Mi a legegyszerubb modja a bitcoin vasarlasanak - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
16.01. 2018 17:03  | 

Mivel a Bitcoin átvételi aránya emelkedik és a Bitcoin rendszeres fizetési módja a mindennapi életben, rengeteg cég jön létre azzal a céllal, hogy segítsen az embereknek megkönnyíteni az érméiket. A Bitcoin ügynököt választva a vevőnek óvatosnak kell lennie, mert vannak olyan vállalatok, amelyek csak a hitelkártya-információkat és egyéb személyes információkat szeretnék visszaélni. Néhány bróker csak bizonyos országokban érhető el, így a kutatás a döntés előtt.

A Coinbase a világ legnagyobb Bitcoin közvetítője, 150 dollár vagy 150 eurós Bitcoin hetente korlátozva, 3,99% -os díjjal, hitelkártyával vagy betéti kártyával fizetve az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában, Egyesült Királyságban, Európában, Ausztráliában és Szingapúrban. A Coinmama a Bitcoin bróker, amely csak néhány amerikai államban működik, 6% -os díjat fizet, és napi 5000 dollárral vagy 20000 dollárral havonta. Európa legmegbízhatóbb és legmegbízhatóbb közvetítője a BitPanda , amelynek díja 3% és 4% között van, de az egyik bruttó jellemzője, hogy a vásárlási díjak nem szerepelnek nyíltan a webhelyen, de a díj a vásárlás árában szerepel.

Mindezek a brókerek többnyire ugyanazok, hiszen az a gondolat, hogy könnyűvé tegyék a Bitcoin felvásárlását, leginkább a vételárral, a korlátozással és a működési országokkal ellentétben különböznek. Ha ezeket a közvetítőket használja, ha Bitcoint vásárol, először a Bitcoin pénztárca, az online vagy a hardveres pénztárca szükséges. Miután megkaptad a pénztárcát, létre kell hoznia fiókot a bróker oldalán, meg kell választani egy fizetési módot, kapcsolódnia kell fiókjához a hitel- vagy bankkártyádhoz, és mindenképpen kapcsolódnia kell a Bitcoin pénztárcához, és ez eléggé.

Az embereknek meg kell választaniuk a fizetési módot, ami a legjobban megfelel igényeiknek, például sok vásárló fizetési módként használja a hitelkártyát, mert a banki átutalások olcsóbb árakat kínálnak. A cserekapcsolatoknak meg kell adniuk a személyes adatait és helyét, így az információk készítése felgyorsíthatja a vásárlói fiók érvényesítéséhez szükséges időt.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. Bitcoin, vásárlás, korlátozás, díjak, fizetési mód
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Egy fejlett bróker valóban remek ügyfélszolgálattal és alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker ingyenes demó verzióval és valóban alacsony befizetési korláttal rendelkezik
Minimum befizetés: $5
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.