Ethereum classic etc - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
14.09. 2017 21:59  | 

Tudom, hogy talán összetéveszthetnénk, mert van egy digitális pénznem az Ethereum néven ismert, és most egy másik Ethereum klasszikus? Miért osztoznak közös névvel? Valóban különböznek egymástól? Lássuk.

Az Ethereum Classic olyan digitális pénznem, amely nyílt forrású vagy nyilvánosan elosztott számítástechnikai platform, amely a "Smart Contract" funkción fut. Érdemes megemlíteni, hogy blokk-alapú - a nyilvános digitális nyilvántartás alapján.

Csak két évvel ezelõtt hozták létre, és fejlõdése még mindig aktív. Annak érdekében, hogy megértsük, miért osztott közös nevet egy másik digitális pénznemmel, a következő rövid történet segít a tudásodnak.

Amikor Ethereum-ot (egy másik kriptográfiai értéket) hoztak létre, egy kis nézeteltérés merült fel a DAO (decentralizált autonóm szervezet) kemény fork miatt, amelynek célja a befektető által irányított kockázatitőke-alap biztosítása. Az új Ethereum közösség tagjai egyetértettek az Ethereum alapítással, míg mások nem értettek egyet.

A tagok, akik nem értettek egyet, nyíltan elutasították a forking módszert tisztán filozófiai alapon. És mivel a felhasználók már az ETH-t birtokolták a villa előtt, mégis ugyanolyan összegük volt a villa után. Így született meg egy új digitális pénznem, az Ethereum Classic, miután átmentek és átmentek néhány műszaki vizsgálatot. Azt állították, hogy a blokkcsalád mindig változatlan marad, így az Ethereum diszkrét változatát választotta, és ez az, amit ma Ethereum klasszikusként használunk.

Ez a digitális pénznem lehetővé teszi a szkriptek végrehajtását egy felhasználói számítógép számítógépes hálózatának használatával, úgynevezett csomópontok használatával. Ennek oka az Ethereum Virtual Machine (EVM) használata.

Úgy működik, hogy egy "klasszikus éter" néven ismert értékkészletet biztosít, amely egyik résztvevőből átvihető másikra, és digitális pénztárcában tárolható. A "klasszikus éter" arra is szolgál, hogy jutalmazza a résztvevõ csomópontokat a matematikai problémák megoldására, mint a digitális pénznem bányászatának eszköze.

A blokkhálózatban lévő belső tranzakciós árképzési mechanizmust GAS-nak nevezik, és számos funkciója van, beleértve a levélszemét megakadályozását a hálózaton, valamint az új érméket kérések alapján.

Előnyök

  1. A változatlanság előnyeit biztosítja - a blokkhálózat mindig ugyanaz marad. Ez garantálja, hogy mindig külsõ manipuláció nélkül marad az üzletben.
  2. Az Ethereum klasszikus blokk-lánc szintén ellenáll a bányász konszenzusnak
  3. A tranzakciós díjak jelentősen alacsonyak, és ez olyan tényező, amely globálisan vonzza a befektetőket.

hátrányok

  1. Eteum jött előtte, így sok ember már kiválasztotta az Eteumot, mint a győztes villa.
  2. A hálózati biztonság miatt félelmet jelent a hamis hash aránya.
  3. Jelenleg nincs aktív felhasználói bázis.
  4. Nincs aktív alapja a blokkcsatornájának finanszírozására vagy koordinálására.
  5. A kereskedelmet egyesek veszélyesnek tartják, és féltek, hogy a hálózat hamarosan összeomlik.

Hol / hogyan kell megvásárolni

1. módszer: Vegyél egy nagyon gyakori kriptokurenciát, mint a Bitcoin, a Litscoin vagy akár az Ethereum. Ezután megy egy csereoldalra, mint a Changelly Exchange vagy bármely más, és cserélje ki Ethereum classic currency (ETH) -re, azáltal, hogy neked adta népszerű érmét. Ez a legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás.

2. módszer - közvetlenül az Etherum classic bányásztól vásárolhatja meg a fiat pénznemét.

3. módszer - Kereskedési platformról is megvásárolhatja. Vannak olyanok, akiknek már van Ethereum klasszikusa, és hajlandók eladni őket kereskedelmi eszközként.

A fent említett módszerek csak akkor lesznek életképesek, ha már elkészült egy ETH pénztárca. Aztán ne felejtse el átvenni az érméket a tárcájába, amikor azt mondhatja, hogy a tiéd.

Kereskedni vele

Bár teljesen új a piacon, számos ember és meglehetősen kevés online csere megkérdőjelezte az érvényességét, mindez megváltozott, mivel a legnagyobb online Ethereum csere hozzáadta a piacra.

Szóval gondosan keressen ki megbízható hírcsatorna-webhelyet, regisztráljon az oldalon, finanszírozza fiókját, és folytassa a kereskedelmet. Egyéb neves cserék közé tartozik a Coinone, a Bitfinex, a Kraken, a Yobit és így tovább.

Ethereum Classic tárolása

Az igazság az, hogy van néhány különböző lehetőség, amellyel Ethereum Classic felhasználók választhatnak; bár egyesek jobbak, mint mások. Mindez leegyszerűsíti a személyes preferenciát és a választást a szoftverek vagy hardvereszközök között.

Az ETH rövid távú tárolása érdekében a legjobb, ha olyan szoftveres pénztárcát működtet, mint a mobil vagy webtárca. Ez a fajta pénztárca is jó kis mennyiségű ETH érték tárolására.

De hosszú távú tárolás és nagy mennyiségű ETH érték tárolása esetén kérjük, vegye fontolóra a hardvertárcsa használatát, mivel biztosítja, hogy bevételei érintetlenek maradjanak, és ne okozzanak aggodalmat az alapértelmezett elvesztésnek.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. ethereum klasszikus, eredeti ethereum, ETH ETC, ethereum klasszikus különbség, DAO, keményvillák, ethereum hack, ETC felhasználói bázis, eredeti blockchain, szoftver pénztárca, hardver pénztárca
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.