszonylag új, és sok hely van a fejlesztésre, de úgy tűnik, hogy számos hasznos funkciót kínál.

Azonban a jelentős pénzügyi szabályozó testület hiánya kétségeket vet fel a platform hitelességével kapcsolatban. Ráadásul a legtöbb felhasználónak van panasza a visszavonási rendszerrel kapcsolatban, amelyet a bróker nem foglalkozott.

Következtetés

Mivel a platform már néhány éve működik, ezért lehetőségként tekinthető; mindazonáltal rendkívül fontos, hogy meg kell próbálnia kapcsolatba lépni egy kereskedővel, aki nem csak a platformot használja, hanem sikeresen visszavonta az alapokat. Mindig jó tanács, hogy óvatosan járjunk el!

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. binatex, binatex átverés, bináris kereskedési lehetőségek, binatex kereskedelem, binatex forex trading
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.