Iota miota - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
17.09. 2017 22:35  | 

Az IOTA egy nyílt forráskódú elosztott könyvelési protokoll, amelyet két évvel ezelőtt indítottak el, és a "blockless" -on keresztül, a blokk nélküli összefonódás alapkutatásán keresztül megy. Az IOTA Tangle egy kvantumálló Directed Acyclic Graph (DAG), amelynek digitális pénzneme "iota" fix pénzkínálattal rendelkezik, és nulla inflációs költséggel rendelkezik.

David Sřnstebř alapítója, Dominik Schiener, Sergey Ivancheglo, Serguei Popov professzor társalapítóként hozta létre. Mivel ez nem Blockchain, itt vannak azok a dolgok, amelyek különböznek a többi titkosítási pénztártól:

 • Az IOTA nem rendelkezik bányászattal, blokkokkal és nehézségekkel
 • Az IOTA-nak nincs tranzakciós díja
 • Az IOTA szinte végtelenül, a Blockchains-szel ellentétben
 • Az IOTA nem csak pénznemként működik, hanem átjárhatósági protokollként, amely megoldja a dolgok internetes problémáit
 • Az IOTA lehetővé kívánja tenni a gépgazdaságot

Az IOTA egyedülállóan nulla díjmentes tranzakciókat kínál, és nincs rögzített korlátja arra vonatkozóan, hogy hány tranzakciót másodpercenként lehet megerősíteni. A skálázási korlátokat eltávolítottuk, mivel az áteresztőképesség növekszik a tevékenységgel együtt; minél több tevékenységre van szükség, annál több ügyletet lehet feldolgozni, és annál gyorsabb a hálózat. Továbbá, ellentétben a blockchain architektúrával, az IOTA nem szétválasztja a felhasználók és a validátorok (bányászok / stalkerek) között; inkább, a validálás a könyvtár használatának belső tulajdonsága, így elkerülve a központosítást.

Az IOTA arra összpontosít, hogy hasznos legyen az Internet-of-Things (IoT), az adatintegritás, a mikro- / nano-fizetések és egyéb alkalmazásokban, ahol skálázható decentralizált rendszerre van szükség. Az IOTA kezdeti érmeértékesítést (ICO) ajánlott fel, ahol körülbelül 1337 Bitcoint fektettek be.

Mind a 2779530283277761 IOTA-k már a Genesis tranzakció kezdetén jöttek létre.

Az IOTA-kat a részvényesek között osztották fel. Nem csak a külsõ befektetõk, hanem az alapítók és a fejlesztõk is magánbefektetéssel kellett befektetniük.

Minden IOTA-t elosztanak és a piacok egy része (kivéve néhány, az ICO befektetőjétől be nem kérte). Néha az elmúlt évben bejelentették az IOTA Alapítványt, és azóta számokban és szakértelemmel nőtt. Az IOTA Alapítvány tagjai négy alapító tagot alkotnak, és ez az Alapítvány németországi NGO-ként van bejegyezve.

Annak megértéséhez, hogy az IOTA tényleg azt jelenti, meg kell vizsgálnunk a fejlesztés alatt álló felhasználási eseteket és azokat a technikai korlátokat, amelyeket most látunk, és a jövőben is számíthatunk.

A tárgyak internete, a Mindenek Internete a negyedik ipari forradalom részeként feltérképezhetetlen területek, amelyek sok lehetőséget ígérnek, de az említett korlátozások miatt bizonytalanságok is vannak. A globális hálózat, a létfontosságú infrastruktúrákkal való összeköttetésekkel, jó és rossz. Látjuk a feltörekvő piacokat, az exponenciális növekedést és a fejlődést, de a bizonytalan terepet is.

Az IOTA mint adat- és elszámolási réteg képes létrehozni egy olyan rendszert, amely a decentralizációra, az adatok aktualitására és az ellenálló algoritmusokra támaszkodik.

Előnyök

 1. Nincs tranzakciós díj. Teljesen ingyenes
 2. A validálást olyan új tranzakciók végzik, amelyek hivatkoznak a tiédre, ami a tranzakció véglegességének elegáns megközelítése.
 3. Van egy nagy közösség, ahol az új felhasználók tapasztalt felhasználók kérdéseket tehetnek fel.

hátrányok

 1. Az a gömb, amelyen működik, megköveteli a munkavégzést, ami azt jelenti, hogy a felhasználók áramot és chipeket fognak fizetni. Ha cövek bizonyítékát használta, a tranzakciógenerátoroknak nem kell ezt átengedniük.
 2. Nincs okos szerződések.

Hol / hogyan kell megvásárolni

Most az egyetlen módja az IOTA megvásárlásának, hogy először vásárolja meg a Bitcoinokat, majd keressen online csereprogramot. Számos olyan csere van, amely lehetővé teszi az ilyen ügyleteket.

A csere megkívánja Öntől, hogy letétbe helyezze a Bitcoins-okat, amikor ajánlatot tesz az IOTA megvásárlására.

Kereskedés az IOTA-val

Annak érdekében, hogy az IOTA-val kereskedjen, használnia kell egy olyan csere használatát, amely erre kifejezetten erre irányul. Ennek oka, hogy csak ezt a lehetőséget választja, most, hogy nem minden kereskedő készen áll a fizetési eszköz elfogadására. Bár vannak olyan befektetési holdingtársaságok, amelyek lehetővé teszik ezt a tranzakciót.

Itt van két jó hírű csere weboldal, amely segíthet az IOTA-gazdaságok árucikkek és szolgáltatások kereskedelmében.

 1. Bitfinex
 2. Kraken

Az IOTA tárolása

Mobiltárcához szüksége lesz az IOTA mobiltárca telepítéséhez. E mobilalkalmazásból egyszerűen kattintva küldhet, fogadhat és fizethet az IOTA-t. Ez olyan, mint a Bank alkalmazás.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. iota, miota, bosszankodás a blokkhálózaton keresztül, kriptográfia bányászat nélkül, nulla tranzakciós díjak, gépgazdaság, a dolgok internete, genesis tranzakció, tét igazolása, munka bizonyítása, bitfinex, kraken
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.