Zcash nevtelenseg mindenkinek - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth
17.11. 2017 17:48  | 

A Zcash egy cryptocurrency, amelyet a tudós, a tanácsadók és a mérnökök csapata fejlesztett ki. Teljes körű magánéletet biztosít. Néhány nagyszerű név, mint például Roger Ver, Barry Seibert és a Pantera Capital szerepet játszott a kockázati tőke megszerzésében.

h> A decentralizáció minden valuta esetében gyakori, ugyanaz a Zcash, decentralizált és nyílt forráskódú valuta. A különbség a Zcash és mások között a cryptocurrencies javított adatvédelmi vagy úgynevezett "árnyékolt tranzakció". Az Árnyékolt tranzakció fogalma a tranzakció felhasználója, például a küldő, a címzett, és az értékről szóló információ mások számára ismeretlen lehet, ha a felhasználók ezt szeretnék.

Hogyan változik a Z-Cash a többi Cryptocurvalaktól?

Amint azt a fenti szöveg említette, a teljesen anonimitás az a különbség, hogy más pénznemeket különböznek a Zcash-tól. A Bitcoin és az Ethereum blokkhálózatai, amelyek bemutatják az egyes tranzakciók értékét és a tranzakcióban részt vevő feleket. A Z-Cash-nek különleges bizonyítéka van a zk-snark nevű hálózat védelmére, vagy az építési bizonyítéknak is nevezik. Az építési bizonyítás nagyon hatékony módja a tranzakciós információk védelmének.

Nem minden tranzakciónak árnyékban kell lennie, a szelektív közzétételnek nevezett technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bizonyos tranzakciókat felfedjenek, például a felhasználók önként és kényelmesen fedezhetik fel pénzmosás elleni törvényeiket vagy adószabályozási ügyleteket.

A Zcash-kínálat korlátozott, 21 millió érme van, jelenleg 2 millió forgalomban van. A Bitcoin bányászat úgynevezett 10 perces blokkok, a Zcash bányászat 4-szer nagyobb blokkokkal működik, átlagosan 2,5 blokk. A forgalomban levő összes érmét adóztatják, ami azt jelenti, hogy az érték egy részét a vállalati érdekelt feleknek osztják el.

Egy másik különbség a Zcash és más cryptocurrencies között, hogy a Zcash egy olyan vállalat, amely nem nyílt forráskódú közösség. Ez a fajta szervezetnek bizonyos következményei vannak. Amikor az érmét bányásznak meg, úgynevezett Alapítók jutalma, amely a befektetők és a munkavállalók jutalmazása, amit a vállalat elosztott.

Kezdje el most - Az élet túl rövid ahhoz, hogy szegény legyél. anonimitás, Zcash, különbség, bányászat, cryptocurrency
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.