Ethereum eth - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
14.09. 2017 22:04  | 

Az Ethereum blockchain a decentralizált alkalmazás programozásához szükséges kódok futtatására összpontosít. Az Ethereum blokkhálózatban a bányászok nem az enyém az Ethereum érmék számára; inkább "Éter" -et keresnek, ami egy kriptográf, amely a hálózatot táplálja. Egy lépést tesz egy kriptográfiai értéken túl, amelyet csak a kereskedelemben lehet felhasználni, ha az alkalmazásfejlesztők is használják a felmerült tranzakciós díjak és egyéb szolgáltatások igénybevételét az Ethereum hálózatban.

Minden blokkhíd képes feldolgozni a kódokat, nem mindegyik képes nagymértékben. De az Ethereum kiemelkedik abban, hogy nemcsak az olyan műveletekre korlátozódik, mint a többi blokkhosszúság, hanem továbbfejleszti, hogy a fejlesztők bármiféle műveletet hozzanak létre. A fejlesztők használhatják az Ethereumot, hogy több ezer más könyörgést hozzanak létre, amelyek messze túlmutatnak bárminek, amit korábban láttunk.

Az Ethereumnak is van egy fontos funkciója a digitális pénznemekkel, az intelligens szerződéssel. Mi az intelligens szerződés? Az intelligens szerződés, hogy mit gondolsz? Nos, az okos szerződés csak egy olyan kifejezés, amelyet számítógépes kódok leírására használnak, amelyek elősegíthetik a pénz, a tulajdon, a részvények, a tartalom és gyakorlatilag minden értékcserét. A blokkhálózatban az intelligens szerződés olyan számítógépes program, amely bizonyos feltételek teljesülése esetén önműködően működik. Az intelligens szerződések pontosan úgy működnek, mint amilyenek programozásra kerültek, anélkül, hogy lehetőségük lenne kizárásra, leállásra és csalásra, vagy harmadik fél interferenciájára. "Az Ethereum blockchainnek van néhány rendkívüli képessége. Az egyik az, hogy intelligens szerződéseket építhetsz. Ez olyan, aminek hangzik. Ez egy olyan szerződés, amely önmagát végrehajtja, és a szerződés kezeli a végrehajtást, az irányítást, a teljesítményt és a fizetést "

Néhányan az Ethereumot "a következő internetnek" nevezték. Hasonlóan, a "blockchain" vagy a nyilvános, engedély nélküli blokkkapcsolati protokollok sokkal primitívabb változatnak tekinthetők, mint ami érett "Értékes Internet" lehet. Egy ilyen közüzemi szolgáltatás egy nap ugyanolyan réteges architektúrát biztosítana az információs internet vagy az internet megnyitására, ahogy ma ismerjük, hogy mindenféle pénzügyi és nem pénzügyi tranzakciós szolgáltatást nyújtsunk.

Ha az internet decentralizált információhoz jutása és ezáltal a kommunikációs eszközökhöz való hozzáférés növelése révén a blokkhálózathoz kapcsolódó elképzelés az, hogy decentralizálná és csökkentené a bizalom és a tranzakciók megteremtésének akadályait a digitális világban.

A szerző és feltaláló Vitalik Buterin írta: "A Bitcoint SMTP-nek (Simple Mail Transfer Protocol) tervezték. Ez egy protokoll, ami nagyon jó egy bizonyos feladatnál. Jó a pénz átutalására, de nem úgy tervezték meg, mint alapító réteget bármilyen, a tetejére épülő protokollhoz. "Megjegyzésekben Buterin kifejtette, hogy szükség van egy szélesebb körű technológia szükségességére, és ez reprodukálta a funkcionalitást Turing teljes programozási nyelveket olyan módon, amely annyira hatásos lehet, hogy leírja az esetlegesen felépülő blokkhosszú alkalmazást. Később hozzátette: "Az etereumnak nincs jellemvonása; csak egy programnyelv van. "

Előnyök

  1. Többfunkciós (fizetési eszközként és programozási nyelvként).
  2. Biztonsági hálózat, mivel a titkosítást használja.
  3. Átlátható, mivel a tranzakciókat a nyilvános digitális nyilvántartás rögzíti.
  4. Használja a ceto-bizonyítvány funkcióit.
  5. Sokat időt, pénzt és erőfeszítéseket takaríthat meg a rendszereket a blokkhálózatok hálózatának egyidejű szinkronizálásával.

hátrányok

  1. Jelenleg a legnagyobb kihívás előtt áll: a méretezhetőség.
  2. Mivel új a játék, csak a népszerűsége a kriptográfiai piacon dolgozik.
  3. A valuta használatához "gáz" szükséges a tranzakciók teljesítéséhez. Ez azt jelenti, hogy amikor a zsetont bármilyen tranzakcióhoz használja, a saját hálózatának gazdagítása helyett gazdagítja az Ethereum hálózatot.

itt / Hogyan vásárolhatom meg?

Olyan, mint minden más digitális pénznem, hogy meg kell vásárolnia azt egy online csere. Az online cserék közül néhány a Kraken, a Gemini vagy a Bitstamp. Ők jó hírű cserék, kifogástalan múlttal.

Tehát, amikor kiválasztottad a csereprogramot, létre kell hoznia saját fiókját. Meg kell kérni a fiók ellenőrzését. Ha ez megtörtént, akkor be kell számolnia a fiat pénznemet, hogy ETH érméket szerezzen, majd folytassa a Eth-et az Ethereum tárcájába.

Kereskedés Ethereummal

Ez a folyamat egy online kereskedési platform vagy csere igénybevételét is igényli. Egyedül kereshetsz magaddal egy normál internetes keresésen keresztül. De a döntést, amelyet úgy döntesz, hogy választani fogják, hol élsz, személyes preferencia vagy kormányzati törvények.

Néhány, ha nem minden csere lehetővé teszi, hogy közvetlenül vásárolhasson Etheret, mint más digitális pénznemeket, amelyek megkövetelik Öntől, hogy először vásároljon Bitcoint, majd cserélje ki őket az Ethers-ra.

Ha sikeresen idézett egy csereprogramot, regisztrálja és finanszírozza fiókját fiat devizával, és ezután fizethet árukat és szolgáltatásokat a megszerzett Ether ékezetekkel.

Ethereum tárolása

Az Ethereum esetében alapvetően két legbiztonságosabb módja van az Ethers tárolására: papírtárcák vagy hardverraktárak.

A papírtárcákat hideg tárolóknak is nevezik, és rövid távú tranzakciókra is alkalmasak, de nem igazán ideálisak a hosszú távú tároláshoz. Papírtárcákkal nem kell aggódnia a számítógéphibák miatt.

A hardveres pénztárcákkal nagyon nehéz a hacker áldozata, ezért sokan választják a digitális pénznemek hosszú távú tárolására.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. ethereum blockchain, okos szerződések, ETH vs BTC, ethereum bitcoin különbség, decentralizált szerződések, programozási nyelvek kifizetése, bizonyítéka a tét, kereskedelmi ETH, tárolása ethereum, geth, ropsten, intelligens szerződések programozás
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.