Hogyan lehet azonositani a csalas uegynoekoeket - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
13.08. 2018 21:55  | 

A bináris opciók kereskedése csak akkor adhat nyereséget, ha ismeri a mezőt. Az újonc, aki nem ismeri a kereskedelem művészetét, valószínûleg csalás és a gazdagság megfosztása. Ne feledje, a kereskedőkről az ügynökökre, a csalók várakoznak, hogy új utakat hozzanak létre veled.

Ami az online bináris opcionális ügynököket illeti, a digitális pénznemnek köszönhetően az interneten mindenhol elterjedtek. Ez még a leginkább tapasztalt kereskedők számára is nehezebbé tette a foltos csalásokat.

Tehát a kérdés, hogy mondjuk el a hátrányokat az igazi?

Szerencsére van néhány nagyon hasznos tipp és elhárító jel, amelyek segítenek megvédeni magát a csalóktól; itt vannak;

Keressen egy engedélyt

Biztosítania kell, hogy a választott bróker bejegyzett és hiteles nemzetközi szabályozó testületen regisztrálva legyen. Beszélj velük, kérdezd meg a kérdéseidet; egy hiteles bróker nem szánja el a regisztrálások és licencek megosztását.

Ha egy bróker azt állítja, hogy engedéllyel rendelkezik, akkor ellenőriznie kell a szabályozó hitelességét; győződjön meg róla, hogy a teljes kereskedő védelmet nyújt, jogában áll fellépni az elkövetők ellen, és teljes műveletek történetét kínálja.

Tedd a kutatásodat

Mielőtt regisztrálna egy brókerrel, meg kell tennie a kutatást; ellenőrizze az internetet a cikkek, a felhasználói visszajelzések és egyéb részletek tekintetében, ami ötletet ad a bróker hitelességéről. A bróker honlapját is részletesen meg kell jeleníteni; ellenőrizze kapcsolatfelvételi adatait, fizikai címeit és feliratkozási igényeit.

Még a legkisebb részleteket is, mint pl. A rossz typos hibák, a nem megfelelő betűtípus és a szakszerűen tervezett weboldal stb.

Vigyázz a regisztrációs bónuszokra

Ha a választott bróker kínál egy ellenállhatatlan feliratkozási bónuszt, akkor ellenállni kell neki!

Nagyszerű esély van arra, hogy az ígért bónuszt soha nem lehet letétbe helyezni, vagy más rejtett feltételei lennének, vagy akár letétbe helyezés esetén lehetetlen lehet visszavonni.

Visszavonási feltételek

Ez a csaló egyik legjelentősebb jelzője; ha az elvonási feltételek megnehezítik a pénzedet, akkor a legjobb, ha nem választja a brókert. Azonban az egyik hátránya, hogy ezeket a feltételeket csak akkor ismeri fel, amikor visszavonul.

Mindig ellenőrizze a feltételeket és feltételeket, hogy megtudja a visszavonásokra vonatkozó irányelveiket; azon brókerek, akik nem engedik meg a kivonásokat addig, amíg egy bizonyos számú üzletet nem csinálnak, soha nem jó választás.

Legyen óvatos, ha a felajánlott nyereség túl magas

Ha egy bróker olyan nyereségeket ígér, amelyek túl jónak tűnnek ahhoz, hogy igazak legyenek, az esélye, hogy nem valós. A józan ész azt fogja mondani, ha egy jó ígéret túl jó. Ha a brókernek nincsenek előzményei, licencjei vagy statisztikái, hogy érdeklődjenek tőle, hamis ígéreteket használnak arra, hogy elcsábítsanak.

Óvakodj a regisztrációs betétektől

Ha egy bróker felháborító feliratkozási letétet kér, csak azt mondja meg, hogy nem. Az esélye, hogy ha letétbe helyezi a pénzt, akkor nem fogja látni. Minél magasabb az összeg, annál óvatosabbnak kell lennie.

Nehezen elérhető ügyfélszolgálat

Ez egy hatalmas piros zászló! Ha nem tudja kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálatával, akkor részmunkaidıt kell választania a brókerrel. Az autentikus ügynökök nagyon támogató személyzettel rendelkeznek, amely mindig rendelkezésre áll és hajlandó segíteni és irányítani.

Hideg kontaktusok

Ha egy közvetítő telefonon vagy e-mailben kapcsolatba lép velük, és felkéri Önt, hogy regisztráljon, akkor óvatosnak kell lennie; ne ossza meg bizalmas adatait, és ne fogadjon el minden feliratkozási ajánlatot.

Ezek a néhány tippek felbecsülhetetlenek lehetnek a csalások elleni védelemben. A legjobb, ha látni szeretné a referenciákat és megy a nagy ügyfelek számára.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. csalás brókerek, bináris opciók kereskedése, cryptocurrency, digitális pénz, bináris kereskedelem
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Egy fejlett bróker valóban remek ügyfélszolgálattal és alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker ingyenes demó verzióval és valóban alacsony befizetési korláttal rendelkezik
Minimum befizetés: $5
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.