Top 10 otlet az otthoni iroda berendezesehez ii resz - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
30.09. 2017 12:00  | 

Nos, az első öt tipp megtalálható az előző posztomban, szóval folytassuk a listát. Korábban szó volt arról, hogy milyen színeket, elhelyezkedést érdemes alkalmazni, amikor az otthoni irodánkat rendezzük be. Most ennek folytatásaként újabb 5 ajánlatot olvastattok, amelyek remélhetőleg segítenek növelni a teljesítményt, de nem az idegeitek kárára.

 1. Kiegészítők

  Attól függően, hogy milyen jellegű kinézetet szeretnénk varázsolni az irodánkba, a kiegészítők kiválasztására is érdemes figyelmet fordítani. Jó ötlet olyan kiegészítőket (ezek alatt az asztalokra, polcokra elhelyezett kiegészítőkre gondolok elsősorban) elhelyezni, amelyek szolgálják a kényelmünket, és egyszerre otthonos érzést keltenek. Saját belátásunk szerint megfontolandó a falakra motiváló képek, plakátok elhelyezése, amelyek lehetnek a szokványos fekete-keretes motivációs képek, de akár klasszikus festmények (másolatai), gyerekrajzok, vagy természetfotók is

  .
 2. Rendszerezz függőlegesen és vízszintesen is

  A legtöbb otthoni iroda nem éppen nagy kiterjedésű, nem úsznak a fölösleges négyzetméterekben. Emiatt a rendelkezésre álló hely hatékony kihasználása rendkívüli fontossággal bír. Sokan elfelejtik, hogy vannak falak is, és emiatt mindent csak vízszintesen helyeznek el. Egy-egy polc sokat dob egyrészt az egész iroda színvonalán, másrészt az asztalról át lehet rakni dolgokat a polcra is. Ha van router például, akkor meg kell nézni, hogy falra szerelhető-e; ha igen, akkor fúrjuk fel, és már nem kell a villogó lámpák miatt aggódnunk, és egy rakás hely felszabadul a polcon vagy az asztalon.

 3. Rendezzük, és uraljuk a technológiát

  Nem sok mindent tehet az ember, hogy szebbé varázsolja a számítógépet, nyomtatót, vagy akár a vezetékes telefont. Annyit azonban mindenképpen megtehetünk, hogy elrejtjük a nem túl szépen mutató kábeleket. Első körben ellenőrizzük, hogy minden elég közel van a kimenetekhez, és hogy ha valamit ki kell húzni, akkor azt egyszerűen meg tudjuk tenni. Ha látható helyen vannak a kábelek, akkor valami jól mutató dobozkába, dobozba érdemes elzárni. Ma már vannak kifejezetten erre megalkotott dobozok, amelyek rendelkeznek megfelelő résekkel, lyukakkal, így a kábelek nem sérülnek. Ha sok hosszú kábelünk van, akkor azokat lehetőség szerint kössük össze, vagy ha van rá mód, akkor egy csövön vezessük keresztül… és ha már itt járunk: hosszú kábeleket jobb minél magasabban elhelyezni, így kevésbé rondítják az irodácskánk teljes képét.

 4. Legyen világosság!

  Biztosítsuk irodánk megfelelő fényességét. Nem kell persze megvakulni, de érdemes úgy kialakítani (lehetőségeinkhez mérten), hogy legyen elég természetes fény, és legyen elég mesterséges fény. Ha már fény: ne helyezzük az ablakunk keleti vagy nyugati ablak elé – így elkerülhetjük, hogy reggel/délelőtt, illetve délután/kora este a szemünkbe süssön a nap… és mégis hozzájussunk a természetes fényhez. Ugyanez vonatkozik a lámpákra: ne úgy rakjuk le az álló lámpát, vagy az asztali lámpát, hogy a fénye pont a szemünkbe süssön, de még a szemünk sarkából se lássuk.

 5. Inspiráció

  Nem kell mini-oltárt berendezni, de helyezzünk el olyan képeket, tárgyakat, amelyek inspirálnak minket. Ha mondjuk utazni szeretnénk valahova, akkor egy képeslap vagy egy sima kép is elég lehet, hogy lássuk, mi is a célja a munkánknak. Ugyanez vonatkozik arra is, ha van család: tegyünk ki egy képet az asztalra, és ha úgy érezzük, hogy már nem bírjuk, akkor gondoljunk arra, hogy mindent értük teszünk. Mindenkinek van valami, ami motivációként szolgálhat, ezt érdemes még azelőtt megtalálni mielőtt belevágunk az otthoni munkába.

Mivel a bináris opció kereskedés egy kis gyakorlással valódi otthoni munkává válhat, érdemes elgondolkozni azon, hogy milyen lehetőségeink vannak egy otthoni irodát berendezni. A fenti tíz tipp sokat segíthet optimalizálni a rendelkezésre álló helyet.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. home office berendezés, otthonról pénz, online pénz, bináris opció, kereskedés, stratégiák, home office, iroda berendezés, otthoni iroda
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.