Uj trendek a kereskedesi platform technologiakban - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
22.08. 2017 13:49  | 

Hacsak a termék nem kínál minden kereskedési eszközt a földön, anélkül, hogy olyan széles körű lenne

A kereskedési platformok a közelmúltban figyelték meg a leghíresebb változásokat egy korszakban. Lássuk ezeket a fejleményeket és következményeiket.

Több mint 10 éve az összes kereskedelmi platform alapja a Flash, a Java és a .NET technológiák köré csoportosult. Ez a közelmúltban megváltozott, mivel a HTML5 gyorsan és egyértelműen a platformszolgáltatók kedvenc jelölőnyelvévé válik. A mobil kereskedők és a Mac felhasználók gyors növekedésével a könnyű és többplatformos HTML5 rendszert általában különböztették meg, mivel a legfontosabb technológia támogatta a legtöbb eszközt és operációs rendszert.

Annak ellenére, hogy ez a lépés nem korlátozódik a platform szolgáltatókra, nem tagadhatjuk, hogy a pénzügyi ágazat gigantikusan kihasználta ezt a változást. Kölcsönösség, konzisztencia, korszerűsített elérhetőség; A továbbfejlesztett együttműködések, a böngésző és a mobil optimalizálás, valamint a nagyobb reagálóképesség a közelmúltban a HTML5 kódolt kereskedelmi platformot kísérő előnyök egy részét jelenti.

A platform szolgáltatók elképesztően fejlettebb térképészeti eszközöket, beépített video feedeket, folyadékkereskedelmi válaszkészséget és testreszabhatóságot kínálhatnak, amelyek messze a felhasználói élmény fokozásához vezetnek. Annak ellenére, hogy a korábbi Flash / Java / .NET-alapú kereskedési platformok nagy számban találhatók ezeknek az előnyöknek; Egy HTML5-alapú kereskedelmi interfész kódolása jelenleg kevésbé nehéz vállalkozás, amely átrendezi a multimédiás és grafikus integrációt, és javítja a szoftveres szemantikát.

A kereskedelem oldalán a felhasználók egyre gyorsabban jutnak el a platformok gyorsaságáért, a teljesen integrált eszközökhöz, a testreszabható diagramok megtekintéséhez, és emellett egy továbbfejlesztett mobil kereskedelmi tapasztalat is.

Mi történik, hogy a platform szolgáltatók egyre több eszközt és funkciót tölthetnek be a kereskedési platformukba. Különböző testreszabható grafikonrendszerek, műszaki mutatók, kereskedési robotok, szociális kereskedelem és különböző opciós típusok (bináris opcionális platformok) jelenleg teljesen integrálódnak a kereskedési platformokba.

Kereskedőként, mivel ezek az eszközök és funkciók egyetlen felületen vannak, és képesek arra, hogy valósidejűleg összekapcsolják őket, korlátozhatatlanul növelhetik az internetes és a mobil kereskedési élményt.

A brókereknek soha többé nem szükséges importálni ezeket az eszközöket és szolgáltatásokat harmadik féltől. A platformszolgáltatók jelenleg készen állnak arra, hogy könnyedén integrálják őket a platformjukba a Java / Flash / .NET kódolással kapcsolatos problémák nélkül, miközben a kereskedők előnyben részesítik a gazdagabb kereskedési platform előnyeit a továbbfejlesztett végrehajtással. Ez egy win-win ... győzelem.

Elősegíti az előrelépéseket

A földrajzi helymeghatározás nyomon követése a későbbiek során hasonló módon lehetővé tette az ügynökök számára, hogy kiváló teljesítményt és válaszadási arányt kínáljanak kereskedőiknek. Abban az esélyben, hogy egy brókernek van néhány kiszolgálója különböző földrajzi területeken, egy adott ország kereskedője egyszerűen kapcsolódik a helyes kiszolgálóhoz, és az alacsonyabb késleltetés miatt értékeli a gyorsabb kereskedelmi végrehajtásokat.

A node.js futtatókörnyezet (amely ugyanúgy továbbra is a legtöbb nagy platformon működik) felhasználásával a kereskedési platformokon megjelenő adattáblázat minden fióknál gyorsabb. A node.js kényelme, a sebesség és az alkalmazkodóképesség mellett, tökéletes futási környezetet biztosít a platformszolgáltatók számára, hogy a kereskedési felületen valós idejű adatforrásokat használjanak anélkül, hogy minden blokkolt eljárásra hangsúlyoznánk, mivel a node.js lényegében soha nem hajt végre I / O egy másodperc alatt.

Ha egyértelműen kijelentjük, hogy a node.js hogyan küld adatokat a szoftver elülső felületére, amikor a szerver adatokat kap - nagy sebességgel.

A legutóbbi néhány év során a szoftverfejlesztők és különösen a kereskedési platformok biztosítják, hogy gyakorlatilag korlátozzák kereskedési felületük általános rendszerének újragondolását. Mivel jelenleg csak egy klisé, az innováció folyamatosan fejlődik, így a szoftver.

A rendszeresen fejlődő iparág jelenlegi igényével, hacsak a szoftvere nem kínál minden egyes kereskedési eszközt a földfelszínen, anélkül, hogy ilyen nagy mennyiségű várakozási idő lenne, egy ötök.

Adj öt évet, és nagyon jól megérkezhetünk.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. Pénzügy, kereskedelem, bináris, készlet, befektetés, platform, kereskedő, bróker
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Egy fejlett bróker valóban remek ügyfélszolgálattal és alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker ingyenes demó verzióval és valóban alacsony befizetési korláttal rendelkezik
Minimum befizetés: $5
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.