Biztonsagosak e a kryptovaluta tarcak - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
03.06. 2018 19:00  | 

Bátran kijelenthetjük, hogy a legtöbb tárca, amit kryptovaluta tárolásához használhatunk, biztonságos. Ugyanakkor a tényleges biztonság kérdése változó, nem minden tárca kínál magas szintű védelmet, de legalább minden tárca kínál valamilyen védelmet. Mivel igen sok pénzről van szó, ha valaki kryptovalutákkal kezd el foglalkozni, a biztonság az egyik legfontosabb kérdés.

Alapvetően a biztonság szintje attól függ, hogy milyen jellegű tárcát használsz a kryptovalutáid tárolására, valamint attól is, hogy milyen a szolgáltató, aki a tárcát kínálja. Például: egy webes felület, egy távoli szerveren tárolt tárca sokkal kockázatosabb, mint egy offline vagy hardveres tárca. Az online tárcák kiteszik az ügyfeleket bizonyos kockázatoknak, mivel a hackerek betörhetnek, vagy egyes hibákat kihasználhatnak, hogy lenyúlják a tárolt kryptovalutákat. Ezzel szemben az offline platfomoknak nincsenek ilyen gyengeségei, mivel nincsenek hálózathoz kapcsolva, és nem kell egy harmadik fél biztonsági megoldásaira hagyatkoznunk.

Ha mindenképpen szeretnél online tárcákban kryptovalutát tárolni, akkor érdemes az alábbiakat figyelembe venni. Ezek olyan biztonsági tippek, amelyek nagyban növelthetik a tárcád biztonságát, és segíthetnek az irányítás megőrzésében. Elöljáróban egy dolgot le kell szögeznünk: ha a privát azonosítód elveszted, elhagyod, vagy esetleg egy csalónak küldesz pénzt, nincs mód arra, hogy visszaszerezd! Tehát, a biztonság növeléséhez a következő lépeseket érdemes betartani:

Biztonsági mentés: a mindennapos használathoz csak kis mennyiségű valutát tárolj online (mobilon, számítógépen vagy laptopon), a pénzed nagyobb részét biztonságosabb helyen tartsd. A „hideg” vagy offline opciók a legalkalmasabbak arra, hogy biztonságban tárolhasd a valutákat. Biztonsági másolat készítése a privát kulcsról egyike a legfontosabb lépésnek: másold ki egy sima txt-be, nyomtasd ki, és tedd el! Az offline tárolás két dologtól is véd: egyrészt a rendszerhibákból fakadó adatvesztéstől, továbbá pedig a lelkes hackerek támadásától. Sajnos, ha online tárcát választasz, bizony az összes ezzel járó kockázatot magadra veszed.

Frissítés: akár online felületet, netán appot vagy letölthető keretprogramot használsz, kiemelten fontos, hogy mindig naprakész legyen. De ne csak a JAVA-t, Flash-t vagy a böngésződ frissítsd, hanem az operációs rendszert és a biztonsági alkalmazásokat, programokat is. Ha van lehetőség magát a tárcát frissíteni, akkor azt is mindenképpen tedd meg.

Vezess be extra biztonsági lépéseket: minél több biztonsági beállítás van, annál jobb. Mindig használj hosszú, összetett jelszavakat, és állítsd be, hogy minden tranzakcióhoz meg kelljen adni a jelszót is. Olyan tárcákat keress, amelyeknek van reputációja, és a szakmai és laikus közönség is elismerően nyilatkozik róla. A legtöbbször azokat a tárcákat értékelik, amelyek két-lépcsős azonosítást alkalmaznak, tehát egy emailen vagy sms-ben küldött pin kód is kell a belépéshez vagy a tranzakcióhoz. Ha van olyan ismerősöd akiben megbízol, vagy éppen ő is a kryptovaluta-bizniszben utazik, akkor használhatsz több aláírót igénylő tárcát is, így minden tranzakcióhoz két személy kell.

Nézzünk néhány gyakori kérdést:

Multi-valuta vagy szimpla tárca?

Mivel a Bitcoin az egyik legismertebb és legerősebb digitális valuta, valószínű, hogy ezzel fogod kezdeni. Ugyanakkor javaslom, hogy olyan tárcát keress, amely képes több valutát is kezelni, mivel az alternatív valuták is egyre csak erősödnek. Gyakorlatban is sokkal hasznosabb egy olyan kryptovaluta-tárca, amellyel különböző valutákat tudsz kezelni.

Vannak-e tranzakciós költségek?

Ebben az esetben nincs teljesen egyértelmű válasz. Van, ahol van, van, ahol nincs, van, ahol több opciód van. Ahol nincs, ott általában akkor nincs, ha elfogadod, hogy a tranzakciód esetleg lassabban kerül végrehajtásra. A másik szempont az, hogy fizetsz egy minimális díjat, de a tranzakció gyors, akár azonnali is lehet. Mindenesetre érdemes regisztráció előtt ellenőrizni a feltételeket, utánanézni az választott tárcának.

A következő bejegyzésben majd még beszélünk a biztonságról és a tárcák működéséről.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. otthoni munka, bitcoin, kryptovaluta, tárcák, online krpyto tárca
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Egy fejlett bróker valóban remek ügyfélszolgálattal és alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker ingyenes demó verzióval és valóban alacsony befizetési korláttal rendelkezik
Minimum befizetés: $5
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.