Hogyan taroljuk a kryptovalutakat - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
15.04. 2018 11:00  | 

Miután megszerezted amit akartál (tehát vettél valahogy Bitcoint vagy más kryptovalutát), felmerül a kérdés, hogy hogyan tárold őket. Több is van, amelyek közül kiválaszthatod a számodra legegyszerűbb, legalacsonyabb kockázattal bírót is.

Ne tárold a váltóknál

Ha vettél a Bitcoinon kívül mást is, akkor általában nem tudod őket egy helyen tárolni. Valószínűleg nem szeretnél szórakozni a különböző programok telepítésével, frissítésével, szinkroniálásával és malware-ellenőrzésével minden különböző alternatív valutához.

Ezen túlmenően pedig az adott exchange-be vetett bizalom is fontos amikor a tárolás szóba kerül. A kryptovaluták történetében viszonylag sok hekkelés és csőd történt már, ezért fontos, hogy tudd a következő információkat az exchange-ről amit alkalmazol:

  1. Helyileg a világ mely részén helyezkednek el?
  2. Nyilvános-e, hogy kik vezetik?
  3. Mióta működik?
  4. Van-e bármilyen ellenőrzési, audit-rendszer ami lehetővé teszi, hogy a valutád biztonságban van?
  5. Hogyan reagálnak a felhasználók kérdéseire?

Példának okáért van olyan exchange (egy német cég), akiknél valóban biztonságosan tárolhatók a valuták. Már nagyjából 8 éve működik, az üzemeltetők ismertek a németek körében, és egy külső cég évente ellenőrzi, hogy minden „érme” megvan-e. Ha sok alternatív kryptovalutád van, akkor azonban sajnos számolnod kell azzal, hogy a biztonság szintje nem lesz olyan kielégítő.

Az én javaslatom: tárold magad!

A kryptovaluták egyik legforradalmibb tulajdonsága az a szabadság, amit a felhasználóknak adnak. A saját magad által történő tároláshoz nem kell más segítsége, nem kell információval és a pénzeddel megbízni másokat. Csak egy ingyenes nyílt forráskódú programot kell telepítened.

Elsősorban fontos, hogy a Bitcoin-ra legyen valamilyen megoldásod. Mivel ez a leghíresebb, legismertebb kryptovaluta, nem lesz nehéz találni pénztárcát a különböző eszközökre (Android, Windows, Linux, iOS, stb.). Ezek a szoftverek képesek fogadni, küldeni és tárolni a Bitcoint. Van a „full node” kliens, ami a lehető legmagasabb szintű védelmet és biztonságot tudja garantálni. Ugyanakkor ez a fajta kliens valamivel hosszabb időt használ fel szinkronizálásra és a blockchain tárolására. A kisebb klienseket, mint mondjuk az Etherumét könnyebb használni.

Fontos, hogy amikor magad tárolod a kryptovalutád, akkor te vagy érte a felelős. Tehát előfordulhat, hogy mobil appon tárolt valutádnak búcsút inthetsz, ha vízbe esik a telefon. Ugyanígy, ha káros szoftver települ a gépedre, akkor elveszhetnek az érméid.

Szerencsére lehet – és érdemes, ajánlott is – biztonsági másolatot készíteni. Először másold át a tárca-fájlt egy USB meghajtóra, meg még egy-kettőre, csak hogy biztos legyen a dolog. Másodszor pedig kinyomtathatod a privát azonosítódat, ezzel pedig bármikor vissza tudod szerezni a hozzáférést, bármikor, bárhol. Több pénztárca is támogat úgynevezett „magokat”, amelyek 12-24 véletlenszerű szóból álló mondatok. Ezek használatával szintén visszaállíthatod a hozzáférésedet, érdemes alkalmazni és kinyomtatni a magokat is.

A szoftveres megoldáson kívül vannak hardware kulcsok is, mint a Trezor vagy a Ledger nevű. Ezek általában smartkártya (mint a bankkártyák) formátumúak, de vannak mikroszámítógépek is, általában USB csatolással. Általános működési elvük, hogy a kulcsokat és a tranzakciókat a számítógép bevonása nélkül generálják. A legsérülékenyebb része a dolognak, a privát azonosító, nem kerül kapcsolatba az internettel. Ennél már csak a papír-tárcák a legbiztonságosabbak: kinyomtatod a biztonsági mentést, törlöd a szoftvert. Nincs számítógép, nincs kapcsolat, nincs hekkelés. Egy darab papír marad, ami milliókat érhet.

Az alternatív kryptovaluták infrastruktúrája nem érhet fel a Bitcoinéval, de néhány népszerűbb, komolyabb alt-érme ugyanakkor elég jól működik. Sok olyan pénztárca érhető el, ami egyszerre többet is kezel. Mindenesetre, ha komolyan gondolkodsz a kryptovalutákban, akkor maradj a hardweres, offline tárolásnál.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. bitcoin, otthoni munka, kryptovaluták, pénzkeresés neten, ethereum
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.