Hydra app feluelvizsgalata ez megbizhato kereskedelmi szoftver vagy mas atveres - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
08.08. 2017 21:04  | 

A Hydra a legújabb kereskedési szoftver, amely bináris opciókat forgalmaz. A Hydra alkotói ígérnek, hogy naponta 5000 dollárt termelnek, és azt mondják, hogy ez a szoftver ingyenes.

Ki az Abraham Epstein?

Mr. Abraham állítólag a korábbi Facebook alkalmazottja. Azonban nem találtunk semmilyen információt róla, kivéve azt, amit a hydraapp.biz kínál. Végül, Abraham úr nem más, mint egy összetett karakter, akinek szerepe fizetett színész. Ez az oka annak, hogy ezt hamis ajánlatként találjuk.

Hogyan működik a Hydra App?

Állítólag, a Hydra app elemzi az adatmennyiségeket, és az összegyűjtött adatok alapján önálló kereskedelmet végez. Ha a szoftver elismeri, hogy a kereskedelem elromlik, akkor azonnal egy másik kereskedelmet helyez, de az ellenkező irányba. Minden tapasztalt kereskedő tudni fogja, hogy ez a munka nem lehetséges.

Nem lehet megtörni a kereskedelmet, mert a megtérülési ráta nem 100%, hanem 75% -80%. Egyszerűen tedd meg a matematikát, és felismeri, hogy 80% -os megtérülési ráta esetén nem tud befektetni, elveszíteni, majd megduplázni a befektetést és visszaszerezni az összeget.

Zavaró dolgokat találtak!

Szimbolikusan Mr. Abraham felvesz 7 legjobb pénzügyi elemzőt, akik 7 csapatot bonyolítanak le, akik elemzik az adatáramlást és trendeket, és közzéteszik az interneten. Ne hagyja ezt az állítást, mivel senki nem tesz közzé ilyen hasznos adatokat online, hogy mindenki láthassa azt.

Biztos lehet benne, hogy nincs garantált nyereség, legalábbis ha nem kereskedik a bináris opciókkal. Ezért nem szabad elhinni a követelésüket, miszerint garantálják Önnek 5000 dollárt naponta.

Rájöttünk, hogy egy átveréssel foglalkozunk, miután meghallgattuk követelésüket, miszerint a szoftverük heti 7 napon kereskedik. Hogyan tudsz kereskedni heti 7 napot, ha a piac zárva van a hétvégén?

További riasztó dolgok!

A promóciós videójuk alatt Abraham számláját 250 dollárral finanszírozza, és forgalomba hozza, de a probléma az, hogy nem láttuk az állítólagos szoftver nevét. Honnan tudhatjuk, hogy ez a Hydra App?

Mi történik, ha regisztrálsz a hydraapp.biz weboldalára?

Amint feliratkozik egy fiókra, átirányít egy másik oldalra, ahol megmutatja, hogyan szerezte meg egyik tagja 15.340 dollárt 3 napon belül. Az általuk elkövetett hiba az, hogy egyensúlyt teremtettek az úgynevezett kereskedő egyensúlyán, anélkül, hogy bármilyen kereskedelmet vagy szoftvert használnának. Ezt nevezzük hamis ajánlásoknak.

A átverés!

Először azt kérik tőled, hogy 250 dollárral finanszírozza fiókját.

Aztán azt gondolják, hogy Ön felelős a pénzéért, de nem vagy. Ne feledje, hogy bár a fiókját finanszírozza, a bróker az, aki a pénzed felett van, és nem te!

Emlékszel arra, hogy azt mondták, bármikor bármikor visszavonhatja pénzét? Ez egy hamis állítás. Nem kaphat pénzt a szabályozott brókerektől legalább 2-3 napig - ez a szokásos időszak, amire várni kell. Ne esedhen a hazugságért!

Hydra App Átverés ellenőrzés - Következtetés!

Az alapos kivizsgálásunk alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy a Hydra App nem más, mint egy átverés, és reméljük, hogy nem esik az ártatlan emberek által használt trükkökre!

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. Kereskedelmi szoftverek, bináris opciók, hamis ajánlatok, átverés, Abraham Epstein, Hydra App
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Egy fejlett bróker valóban remek ügyfélszolgálattal és alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker ingyenes demó verzióval és valóban alacsony befizetési korláttal rendelkezik
Minimum befizetés: $5
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.