Kulonbozo nem bitcoin kryptovalutak vasarlasa - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
07.03. 2018 03:00  | 

Ellentétben a Bitcoinnal, az alternatív kryptovalutákat nem egyszerű beszerezni. Néhány nagy pénzváltó oldal elkezdett már LiteCoin, Ethereum és egyéb alt-coinokat is listázni, de ez az ág még kialakulóban van. Mivel többszáz ilyen valuta létezik, ezért érdemes olyan brókeroldalakat keresni, ahol kifejezetten ezekkel lehet kereskedni.

Az ilyen alt-valuta kereskedelmi oldalak kevésbé szigorúak az ügyfél személyazonosságával kapcsolatban, és ennek valószínűleg az egyik oka az, hogy ezeken az oldalakon általában nem pénzzel, hanem Bitcoin-nal kereskedsz. Ez azért van így, mert a Bitcoin az ős-valuta, ehhez van viszonyítva a legtöbb alt-valuta értéke – csakúgy mint mondjuk az USD a devizakereskedelmi piacoknál.

Erősen javasolt olyan alt-valuta bróker oldalak használata, amelyek már évek óta léteznek, és amelyek olyan országban vannak bejegyezve, ahol szigorúak a pénzügyi szabályok. Mivel senki sem szeretné elbukni a befektetésre szánt pénzét, mindenképpen muszáj körültekintően eljárni. Javaslom, hogy az ázsiai és orosz váltókat kerüld el, EU-n belüli vagy USA-beli váltot érdemes keresni. Minden másnál nagyon nagy az esélye annak, hogy a pénzed odalesz.

Van olyan, hogy „jó” idő a vásárlásra?

Általánosságban mondva, nincs meghatározott ideje annak, hogy mikor érdemes kryptovalutát venni. Gyakran a legjobb időpont akkor venni, amikor az árfolyam felfelé mozog, miközben a buborék kidurranásakor nem szabad venni. Nem csak azért mert esetleg sosem mászik vissza az adott szintre az árfolyam, hanem azért is, mert gyakran nagyon sok időbe telik. Már korábban írtam az elemzésről, aki egy kicsit is komolyabban gondolja a kryptovalutákba való befektetést az leporolja az elemző-tudását és megnézi mindig, hogyan alakulnak az árfolyamok. Alapvetően a legjobb idő vásárolni az, amikor már egy ideje egy stabil, a korábbiakhoz képest alacsony árfolyamon áll az adott krptovaluta.

A kryptovaluta-kereskedés valódi művészete az, amikor el kell döntenünk, hogy az adott valuta buborék-módban van éppen, illetve, hogy elérte e már a mélypontot egy zuhanás után. Utólag mindig könnyű meglátni ezeket a dolgokat, de megfigyelni és megjósolni már nem annyira. Gyakran elkezd emelkedni egy kryptovaluta árfolyama egy ponton, és mindenki azt hiszi, hogy ez itt a csúcs, de valójában csak a valódi emelkedés kezdődött meg. Ilyen volt a Bitcoin is, amikor azt hitték sokáig, hogy 1000 dolláron megáll… pedig az az árfolyam már rég a múlté!

Két tanács van, amit az időzítéssel kapcsolatban adhatunk. Először is, ne hasonlítsd a kryptovaluta-buborékokat a hagyományos pénzügyi buborékokhoz. Tíz százalékos emelkedés nem buborék, csak napi mozgás. Száz százalékos emelés már lehet buborék-mozgás, de gyakran még csak a kezdete a nagy menetnek. Ezer százaléknál már általában buborékról beszélünk, de nincs garancia arra, hogy végül eljön a robbanás.

Másodszor pedig mindenképpen fordíts időt a megfigyelésre! Ne vásárolj csak azért mert volt egy kis mozgás. Lehet még egy másik, egy nagyobb. Ne vásárolj csak azért, mert attól félsz, hogy holnap robban az árfolyam. Figyelj, informálódj, és vásárolj, amikor úgy gondolod, hogy érdemes. És talán a legfontosabb: ne legyél gyenge kezű, ne félj! Ne adj el túl korán, várj egy kicsit mielőtt ész nélkül az első emelkedésnél eladnál!

Nos, ennyit az alternatív valuták vásárlásáról és az időzítésről. Mivel egy hosszabb lélegzetvételű poszt-sorozatról van szó, ezért most hagyok egy kis emésztési időt. A következőkben pedig megnézzük, hogy hogyan lehet tárolni a krpytovalutákat, és utánajárunk, melyek a legjobb módszerek erre! Addig is élvezzétek a kereskedést, pihenjetek a hosszú hétvégén!

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. kryptovaluták, valutavásárlás, bitcoin, befektetés, alt-valuták, altcoins
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.