Itt van mindent amit tudnia kell ethereumrol - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
20.12. 2018 10:57  | 

Az Ethereum minden bizonnyal piacot teremtett maga számára az iparágban a kriptokalenciában. A Bitcoin után ez lehet a legnépszerűbb név az újonnan érkezetteknek a digitális valuta kereskedéshez.

Tehát mi is pontosan Ethereum? Nézzük meg

Az Ethereum egy blockchain technológia alapú nyílt forráskódú szoftverplatform, amely lehetővé teszi a fejlesztő számára, hogy nem csak a decentralizált alkalmazások építését, hanem telepítését teszi lehetővé. A hivatalos weboldalon található meghatározás szerint az Ethereum olyan platform, amely lehetővé teszi az intelligens szerződések futását; ezek olyan alkalmazások, amelyek eredeti formájukban megengedettek; semmilyen cenzúrával vagy más harmadik fél általi beavatkozással nem szembesülnek; pontosan úgy működnek, ahogy a fejlesztő kifejlesztette és tervezte.

Eteumtörténet

Az Ethereumot egy orosz-kanadai programozó tervezte Vitalik Buterin néven, amikor csak 19 éves volt. 2013-ban Buterin dolgozott a bitcoinon, amikor úgy érezte, hogy a cryptocurrency nem rendelkezik saját alkalmazásfejlesztő szkriptnyelven. Amikor az ötlet nem volt jól a fórumon, a fiatal Buterin saját maga kezdett dolgozni, és végül létrehozott egy programozási nyelvet a blokkhálózaton belül, amely szerződések létrehozására használható - intelligens szerződések.

Az Ethereumot 2014-ben hivatalosan bejelentették a Miami bitcoin konferencián.

Az etereum digitális pénzneme éter

A szoftver platform létrehozása megalapította az Ethereum Alapítványt, amelynek célja a fejlesztés irányítása és irányítása volt. Nem sokkal az elindulása után az Ethereum éterének nevéhez fűződő érmét állította elő, rövidítve ETH-nek, amely a teljes Ehtereum ökoszisztéma pénzneme.

A 2014-es nyilvános elővásárlása óta több mint 950 Ehtereum által vezérelt projekt létezik, és ma az ETH token értéke körülbelül 1000 dollár, ami csak néhány cent volt a létrehozása idején.

Ethereum minning

Ha a kereskedő tranzakciót akar végrehajtani, vagy egy személy intelligens szerződést kíván létrehozni, akkor az egész esemény a nyilvános számlán rögzül. Az eseményt az Ethereum ökoszisztémához csatlakozó számítógépek globális hálózata megerősíti a könyvelésben. Ezek a számítógépek "bányászok" -ként nevezhetők.

Egyszerűen megfogalmazva, a "bányászok" alapvetően feldolgozzák az ügyleteket. Ezeknek a számítógépeknek nagy számítási teljesítményre van szükségük az algoritmusok és a problémák megoldásához, hogy ETH-t juttassanak el jutalmakká. A problémák megoldásához szükséges energia mennyisége a bányászat egyik fő hátránya, ezért a Buterin néhány változtatást tervez a rendszerben.

Így működik Ethereum

Csakúgy, mint a bitcoin, a blockchain Ethereum nyilvános könyvtáraként működik, ahol minden tranzakció és esemény rögzítésre kerül. Mind a bitcoin, mind az ethereum könyvelők szinte ugyanúgy működnek.

Beszéljük tovább;

Az Ethereum hálózat intelligens szerződéseket és tranzakciókat tárol az adatblokkokban, amelyeket a különböző felhasználók bányák vagy létrehoznak. Ezek a blokkok lánc formájában léteznek. A létrehozott blokkok ezután megosztásra kerülnek azon felhasználók között, akik igazolják a hitelességét és pontosságát.

Az etereum nem cryptocurrency, hanem éter

A legnagyobb tévhit az, hogy az éteria digitális pénznem; de ahogy azt korábban kifejtettük, az ethereum egy olyan szoftver, amely sok más programot képes befogadni. Az éteri ökoszisztéma minden tranzakciója és eseménye ETH vagy éter használatával történik, ami digitális pénznem. Ha szeretne szerződést kötni vagy meglévőt váltani, akkor az ETH-nek meg kell fizetnie a változás feldolgozását.

Ezek voltak a legfontosabbak az Ethereumról, melyeket ebben a cikkben összefogtak annak érdekében, hogy egyszerűsítsék az egész koncepciót minden új kereskedő vagy fejlesztő számára, akik szeretnék megérteni, hogyan működik az Ethereum ökoszisztéma és a hálózat.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. cryptocurrency, ethereum, éter, digitális valuta, blockchain
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.