Hogyan kell kereskedelmezni a crypto penznem - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
29.07. 2017 18:20  | 

Ha van valami extra dolcsa, akkor meg fogsz lepődni, hogy mit tehet az Ön számára. Csak néhány dollárral el lehet indítani a cryptocurrencies vagy a Bitcoin kereskedelmét. Nincs szükség közvetítő vagy közvetítői díjakra, és nincs szükség középemberekre, és nincsenek belépési szintek. Mindaz, amire szükséged van, egy bitcoin töredéke. Nincs visszatartva, semmi sem akadályozza meg, hogy kipróbálja. Ha kockáztathatsz néhány dollárt, akkor a kriptográfiai kereskedelem az út előre. De mi ez a crypto pénznem?

A Crypto valuta (például a Bitcoin, a Litecoin) több mint olyan digitális értékek, amelyeket az emberek úgy döntöttek, hogy digitális pénzt használnak. A Bitcoin által létrehozott technológia a nyilvános könyvtár decentralizált rendszere, amely Blockchain néven ismert. Ez a technológia teszi a Blockchain kriptográfiát, mint a Bitcoin, a Litecoin, a Darkcoin és más Bitcoin alternatíva, a "cryptocurrency".

Kezdéshez? Először vásároljon Bitcoint

Vannak titkosítási cserék, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző díjakat vásárolj a fiat pénzért (vagy fiat pénzért cserébe), de akkor jobb, ha először vásárolsz Bitcoint. Ha van Bitcoin, akkor könnyedén kereskedelhetsz és ki a többi crypto érmék a piacon, minden kriptográfiai csere. Ne felejtsd el, és nem kell vásárolnod egy teljes Bitcoint, ami meghaladja a 2000 dollárt, attól a naptól kezdve, amikor ezt írta; Nagyon helyénvaló, ha bitcoinokat vásárolsz olyan bitekben vagy frakciókban, amelyek Satoshis néven ismertek; Például 500.000 és Satoshi ugyanaz, mint 0.005 bitcoin. A legnépszerűbb webhely, ahova sokan vásárolnak Bitcoint a coinbase.com-on, de sok más csere van. Akkor is megy minden olyan csere, amely elfogadja a terhelési / hitelkártyákat vagy a PayPal fizetését USD a Bitcoin

Most, hogy van egy Bitcoin, itt az ideje, hogy megtalálja a kereskedelmet vagy a csere

A Bittrex.com az egyik legmegbízhatóbb hőcserélő, amit felfedeztem. Van néhány más csere is, míg néhány jó, mások nem, mások is leálltak - Mt. Gox figyelmeztetést kell tennie. Néhány ember nem akarja, hogy bármi köze is legyen a kriptográfiai pénznemekhez, különösen azért, mert híreket hallott az eltüntetett pénzváltókról vagy az ellopott pénzek miatt. De ez annak a ténynek köszönhető, hogy a cryptocurrency még gyerekcipőben jár. És jó hír, hogy a sok leállított csere vezérigazgatója könyvelésre került.

Az események híre nagyon gyorsan terjed a kriptográfia világában, ezért ellenőrizze a napi hírcsatornákat. Általában tippet kapsz, mielőtt bármi történne, inkább úgy tűnik, hogy füst van már a tűz előtt, feltéve, hogy nagy figyelmet fordít a Twitter minden hírére. A hírcsere és a crypto vállalatok mindenhol megtalálhatók a Twitteren. Szóval rendszeresen twitteren és crypto fórumokon kell lenned. Kövesse az összes hashtagot, nézze meg a hírekben szereplő embereket. Az információ nagyon fontos itt. A pletykák lehetőséget jelentenek, és minél előbb megragadtad, annál jobb.

Ha van Bitcoin a tárcájában, akkor elkezdheti a kereskedést.

Hé! Csak egy perccel, mielőtt véletlenszerűen kiválasztanál egy kriptokontrollt, és elkezdené ellenőrizni a trendjeiket, azt javaslom, hogy végezzenek kicsit kutatást. Ez megóvja a veszteségtől. Ellenkező esetben vakon fogsz kereskedni. A legjobb módja annak, hogy megismerjük az egyes érméket, hogy végezzen keresést az interneten, például a "lite-coin news" - A "hír" az, amit szeretne tudni a lite-érméről. Ez a keresési kifejezés eljut azokhoz a fórumokba, ahol a lite-érme megvitatásra kerül. A "híreket" a "hivatalos bejelentéssel" helyettesítheti. Ez számos hivatalos nyilatkozathoz vezet.

A megjelenő érmék hivatalos bejelentése nagyon fontos információkat jelenít meg, például a teljes devizaellátást, a fejlesztési terveket, a küldetést, a technikai részleteket, a közösségi spekulációt stb. Különben is, a Twitter egy nagyon jó forrás nem csak a hírek, hanem találni weboldalak és sok más fórumok és csomópontok kapcsolatos egy adott crypto valuta.

Alapvető kereskedési koncepciók.

A piackutatást az "alapvető elemzésnek" hívják. Ha a megfelelő információkat kapja a megfelelő időben, és alaposan meg fogja érteni, hogy miként fogják megvalósítani a piac, akkor könnyebben előre jelezhető - lényegében az, hogy egy érme emelkedik-e vagy másképp. Az alapvető elemzés mellett létezik a "technikai elemzés" is. A technikai elemzés ugyanolyan fontos, de ez a diagramok tanulmányozására és a minták megkeresésére utal - például, amikor egy érme eléri a bizonyos árat, ismét csökkenni fog.

A legegyszerűbb, de legfontosabb dolog, amire emlékezned kell: alacsony vásárlás, magas eladás.

A legjobb idő az, hogy vesz egy érme, amikor esik.

Egy érme értékesítése után értékesítenie kell, és ki kell készítenie. Várja meg, hogy csökkenjen és vásároljon újra. Az érme folyamatosan emelkedik és csökken, ezért rendszeresen tanulmányoznia kell az érmét és az érmét. Önnek képesnek kell lennie arra, hogy spekuláljon és üzleti döntéseket hozzon. Ez azonban hosszú távú befektetés lehet. Így vásárolja meg az érmét, és biztonságban maradjon (csak akkor, ha ez egy jó érme, amely potenciállal rendelkezik)

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. Kereskedelmi cryptocurrency, bitcoin cserék, poloniex, bittrex, coinbase, bitfinex, bitpanda, buy alacsony eladási magas, érték befektetés bitcoin
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.