Hogyan vegyunk kryptovalutakat penzvaltoknal - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
07.03. 2018 02:00  | 

Ahogy azt az előző posztban ígértük, most megnézzük, hogy hogyan lehet Bitcoin-t vagy egyéb kryptovalutát venni anélkül, hogy speciális tárcát (wallet) nyitnánk hozzá. Néhány évvel ezelőtt még külön művészetnek számított a kryptovaluták megvásárlása, de szerencsére manapság már sokkal könnyebben használható opciók érhetők el. Kezdjük is egyből a Bitcoin vásárlásával. Ez az egyik könnyebb része a dolgoknak, mivel sokan szeretnének úgy Bitcoint venni, hogy nem kell külön tárolniuk azt.

Azok, akik nem akarnak saját pénztárcát nyitni, igénybe vehetnek olyan eszközöket, mint az XBT figyelő (német és svéd tőzsdéken is elérhető), vagy a Second Markets Bitcoin befektetési trösztjét, illetve sok más eszközt is. Ahogy a Bitcoin és más értékesebb kryptovaluták terjednek, egyre több bróker és váltó biztosít lehetőséget kryptovaluta-alapú pénzügyi eszközök vásárlására. Magyarán vannak már kryptovaluta-alapú befektetési lehetőségek is.

Ezek a pénzügyi termékek mind egyformák abban a tekintetben, hogy lehetővé teszik a befektetők számára, hogy a Bitcoin árának változására vonatkozóan fektessenek be (mint ahogy a bináris opcióknál szokás), anélkül, hogy ténylegesen megvennék az adott kryptovalutát. Sok kemény krypovaluta-rajongó úgy véli, hogy ez elveszi az egész varázsát, ugyanakkor egy valami mégis csak tény: sokaknak ez a legegyszerűbb mód arra, hogy meglovagolják a Bitcoin sikerét. Előnye ennek továbbá, hogy olyan befektetési csatornákat használhatunk, amelyeket már korábban is, és ha valami nagyon nem stimmel, akkor ott egy cég, akit bíróságra lehet citálni.

Sokáig nem volt más a Bitcoinon kívül, de a megbízhatóbb új kryptovaluták már szerepelnek egyes befektetési portfóliókban.

Bitcoin vásárlása online pénzváltóknál

Ha szeretnéd átérezni a Bitcoin, vagy más kryptovaluták birtoklásának érzését – vagy csak szeretnéd kikerülni a befektetési termékek magas költségeit -, akkor nyugodtan vegyél Bitcoint vagy más kryptovalutát. Általában véve a Bitcoin vásárlása nem éppen nehéz: nyitsz egy fiókot valamelyik váltónál, azonosítod magad, befizetsz, és veszel. Ennyi. A folyamatok általában egyszerűek. A fiók nyitása többnyire az email címed megadásával kezdődik, majd még egy-két dolgot elkérnek. A legtöbb helyen ezt követően már be is léphetsz, ugyanakkor semmit sem tudsz csinálni amíg nem azonosítod magad. Sok helyen vannak szigorú pénzmosás-ellenes szabályok, ezért a komolyabb váltók (márpedig ha nem akarsz átverés áldozata lenni, akkor ilyet választasz) személyazonosság és lakcím igazolást szoktak kérni. Ehhez fényképes igazolásra (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány), Magyarországon lakcímkártyára, illetve a lakcímként megadott címre szóló közüzemi számlára van szükség. Ha ezek hitelesítve vannak, akkor már csak be kell fizetni. Ezt dollárban vagy euróban érdemes megtenni. Amint befizettél, át is válthatod a pénzt Bitcoinba.

Vannak olyan oldalak, ahol nem kell külön befizetni, mivel közvetlenül más felhasználóktól vehetsz Bitcoint. Az, hogy pontosan milyen oldalakat használhatsz, nagyban függ attól, hogy hol élsz. Ha van rá lehetőség, hazai, Magyarországon bejegyzett brókert, váltót vegyél igénybe, mivel így valószínűleg hamarabb a pénzedhez juthatsz. Másrészt pedig könnyebb egy magyar céget feljelenteni, bíróságra rángatni, mint egy nagy nemzetközi mamutvállalatot. Ha mindenképpen külföldi bejegyzésű oldalt akarsz használni, válassz olyat, ami olyan országban van bejegyezve, ahol szigorúak a szabályok.

Még egy döntő tényező a megfelelő oldal kiválasztásánál az, hogy pontosan milyen valutákat tervezel megvásárolni, illetve az, hogy mennyire vagy türelmes. Ha sok Bitcoint akarsz venni, de rövid időn belül, akkor valamelyik nagy brókert válaszd, ahol biztosan van elég mennyiségű Bitcoin forgalomban. Ha nem akarsz olyan sokat venni, akkor egy megbízhatónak tűnő, de kevésbé forgalmas oldalon is regisztrálhatsz. Gyakran a kisebb oldalak jobb árfolyamokkal dolgoznak, és többet érhet a kis Bitcoinod mint egy nagy oldalon.

A következő posztban ránézünk, hogy hogyan lehet egyéb kryptovalutákat venni.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. kryptovaluták, valutavásárlás, bitcoin, befektetés
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.