Hibak amelyeket el kell keruelned a cryptocurrency kereskedesben 2018 ban - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
07.11. 2018 14:05  | 

Lehet, hogy újak vagyunk a kriptográfiai kereskedéshez, vagy egy tapasztalt kereskedő lehetsz, annyi vonzó és ellenállhatatlan kereskedési lehetőséggel és lehetőséggel, hogy elég gyakori hibákat követni. Néhány hiba lehet a rossz döntéshozatal eredménye, míg mások tehettek áldozatul a cryptocurrency csalások és csalások.

Nem számít, mennyire óvatos vagy, hibák történnek. Tehát a kérdés, hogy maradsz biztonságban? A trükknek tisztában kell lennie és ébernek kell maradnia.

Annak érdekében, hogy észrevehesse a hibákat, mielőtt itt teszed őket, néhány DON'Ts a cryptocurrency kereskedésről, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Soha ne fektessen túl nagyot az elején

A fűszerezett kereskedők jobban tudják, de a nagy befektetés gyakori hiba, amit sok új kereskedő tesz. Nagyon fontos az új kereskedők számára, hogy gondosan járjanak el; kis összegeket fektetnek be és földet kapnak. Sok alkalom lesz, amikor a lehetőség túlságosan jónak tűnik ahhoz, hogy átmenjen, de ne feledje, a kriptográfia még mindig változékony piac, ami óvatos befektetést igényel, és egy helyen nem helyezi el minden eszközt egy helyen.

Ne essen a jó öreg szivattyú és dump

Minden kereskedő alapvető ösztöne, hogy olyan eszközbe fektessen be, amely értékes értékre növekszik; a cryptocurrency-ban ez rossz befektetési lépésvé válhat. Amikor egy viszonylag ismeretlen érme hirtelen drámai értéknövekedést tapasztal, akkor nagyon jól lehet egy szivattyú és dump, amely összehangolt erőfeszítés az érme értékének a hamis és hamis értékelések és előrejelzések használatával történő előmozdítására, majd eladja azoknak, akik keresnek valami gyors pénzt. Ez főként azért készült, hogy olcsó áron vásárolt érméket, felfújt áron értékesítsenek.

Egy csoport úgy dönt, hogy olcsó érme értékét fújja, és a tagok elkezdik megvásárolni az érmét egymástól; ugyanakkor ugyanaz a csoport elkezdi hamis híreket terjeszteni az érme értékéről. A külső kereskedők elolvassák ezeket a kijelentéseket, és rohanó befektetni az érmebe, és végül megvásárolják őket a Pump and Dump csoportból. Éppen ezért soha nem szabad befektetni egy eszközbe alapos kutatás nélkül; különösen az, amely a hamuból származik.

Nem maradt tájékoztató

A kereskedőnek frissítenie kell a piac legújabb trendjeit; ellenkező esetben előfordulhat, hogy tájékozatlan döntéseket hoz, amelyek pénzbe kerülhetnek. Meg kell tennie a házi feladatát akkor is, ha a befektetési lehetőség nyilvánvaló. Tanulnia kell a befektetésbe bevont eszköz múltját és jövőbeli trendjeit, így elképzelhető, hogyan reagál minden alkalommal, amikor felfelé vagy lefelé értékes. A cryptocurrency piac nagyon ingatag; ezért folyamatosan tájékoztatnia kell magát az ágazat minden új fejleményéről.

Ne essen a brókerek számára, amelyek soha nem látott nyereségeket ígérnek

Találhatsz sok olyan ügynököt, akik megígérik, hogy olyan lehetőségeket kínálnak, amelyek segíthetnek egy vagyont keresni egyik napról a másikra. Az a feladata, hogy távol tartsa magát tőlük!

Tapasztalt kereskedőként úgy érezheti, hogy ez a nagy szünet, de az őrülten magas és azonnali nyereség a minimális vagy nagyobb beruházásokkal csak egy marketing trükk vagy csalás lehet. Óvatosan kell eljárnia, és óvatosan kell befektetnie.

Néhány nagyon gyakori hiba, hogy sok kereskedő, még a tapasztalt is. Ne feledje, a kereskedelem türelmet, információgyűjtést és tapasztalatot igényel; meg kell mérlegelnie az opcióit, meg kell tennie a házi feladatát, majd tájékozott döntést kell hoznia.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. cryptocurrency, digitális pénz, cryptocurrency kereskedelem, cryptocurrency hibák, cryptocurrency 2018
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Egy fejlett bróker valóban remek ügyfélszolgálattal és alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker ingyenes demó verzióval és valóban alacsony befizetési korláttal rendelkezik
Minimum befizetés: $5
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.