Kriptovaluta penztarcak vagy hogyan tarolhato a bitcoin es a tobbi kriptovaluta - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
03.06. 2018 16:00  | 

A pénztárcák amelyekben a kriptvalutáid tárolhatod, egyszerű programok, amelyek lehetővé teszik a privát és a publikus kulcsok tárolást, valamint a „blockchain” hálózattal való együttműködést. Ezáltal pedig lehetővé válik a digitális valuták fogadása, küldése, nyomonkövetése. Ha szeretnél Bitcoint vagy más kriptovalutát használni, akkor mindenképpen szükséged lesz egy digitális tárcára.

Hogyan működnek?

Felhasználók milliói rendelkeznek már kryptovalutákhoz való pénztárcákkal, de van egy nagy félreértés a működésükkel kapcsolatban. Ellentétben a hagyományos tárcákkal, a kryptovalutákhoz való digitális tárcák nem tárolnak ténylegesen valutát. Ez igazából a lényege a kryptovalutáknak: nincsenek egy helyen tárolva, nincs fizikai formájuk: ezek mindössze tranzakciók, számítások a blockchainben.

A kryptovaluta-tárcák olyan programok, amelyek az azonosításodra alkalmas kulcsokat, illetve egy interfészt tartalmaznak. Ezeken a felhasználói felületeken tudod figyelni az egyenleged, tranzakciókat végrehajtani. Egy Bitcoin vagy más kryptovaluta tranzakció során lényegében az eladó lemond a birtoklás jogáról, a te tárcád címére, így kerül át hozzád a valuta. Az ilyen tranzakciókban nincs konkrét éremcsere, a blockchainben tárolt tranzakciós adatok hitelesítik magát a tranzakciót, így kerül jóváírásra az egyenlegeden a kryptovaluta.

Melyek a különböző kryptovaluta-tárca típusok?

Többféle kryptovalutatároló lehetőség is létezik, általában azonban három fő típust különböztetünk meg: szoftveres, hardveres és papír alapú. A szoftveresen belül megkülönböztethető asztali, mobil és online verzió. Nézzük meg ezeket egy kicsit közelebbről.

Asztali: ebben az esetben le kell tölteni a programot a számítógépre vagy a laptopra. Ezek általában csak egy gépen érhetők el. Az igaz, hogy ez a tárca-típus kínálhatja a legnagyobb biztonságot és stabilitást, sajnos a számítógépet érintő vírusfertőzés, hackertámadás veszélyezteti a tárolt egyenleget.

Online: ebben az esetben főleg felhő-alapú szolgáltatásokról van szó, amelyeket lényegében bárhonnan elérhetünk. Mindössze egy böngészőre és internetkapcsolatra van szükségünk. Ennek azonban van egy hátulütője: mivel lényegében egy harmadik fél tárolja az adatokat, így azok még inkább veszélyeztetve vannak.

Mobil: A mobil tárcák magukban hordozzák az appok és a felhőszolgáltatások összes előnyeit és hátrányait is. A legjobb ezekben, hogy jobb helyeken – főleg nemzetközi hálózatoknál – már appon keresztül is lehet fizetni. Ugyanakkor a telefon elvesztésével az adataink és a pénzünk elvesztése is megtörténhet

Hardveres: a hardveres kulcsok leginkább arra valók, hogy kézzelfogható formában tároljuk az adatainkat, ezáltal pedig minimálisra csökkentve az adat- illetve a hozzáférés-vesztés lehetőségét. A hardveres tárcák többnyire saját felülettel rendelkeznek, amelyen keresztül – csatlakoztatás után – lehetséges a tranzakciók végrehajtása.

Papír: a papír alapú tárcák a legegyszerűbbek és a legbiztonságosabbak. Magát a kifejezést kétféle módon alkalmazzák: utalhat egy tényleges papírra kinyomtatott vagy kiírt kulcsra, illetve egy olyan szoftverre, amely biztonságos módon generál publikus és privát kulcsot, hogy ezeket kinyomtatva lehessen biztonságosan tranzakciót végrehajtani. A tranzakciók végrehajtása valamivel bonyolultabb, és még így is szükséged lesz egy szoftveres tárcára (oda rakod át előbb a valutát, majd pedig azzal fizetsz).

A következő posztban megnézzük a biztonságra vonatkozó dolgokat, valamint egy-két példát is hozok a jobbfajta kryptovaluta-tárcákra.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. bitcoin, otthoni munka, kryptovaluták, pénzkeresés neten, bitcoin tárca, netes money
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Binary Option Robot

A program Ön helyett kereskedik. :-) Önnek csak telepítenie kell, majd regisztráljon, és fizesse be a kezdőösszeget. A robot ezt követően automatikusan felismeri, hogy kereskedjen, és kattint is Ön helyett.
Egy gyors tipp: A teljesen kezdők számára ajánlom, mert csak be kell kapcsolnia a számítógépét, a szoftver pedig magától is pénzt keres Önnek.
Minimum befizetés: $250
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.