Stratis strat - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
15.09. 2017 20:24  | 

A Stratis kivételes innováció, mert nem érme; inkább egyszerűen platform. A Stratis egy blokkhálózati szolgáltatás (BaaS) platform, amelyet olyan megoldások létrehozására hoztak létre a pénzügyi szektorban működő vállalatok számára, amelyek élvezni fogják a Blockchain technológia előnyeit. A Stratis lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy egyedi blokkhosszú alkalmazásokat hozzanak létre az általuk igényelt jellemzőkkel, megkönnyítve ezzel a fejlesztési folyamatot és gyorsítva a blokkhálózati projektek fejlesztési életciklusát.

A Stratis lehetővé teszi különálló, privát blokkhosszúságok létrehozását, amelyeket harmadik fél szervezetek indíthatnak, amelyek személyre szabhatják az igényeiket. Ezek a blokkhosszúak (sidechainok) a fő Stratis blokkcsatornán vannak rögzítve. Hozzáférhetnek lite ügyfelek és API-k segítségével.

A nagyvállalatok kihasználhatják a Stratis sidechain-okat, hogy elindítsák blockchain alkalmazásaikat anélkül, hogy saját költségeiket és komplikációikat saját blokkhálózati hálózati infrastruktúrájuk megteremtésével és fenntartásával kellene megvalósítaniuk. Továbbá ezek a cégek is kihasználhatják és kombinálhatják az olyan meglévő funkciókat, amelyek más blokkhalmazokban találhatók, mint az Ethereum vagy a Waves.

Stratis, a Stratum Platformon belüli natív pénzeszköz lesz szükség ahhoz, hogy megteremtse és táplálja ezeket a blokkhálózatokat. Ezek a privát láncok a Stratischain fő kódjain alapulnak, és az oldalláncok kompatibilisek, és a kettő közötti átvitel egyszerű.

A Stratis platform a C # Stratis Bitcoin teljes csomópont-platformra és keretrendszerre épül, amelyet az NBitcoin könyvtár tetején fejlesztenek ki, a Bitcoin Core közel teljes portját, a C # és a .NET által Nicolas Dorier blokkhajtó fejlesztővel. Mivel a NBitcoin tiszta C # -nél került kifejlesztésre, és a .NET-keretrendszert használja, könnyebben fenntartható és fejleszthető, mint a hagyományos C Bitcoin Core forráskód.

Továbbá a Stratis csapata tanácsadói szolgáltatásokat is nyújt, tanácsot ad a vállalatoknak, hogy milyen funkciókat használjon és hogyan tudja azokat végrehajtani. A Stratis londoni székhelyű tanácsadó cégként indul, és a nemzetközi játéktérre költözik, ha a kereslet megköveteli.

Előnyök

  1. Ez egy platform a geeks programozásához, hogy korlátlan újításokat hozzon létre.
  2. Összekapcsolja a Bitcoin biztonságát a blokkoló technológia legmodernebb előrehaladásával a saját biztonságának megteremtése érdekében.
  3. Nagyra értékelik a befektetők világszerte.
  4. A tûzállóság algoritmusának köszönhetõen kisebb emissziót és alacsony feszültséget jelent.

hátrányok

  1. Ez nem platform a tömegek számára, tehát várhatóan lassabb elfogadás.
  2. Még nem fogadták el sok globális kereskedő.

Hol / hogyan kell megvásárolni

A legjobb módja a Stratis megvásárlásának cseréje. Néhány csere lehetővé teszi, hogy közvetlenül a készpénzzel vásárolhasson hitelkártyával vagy Mastercardon keresztül. Néhányan lehetővé teszik, hogy közvetlen átutalást végezzen velük.

De jó számú cserék, amelyek hajlandóak eladni a Stratist, előnyben részesítik Önt először, de egy közös digitális pénznemet, mint például a Bitcoint. Ha ezt megkapod, segíteni fognak abban, hogy cserélje ki Stratist.

Például a Changelly, a híres online titkosítási cserehelyszín csak akkor tudja cserélni a Bitcoinokat Stratis számára.

A Poloniex széles körben elismert, mint a világ legnagyobb alternatív digitális pénznemének cseréje, a STRAT BTC párosításként kereskedik.

A Bittrex az innováció és a terjeszkedés élvonalában van, büszkék vagyunk arra, hogy a Bittrex-et közvetlenül a bevezetés napja után felvettük. Ezek a világ legjobb kriptográfiai helyszínei közé tartoznak.

Bittylicious, egy brit alapú csere lehetővé teszi a Fiat párosítását. Úgy vélik, ez a legjobb módja annak, hogy elkerüljék a Bitcoin-alapú volatilitást. Egyesült Királyságban lakóként megvásárolhatja az STRAT-ot a Bittylicious-en.

Kereskedés a Stratis-szel

Amint igaz egy másik kriptokalenciával, amelyet a kereskedők nem fogadnak el világszerte, a kereskedelem legjobb platformja az online kereskedési csere. A Sytratis-szal jegyeztem meg egy olyan csereprogramot, amely segít az érmék áruszállításában áruk és szolgáltatások kereskedelmében, esetleg más kriptográfák esetében is.

  • Bitrex
  • Cryptopia
  • Hitbtc
  • Poloniex

Stratis tárolása

Rendkívül ügyes taktikákat látunk, amelyek a biztonsági rendszereket aláássák, amelyek védelmet nyújtanak nekünk. A hackelés és a lopás egyre növekvő fenyegetéssé válik, ezért mit tehetünk azért, hogy megvédjék magukat és digitális pénznemüket?

A Stratis értéke ilyen gyorsan növekszik, ezért nagy ösztönzést jelent arra, hogy az emberek megpróbálják ellopni Stratis zsetonjait, ezért rendkívüli óvatossággal kell őket óvatosan tárolni. Ha nagyszámú STRAT-ot tárol egy eszközön, a zsetonok biztonságának biztosítása az elsődleges szempont. Noha nincs tökéletes rendszere a $ STRAT tokenek biztosításához, néhány lépést megtehetsz, hogy megakadályozhass minden rosszindulatú kísérletet a tokenek ellopásához.

Ha úgy dönt, hogy papír tárhelyet használ, ez egy offline pénztárca nagy mennyiségű Stratis tárolására, győződjön meg róla, hogy ne felejtse el a bejelentkezési adatait, mivel az eszköz örökké eltűnik, ha igen.

Abban az esetben, ha mobil pénztárcát választasz, próbáljon meg nem vírust szerezni, vagy még jobb, ha nagyon megbízható vírusirtó programot telepít.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. stratis, baas, egyedi blockchain alkalmazások, sidechains, nbitcoin, tét igazolása, bitcoin cseréje, kereskedelem crypto, bittrex, hitbtc, strat
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.