Kryptovalutakrol kezdoknek es mindenki masnak - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
30.11. 2017 12:00  | 

Az előző posztban szó volt a Bitcoin, mint a legfőbb kryptovaluta történetéről, illetve egy picit közelebbről megnéztük, hogy is épül fel a p2p kryptovaluta-rendszer. Ugyanebben a posztban feltettünk egy kérdést is: mit érdemes tudni a kryptovalutákról? Nos, mivel sok mindent érdemes, ezért egy külön posztot kell ennek szentelnünk!

Minden, amit a kryptovalutákról tudni érdemes

  • Kontrollált készletek
  • A legtöbb kryptovaluta limitált készlettel rendelkezik. A Bitcoin-ból összesen kb. 21 milliót lehet kibányászni, és ha maga az eljárás nem változik, akkor ez a hard-cap. Ennél többet a jelenlegi rendszerben nem lehet kibányászni. Jelenleg már 16 millió fölött jár a kibányászott Bitcoin-ok száma, tehát hamarosan a limitet elérik a bányászok. Hogy a gyakorlatban ez mit jelent, azt nehéz megmondani, mindenesetre ez a limit segít, hogy a Bitcoin stabil maradjon: nincs központi szerv, központi bank, aki hitellel, kötvényekkel vagy más módszerekkel variálna a készleten. Így nem lehet inflációs játékokat játszani, nem kell a jegybanki kamatok változásától tartani. A készlet akkor nő, ha minden szereplő úgy látja jónak.

  • Nem tartozást testesít meg
  • Ellentétben egy hagyományos valutával, a kryptovaluták a saját értéküket testesítik meg, nem pedig egyfajta tartozást. A pénzérmék, papírpénzek, mind tartozást testesítenek meg: amennyi rá van írva-ütve adott bankóra vagy érmére, annyit hitelez a felhasználónak a Nemzeti Bank. A pénz fedezetét (jó esetben) az adott ország Nemzeti Bankjának aranykészlete adja. Tehát, ténylegesen a bankjegy nem ér semmit. Az érme az más, mivel az az értékének megfelelő fémeket tartalmaz. A kryptovaluták önmagukban értéket képviselnek. A legfontosabb ugyanakkor az, hogy nincs olyan központi szabályozó szerv, ami befolyásolhatná a kryptovaluták alap értékét.

  • Nem befolyásolják politikai tényezők az árfolyamot
  • Legalábbis, mostanáig a világpolitika, és a világgazdaság változásai nem voltak befolyással a kryptovaluták árfolyamára. Ugyanakkor, manapság már bizony vannak olyan tényezők a politikában, ami befolyásolhatja az árfolyamot: a kormányok hozhatnak olyan döntést a kryptovalutákról (engedélyezik a használatát, tiltják stb.), ami direktben befolyásolja az árfolyamot. De a kryptovaluták általában szimplán a kereslet-kínálat alapján alakulnak.

A kryptovaluták jövője

A pénzpiac olyan, hogy szinte mindenki szereti a jóst játszani benne. Ez azonban, a kryptovaluták korában nem mindig lehetséges. Az első, az eredeti kryptovaluta, amely áttörést hozott, a Bitcoin is sok minden látott már. Napok, sőt órák alatt dollárszázakkal, dollárezrekkel csökkenhet az értéke, hogy aztán a nap végére megint a csúcson legyen. Sokan megpróbálták már megjósolni, hogy merre haladnak majd a kryptovaluták, maradnak-e, vagy eltűnnek a digitális süllyesztőbe, milliónyi reményteli bányászt és kryptovaluta-birtokost hagyva a szakadékban. Míg egyes valuták, nyersanyagok értékének a változását évekre előre meg lehet jósolni kisebb-nagyobb hibákkal, addig a kryptovalutáknál nem igazán működik ez a fajta dolog. A legvadabb becslések, várakozások, kvázi jóslatok is csak maximum két évre előre mernek jósolni.

Nehéz megmondani, hogy mi lehet a valódi sorsa a kryptovalutáknak, de egyelőre úgy tűnik, hogy maradnak. Noha az oldalon elsősorban bináris opciókkal foglalkozunk, érdemes egy kicsit mélyebbre nézni a kryptovaluták világába. A következő néhány posztban ezt meg is tesszük.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. otthoni pénz, pénzkeresés, kryptocurrency, kryptovalutlák, mi a kriptovaluta?, mi a kryptovaluta?, bitcoin
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.