Ujabb binaris opcio strategia ezuttal 60 masodperces temakor - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
29.07. 2017 12:20  | 

Szóval, én elég gyakran töltök órákat azzal, hogy a legjobb bináris opció stratégiákat keresem online. Ez magába foglalja azt is, hogy sokszor tesztelgetem is őket… és gyakran bukok is, mivel kb. 95%-a ezeknek a nagymenő stratégiáknak valójában valami önjelölt guru lázálma. Nos, a stratégia, amit ebben a posztban ismertetek, nem újkeletű, de egészen szépen muzsikál, és mivel a 60 másodperces opciókra épít, így hamar kellemes kis üzleteket bonyolíthatunk!

A 60 másodperces opciók igen népszerűek, noha soka nem veszik figyelembe a gyakran egyértelmű hátrányait: túl gyors és hogy a nyereség kevesebb (gyakran csak 70% körüli), mint a hosszabbaknál, ahol akár 90-95%-os nyereség is lehet. Ennek ellenére azonban az egypercesek továbbra is uralják a piacot, és számtalan guru és internet-milliomos árul mindenféle vackot, ami „segít” kiemelkedni a tömegből. Na, de térjünk vissza ehhez a stratégiához. Amikor egyperces opciókkal kereskedik valaki, akkor nagyon körültekintően kell eljárni! Mivel a diagramokon nagyon kevés adat van (végtére is hatvan másodperc, az nagyon kevés idő), így az egypercesek megfigyelése elsőre nehéz lehet. Gyakorlatilag a 60 másodpercen belüli árfolyammozgások nem nagyon vannak hatással a hosszabb távú kereskedelemre, ugyanakkor meg lehet jósolni, hogy a következő percben merre mozdulhat az árfolyam.

Az alap stratégia

Az első lépés, hogy megtaláljuk a diagramon a támasz és az ellenállási szinteket, ezáltal meghatározva, hogy merre lehetnek rövidebb távú kilengések. A pivots pontok és a Fibonacci vonalak (ezeket általában be lehet állítani a diagramon) hasznosnak bizonyulhatnak.

A következő lépésben nyissuk meg az opciót, amikor az árfolyam először éri el valamelyik pontot (támasz vagy ellenállás). Sokan azt javasolják, hogy több, kisebb összegű ügyletet érdemes nyitni, ugyanakkor én amellett vagyok, hogy inkább maradjuk annál, hogy mindenki a saját egyenlegéhez mérten üzleteljen.

A rövid időtartam több megnyitott ügyletet eredményez

Ez egy nagyon egyszerűen elmagyarázható: ha már hosszabb ideje kereskedik valaki, akkor meg van állapítva, hogy egy nap mennyit akar kereskedni. Ehhez, ha hozzávesszük, hogy gyakran az egypercesek sokkal alacsonyabb jutalékot fizetnek, érthető, hogy mi az oka annak, hogy több ügyletet nyitunk. Másfelől viszont gyakran motiválja a kereskedőket az is, hogy egy óra alatt sokkal többet kereskedhetnek, ezáltal kereshetnek, mint ha mondjuk 15 perces ügyletek nyitnak. Személyes preferenciám egyébként a hosszabb lejáratú opciók felé hajt, mivel kiszámíthatóbbak és nyugisabbak. Még akkor is, ha a 60 másodpercesekkel egy óra alatt letudhatnám a napi bevételt.

A több ügyletnek van egy előnye is: hamarabb kifejlődnek a kereskedéshez szükséges képességek. Minél többet kereskedik valaki, annál jobban meglátja a lehetőségeket, annál biztosabban tud dönteni afelől, hogy fel vagy le fog-e elindulni az árfolyam. Természetesen az egyperceseknél ez egy kicsit másképp van: a túl gyors tempó nehezíti a tanulást.

Az egyperces stratégiák általában hasonlítanak inkább a ruletthez, mint sem tényleges stratégiákhoz. Ugyanakkor, egy kis átszámolással lehetséges szinte minden, hosszabb távra létrehozott stratégiát alkalmazni az egyperceseknél is. Ez lehetővé teszi a rövid időtáv kiaknázását, miközben több ügyletet bonyolíthatunk, s akár nagyobb profitot is elérünk.

Egy tipp még az egypercesekhez: ne nyitogassunk ügyleteket minden támasz vagy ellenállás megérintésénél. Figyeljük továbbra is az árfolyam változásait (pl.: gyertyák típusai, alakzatok), trend irányt, a pillanatnyi lendületet. A legbiztosabb, ha a 60 másodperces ügyleteket is úgy kezeljük, mintha hosszabb lejáratú, 10 perc pluszos ügyletek lennének. Attól, hogy rövid a lejárat, még nem kell elhamarkodni a döntéseket, mivel hosszú távon, a profit-mutatónk megfordulhat és bukhatunk, méghozzá nem túl kellemesen!

Végszó

Továbbra is tartom, hogy a 60 másodperces bináris opciók nem a legjobbak kezdők számára, és profiknak is javasolt az óvatos hozzáállás. Ha valaki komolyan veszi a kereskedést, feljegyzi azt is, hogy mikor mekkora profittal vagy vesztességgel zárt. Ez az egyperceseknél is nagyon fontos, mivel a rövid táv, a „rush” bizony óvatlanná tehet bennünket. Ez a kis szimpla „touch” stratégia egyszerű, és általában kb. 80%-ban nyerő is.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. kockázat, bináris opciók, optimális stratégia, helyes pénzkezelés, otthoni munka, 60 másodperces kereskedés
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.