Monero xmr - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
14.09. 2017 22:26  | 

A Monero (XMR) körülbelül három évvel ezelőtt létrehozott, nyílt forráskódú digitális pénznem, amely három fő dologgal foglalkozik: a magánélet, a decentralizáció és a skálázhatóság. A Bitcoin származékai közül sok titkosítási pénznemtől eltérően a Monero a CryptoNote protokollon alapul, és különböző algoritmikus különbségek vannak a blockchain zavarával kapcsolatban.

Monero eredetileg BitMonero néven indult, Bit összetevőjeként (Bitcoinban) és Moneróban (szó szerint az eszperantó érme). Öt nappal később a közösség úgy döntött, hogy a név csak Monero-ra rövidül. A CryptoNote-alapú deviza Bytecoin első forkaként indult. Ezenkívül a Monero fejlesztők számos rossz minőségű kódot találtak, amelyeket később megtisztítottak és feloldottak

A Monero a Proof of Work szigorúan működik, de kifejezetten olyan bányászati ​​algoritmust alkalmaz, amely képes hatékonyan a meglévő eszközök milliárdjaira (bármilyen modern x86 CPU-ra) bízni. A Monero a CryptoNight Proof of Work (PoW) algoritmust használja, amelyet a normál CPU-khoz terveztek. Az intelligens bányászati ​​funkció lehetővé teszi a felhasználó számítógépének átlátszó CPU bányászatát

A Monero egy biztonságos, magányos és nem feltűnő titkosítás. Ez nyílt forráskódú és mindenki számára hozzáférhető. Moneroval, te vagy a saját bankod. Csak Ön irányítja és felelős a pénzeszközeitért. Fiókjaid és tranzakcióid megőrzik a kíváncsi szemeket.

A Monero biztonságos - a Monero egy decentralizált titkosítás, ami azt jelenti, hogy rendkívül nehéz lefaragni és lopni a pénzét. A tranzakciókat megoszlik a megegyezésen alapuló konszenzus, majd a változatlanul rögzítve a blokkcsatornán. A harmadik feleknek nem kell bízni abban, hogy biztonságban tartsák Monero-jukat.

Monero privát - A Monero a gyűrű aláírásait és a titkos bizalmas ügyleteket zavarja, hogy zavarja az összes tranzakció összegét, eredetét és rendeltetési helyét. A Monero minden decentralizált kriptográfiai előnyben részesül, anélkül, hogy a szabványos adatvédelmi engedményeket elfogadná.

A Monero nem olvasható - A címek küldésével és fogadásával, valamint az ügyletekkel kapcsolatos műveletek alapértelmezés szerint el van zárva. A Monero blokk-csomagra vonatkozó tranzakciók nem kapcsolhatók egy adott felhasználóhoz vagy valódi identitáshoz.

Monero is fungible-Monero is fungible, mert alapértelmezés szerint privát. Jelenlegi állapotában rendkívül valószínűtlen, hogy a Monero-t soha nem jegyzik a tőzsdék vagy a forgalmazók a korábbi ügyletekhez való társulásának köszönhetően.

Előnyök

  1. A rostálás rendszeresen és rutinszerűen történik Moneróban.
  2. Magas szintű biztonságot nyújt.
  3. Megnövelt anonimitás.

hátrányok

  1. A legfontosabb, hogy az monerónak sok érdekeltje van, és kihívás lenne meggyőzni őket egy új láncra váltani.
  2. Más digitális pénznemhez képest még mindig az elfogadhatósági listában van.
  3. Kevés online csere lehetővé teszi a közvetlen vásárlást.

Hol / hogyan kell megvásárolni

A Monero felvásárlásával járó tranzakciós díjak alacsonyabbak lesznek, ha közvetlenül a monello-kereskedelemre vásárolnak, mint például a Changelly vagy a Kraken.

De ha a digitális pénznem nagy vásárlása iránt érdeklődik, akkor nagyon ajánlott cseréket használni. Mint mindig, be kell jelentkeznie a csereügyletre és a számla finanszírozására. Néhány tőzsde pár napot vesz igénybe fiókjának finanszírozásához, és ténylegesen megkapja a személyazonosságát a csere útján. Szóval, vegye figyelembe ezt.

A legjobb választás és a leggyorsabb mód a Monero vásárlásához először vásárolja meg a Bitcoint, majd azonnal cserélje ki Bitcoinját Monero számára. Ez különösen akkor megfelelő, ha rohansz, és szeretnél kihasználni az árbefedést.

Sok csere van, ami segíteni fog abban, hogy ezt sikeresen elvégezzék.

Kereskedés Monero-val

A Monero piaca ugyanúgy működik, mint sok más kriptográf. Azok, akik érdeklődnek a kriptográfiai befektetések iránt, megvásárolhatják azt, akár a Poloniex, a Bitfinex, akár a Kraken révén.

Óvatosan vegye figyelembe a piaci trendeket, az árak emelkedését és csökkenését, mielőtt befektetéseket eszközölne bármilyen árfolyamon, mert bármely befektetés célja nyereséget elérni. Szóval jól megfigyeled ezt.

Lehet, hogy szerencsés lesz ahhoz, hogy megfeleljen azoknak, akiknek kétségbeesetten készpénzre van szüksége, hogy eladhassák Monero érméiket, és ez alacsonyabb áron lesz. De vigyázz a csalásokra.

Monero tárolása

Töltsd le a papír pénztárgép-generátort, húzd ki és nyisd ki a pénztárgép-generátort (monero-wallet-generator.html) egy olyan webes böngészőben, amelyet korábban még nem használtak, vagy az operációs rendszer tiszta telepítése volt.

A papírpulton négy fontos elem található:

  • Monero Nyilvános cím - A nyilvános cím a pénztárcákhoz való pénz átutalására szolgál. Ezt mindenkinél megadja, aki pénzeket küld a tárcájába.
  • Monero Mnemonic Seed - A mnemonikus mag az ember számára könnyen felismerhető teljes pénztárca tárolására szolgáló módszer. Erre csak egy későbbi időpontban kell visszaállítani a tárcáját.
  • Monero Private Spend Key - A magánkulcs kulcsa arra szolgál, hogy pénzeket küldjön a tárcából.
  • Monero Private View Key - A privát nézet kulcsa a pénztárcába belépő tranzakciók megtekintése. Ez általában csak egy csak megtekintésű pénztárcát állít be, amely a bejövő tranzakciókat a blokkcsatornán élőben látja, mivel egy hideg tároló tárcába kerülnek.

Ezen a ponton sok lehetősége van. A pénztárcát papírra nyomtathatja, mentheti PDF-formátumként vagy szövegként USB-memóriakártyán, CD-re vagy DVD-re írhatja stb. Valószínűleg legalább két vagy három példányt szeretne tárolni, amelyeket biztonságosan tárolhat különböző helyeken. Ha digitálisan tárolja, mindent titkosítson erős jelszóval. Ha papíron tárolja, ne jelenítse meg a pénztárcát bárkinek, aki képes megjegyezni a 25 szavas kulcsot, vagy az engedélye nélkül készítsen képet a tárcából. A pénztárca képének elküldése ugyanaz, mint az összes pénzének eljuttatása.

Bármelyik módszert is választotta, győződjön meg róla, hogy nincs másolat a Monero-tárcáról, amely a használt eszközön maradt.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. monero, névtelen cryptocurrency, darkmarket cryptocurrency, névtelen bitcoin, nyomon követhetetlen, munka bizonyíték, cryptonight, opensource, decentralizált, forking, alacsonyabb tranzakciós díjak, emlékeztető mag, magánkulcsok,
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.