Nem xem - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
14.09. 2017 22:40  | 

Ez a speciális peer-to-peer digitális pénznem Java-ban készült, és két évvel ezelõtt elindította a blockchain-t. Ez azzal a céllal jött létre, hogy idővel soha nem látott globális elfogadottságot szerezzen különleges tulajdonságai miatt. Ezt az UtopianFuture néven ismert, egykori Bitcoin Talk Fórum felhasználója hozta létre.

Az innováció mögött az Nxt, nyílt forráskódú kriptográfiai és fizetési hálózat volt. Az áramellátáshoz használt szoftvert szintén megpróbálták egyes már megalapozott pénzügyi intézmények Ázsiában (majorly Japan) és kevés pénzügyi szervezetet is világszerte.

Kezdetben a NEM projekt nem volt teljesen jogszerű, amikor elkezdődött, bár ez jelenleg megváltozott. A Bitcoin fórumon már részt vettek a projektben való részvételre, és hozzájárultak a projekt fejlesztéséhez. De ahogy az idő telik el, a kegyesek jöttek támogatásra, és ahogy a projekt virágzott, azok, akik részt vettek a crowdfundingben, képesek voltak megváltani a befizetett téteket.

Mivel nem volt jogszerű abban az időben, néhányan elmentek és féltek a többiek iránt a projekt iránti elkötelezettségük miatt. Határidőt állapítottak meg, és a határidők végén minden nem igényelt pénz a NEM digitális pénznem kifejlesztésére volt szánva, így végül is működésbe lépett.

A digitális pénznem egyik izgalmas eleme a blokkhálózati hálózat fejlesztése, amely magában foglalja a fontossági jelentőségű algoritmust, a titkosított üzenetküldést, a több aláírású fiókokat és az EigenTrust hírnevét. És ami a sok digitális pénznemre igaz, jelenleg a piacon decentralizált, és kibocsátása egy fix, decentralizált peer-to-peer konszenzuson alapul.

Néhány más digitális pénznemre figyelve észleljük, hogy a munkadarab-algoritmus alapján működnek, de a NEM nem használja a Proof-of-Importance-t. Ennek előnye, hogy a NEM infrastruktúra kiszolgáló a NEM közösségbeli ügyféltől függetlenül fog működni. Ez lehetővé teszi a könnyű számítógépet (más néven Light Client), amely a rendszert a kiszolgálóhoz csatlakoztatja, hogy teljes mértékben működjön anélkül, hogy a NEM blokkcsalád teljes példányát futtatni kellene.

Az Import-algoritmus bizonyítéka lehetővé teszi a NEM rendszer számára az időbélyegző tranzakciókat is. A blokkideje körülbelül 1 perc, vagy egy kicsit kevesebb. És nem feltétlenül kell sok érmét birtokolnod ahhoz, hogy egy blokkot indítson.

Előnyök

  1. Nagyon nyereséges befektetni a nagy értékük miatt.
  2. Van néhány erős technológiai előnye a versenytársaival szemben.
  3. A Java-ot használja, ami egy nagyon gyakori programozási nyelv, ami viszont növeli az elfogadását.
  4. Mivel a japán bankok sikeresen próbáltak és támogatták, nem fog sokáig tartani, mielőtt globális jelenséggé válna.
  5. A növekedés ösztönzésének köszönhetően nagy növekedési potenciállal rendelkezik.

hátrányok

  1. Más digitális pénznemekhez képest alacsony a kereskedési volumen és a stabilitás.
  2. Jelenleg nincs valódi üzleti együttműködés.
  3. Marketingje a várakozások alatt van.

Hol / hogyan kell megvásárolni

Jelenleg nagyon nehéz vásárolni a NEM-t közvetlenül, mivel csak fejlődik, de a legegyszerűbb módja annak, hogy megvásárolhassa azt, hogy közös digitális valutát vásároljon, majd használjon egy online csereplatformt, amely XEM érmékre cserélheti.

Például a Changely, a csere, amely lehetővé teszi egy adott digitális pénznem megvásárlását egy másik digitális valuta segítségével. A XEM közvetlenül integrálható a NEM nanowalletbe.

Amikor ilyen csere oldalon érkezik, létre kell hoznia egy számlát és ellenőriznie kell a fiókot. A fiók finanszírozásához másik fizetési módot is fel kell vennie.

Ha korábban nem volt saját Bitcoin vagy más általános kriptográfus, akkor először vásárolhatja meg, majd menjen arra a szakaszra, ahol a NEM-re cseréli. Mivel az árfolyamon vásárol, a hitelkártyát vagy a MasterCard-ot igénybe veheti.

Kereskedés NEM-el

Két módon lehet kereskedni a NEM érméivel. Az első módja az, hogy közvetlenül olyan kiskereskedőket fizetjenek, akik ismerik, hogy elfogadják a NEM fizetési eszközként a NEM által kínált áruk és szolgáltatások értékét.

Érdekes lesz tudni, hogy néhány kereskedő és kiskereskedelmi üzlet, különösen Ázsiában, már elfogadja. Európában és Amerikában pár kereskedő is csatlakozik ehhez a kategóriához.

Második lehetőség a kereskedelem online cseréje. Tudván, hogy tudja, mi a kereskedési csere, itt van egy olyan kereskedési csere, ahol tranzakciókat végezhet NEM-el. Ezek közé tartozik a Poloniex, a Bitrex, a Hitbtc, a Yobit, a Bter, a Cryptopia és így tovább.

NEM tárolása

A legnagyobb pénztárca, ahol tárolhat NEM valutát, az a pénztárca, amelyet általánosan NEM nanowallet néven ismerünk. Mobil pénztárca vagy mobilalkalmazás, amelyen keresztül NEM pénznemben tárolható, küldhető és fogadható. Kompatibilis szinte minden eszközzel. Bármikor frissíthető is frissíthet.

Hosszú távú tároláshoz egy papírtárcát hozhat létre.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. új gazdasági mozgalom, XEM, NEM, bitcoin fórum, multisignature, java, japán bitcoin, kereskedelem NEM, kriptopia, poloniex, tárolás nem
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.