Top 10 otlet az otthoni iroda berendezesehez i resz - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
30.09. 2017 11:00  | 

Teljesen függetlenül attól, hogy az otthoni irodánk konkrétan egy üzleti vállalkozás központja, alkalmi munkálkodásra van, vagy csak egy sarok a számlák és a napirendünk rendben tartására, biztos, hogy többet érdemel egy sima fém asztalnál és egy odalökött széknél. Hogy miért? Mert egy iroda az otthon dizájnját és kényelmét követi, mutatja, illetve az, hogy ez az a hely, ahol a plusz óráinkat le kell húznunk – és az is nagyon fontos, hogy ez az otthoni iroda olyan legyen, ahol akarunk dolgozni, nem csak kell. Íme tehát 10 tipp arra, hogy hogyan lehet magával ragadó, de praktikus otthon irodát létrehozni.

 1. Helyszín, és még egyszer: a helyszín!

  Szinte biztos, hogy ha egyszer nekiállunk, akkor az otthoni irodánkban hosszú órákat fogunk tölteni. Sokan hiszik, hogy otthonról dolgozni nem igényel 8 órát, pedig de, sőt gyakran még többet! Emiatt tehát nem éppen okos dolog egy sötét spájzba vagy kamrába besuvasztani, csak hogy valami alig használt vendégszoba-félét kíméljünk. Fontoljuk meg azt is, hogy milyen környezetben szeretünk dolgozni: szeretjük-e ha nyüzsgés van körülöttünk, vagy inkább csend és nyugalom az, amire várunk? Noha itt most internet végezhető munkáról van szó, azért érdemes megemlíteni, hogy ha van ügyfél-forgalom, akkor megfelelő ülőhely biztosítása alapvető!

 2. Sose áldozzuk be a formát a funkcióért!

  Az asztalok, polcok, tárolók, és egyéb berendezések azért vannak, hogy szolgálatodra legyenek, támogassanak! Nem pedig a fordítottja! Amikor berendezel, vagy csak átrendezel, vedd figyelembe a munkafolyamatokat, és hogy milyen eszközökre van szükség ezekhez – ezt még azelőtt tedd meg, hogy egyáltalán beruháznál bútorokba. Az eszközök és bútorok mindig úgy legyenek elhelyezve, hogy ami napi szinten többször is használatos, az a kezünk ügyében legyen, amúgy meg ne legyen semmi fölösleges az asztalon… és hagyjunk helyet egy poháralátétnek vagy kis tálcának, ha literszám iszünk kávét és teát. A dekoráció sokat dob egy iroda vagy sarok színvonalán is, ezért érdemes lehet fontolóra venni a lakás alap berendezésének stílusát, ha egy iroda-sarokról van szó, illetve lehet egyedi stílusban berendezni, ha különálló helyiségről van szó.

 3. Vásárolj remek széket!

  Az egyik legfontosabb dolog egy irodában a szék és az asztal, ahol dolgozunk. Alapesetben 8-10 órákat töltünk egy home office-ban, szóval mindenképpen fontos lenne, hogy megfelelő székben töltsük. Ergonomikus kialakítású, lehetőleg jól párnázott, magas háttámlájú széket válasszunk. Ha sokat ugrálunk, akkor érdemes kerekekkel felszerelt széket venni, de ha nem nagyon van erre igény, akkor sima talpast vegyünk: így nem kell időt pazarolni azzal, hogy kb. milliméterenként, riszálva igazítjuk be a széket.

 4. Színezzünk!

  A fal színe nagyban befolyásolhatja, hogy milyen hangulatba kerülünk amikor nekilátunk a munkának. Emiatt érdemes egyből elfelejteni az úgynevezett „iroda-bézs” színt, ami a legtöbbször lehangoló és unalmas. Ki-ki maga dönti el, hogy milyen színt szeret: van, aki inkább a vidám, élettel teli színeket szereti, mint a lime zöld vagy élénk narancs; és persze van, aki inkább a megnyugtató színeket preferálja. A színválasztást nem kell persze túlbonyolítani, olyan színt használjunk, ami tényleg szimpatikus, és felpörgeti a munka-motort!

 5. Kilátás

  Itt most nem konkrétan a panorámára kell gondolni, hanem inkább olyan jellegű kilátásra, ami pihenteti a szemünket, ha felnézünk a monitorból. Alapvetően érdemes lehet ablak közelébe tenni az asztalunkat, hogy minél több természetes fényhez jussunk, és ha már úgy is ott vagyunk, néha azért érdemes felnézni. Ha nincs ablak, akkor élénk képek, esetleg egy random képcserélésre beállított digitális fényképkeret is jó lehet.

A következő posztban folytatjuk az utolsó öt tippel. Addig is érdemes ezt az ötöt átgondolni, és addig is úgy rendezni a kis irodánkat, hogy az megfeleljen minden igényünknek.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. home office berendezés, otthonról pénz, online pénz, bináris opció, kereskedés, stratégiák, home office, iroda berendezés, otthoni iroda
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.