Hozzászólások Az admin hozzászólása
More information


  (37.76.41.*) Írta

Érdeklődés

Tisztelt uram én azután érdeklődöm hogy ez az ugynevezett biztos pénzkereset hány embernek jött be és adózás szempontjából mennyit kell adózni az ilyen kereskedések utan?
Válaszát előre is köszönöm .
Ut.
Telefonon is lehet ezt a tevékenységet csinálni?

  (121.99.167.*) Írta

Re: Érdeklődés - Hevesi jános szabolcs

Üdv, a módszert könnyű egyszerű használni, egyszerűen olvassa el az öt egyszerű lépést tartalmazó módszer és pontosan kövesse. A keresési potenciál határtalan. Nem tudok tanácsot adni az adót illetően, keresse fel helyi adótanácsadóját, aki többet tud mondani róla.

  (94.44.253.*) Írta

Érdeklödés    Még nem kereskedem.

Üdvözlöm,szeretnék érdeklődni hogy Ön hogyan indult el,kérem részletes információs segítségét,komolyan érdeklődöm a lehetőség iránt. Sajnos nehéz anyagi helyzetbe kerültem,és a kiutat keresem. Elöre is köszönöm megtisztelő válaszát.

  (140.200.86.*) Írta

Re: Érdeklödés - Varga Péter

Kérem olvassa el a módszerem részletes leírását. Ezután hozzon létre egy kereskedői fiókot, és kezdje el használni. Ha felmerülne további kérdése, keresse fel a bróker vevőszolgálatát és ők mindenben segíteni fognak Önnek!

  (95.102.249.*) Írta

Pénzkeresési lehetőség    Egyenlőre sehol

Jónapot kívánok Kedves Zoltán. Nagyon szeretném, ha tudna segiteni a pénzügyi dolgokban. Nyitott vagyok bármire. Válaszát előre is köszönöm.

  (121.99.183.*) Írta

Re: Pénzkeresési lehetőség - Dávid

Kérem olvassa el az utasításokat és figyeljen rá, hogy értse is őket. Ezután kezdjen el kereskedni a módszer szerint.

  (87.242.13.*) Írta

jászkisér

én egy 42-éves fiatal ember vagyok rehabos ellátást kapok de szeretnék egy kis pénzt keresni mert fizikai munkát nem tudok végezni a betegségemböl ki folyolag és cigány származásu vagyok de 4-orába dolgozok ülö munkát ha tudd olvastam hogy ön hogy keresi a pénzt de pontos le irást ha kérhetnék erröl mennyit kéne be fektettni elöször várom válaszát tisztelettel balogh ferenc

  (210.55.243.*) Írta

Re: jászkisér - balogh ferenc

Üdv, remek, hogy online bevételre szeretne szert tenni. Kezdje azzal, hogy elolvassa az utasításokat és a történetemet. Ezután alkalmazza azokat a dolgokat, amiket én is alkalmaztam és kezdjen el pénzt keresni.

  (91.147.218.*) Írta

Tájékoztatás

Kedves Zoltán,

Én csupán két fontos kérdést szeretnék feltenni mielött belekezdenék ebbe dologba az elsö kérdésem gondolom ezeket az online kereskedési platformokatlegyen az hazai vagy külföldi az adott ország hatóságai nyiván engedéjekhez kötik illetve ellenörzik is őket ebböl adódik a kérdés gondolom az itt szerzett profitokbol mindenkinek adóznia is kell nyilvan a profit mértékétöl függöen.
A masik kérdésem pedig az lenne hogy lehet például a Dualrobot rendszeren keresztül lehet pl. euróban is kereskedni vagy muszály US dollárban.
Várom megtisztelő válaszát.

Üdvözlettel,
Róbert

  (210.55.162.*) Írta

Re: Tájékoztatás - Somogyi Róbert

Üdv Róbert, a válasz a két kérdésére:

1) használja a zölddel jelölt brókereket. A kormány által teljesen licenszeltek, ezért tehát bármely európai országban nyújthatnak szolgáltatást. Szabályozásuk a bankokéhoz hasonlít.

2) ha szeretne használni kereskedő robotot, mindenképp lehetséges. A robot használata gyakran jobb választás kezdőknek, mint a manuális kereskedés. EUR-ban vagy USD-ben kell kereskednie, de ne aggódjon - a valutát mindig automatikusan váltják (HUF-ból és HUF-ba is), amikor kivesz vagy befizet pénzt.

  (87.242.45.*) Írta

Stratégia    IQ option

Üdvözlöm Zoltán! Elolvastam mindent amit ír kapom az e-mailokat is de egy pontos stratégiai leírást szeretnék kérni mert én úgy látom nem olyan egyszerű a binális opciokal kereskedni. Válaszát Köszönöm! Tisztelettel:Gróf Róbert

  (155.32.120.*) Írta

Re: Stratégia - Gróf Róbert

Üdv, a kereskedelmi stratégiámat itt magyarázom el részletesen. Kérem olvassa el figyelmesen, és azután megnézheti a GYIK szekciót és a kommenteket is, ahol sok hasznos információt fog találni. Ha készen áll, azt javaslom kezdjen el kereskedni - vagy élőben (jobb), vagy demó fiókal.

  (37.76.66.*) Írta

Jobb élet!

Szia! Végül , hogyan jutottal el odáig h kényelmesen éljél?
Mi 20 évesek vagyunk parommal és nagyon vagyunk a nyugott es jo életre! Hogyan mentel ki Uj zelandra ? Valaszt elore is koszonom!

  (155.32.69.*) Írta

Re: Jobb élet! - Szűcs Dániel

Üdv, olvashat az életemről és történetemről itt. Ha szeretné, alkalmazhatja ugyanazokat a dolgokat, amiket én is alkalmaztam. Nem tudok tanácsot adni Önnek a külföldre költözéssel kapcsolatban, de természetesen mindenki számára egy lehetőség.

  (188.6.49.*) Írta

Kedves Tóth Zoltán!

Szép Napot!

Rá bukkantam erre az oldalra, ha ez mind igaz, akkor én is szeretnék bővebb infót kapni róla, lehetséges?
Sajnos pénzre lenne szükségem az adósságaimat rendezni, és a házat felújítani!
Ahogy olvastam a leírását, tetszik! De a kezdő tétel, meg a regisztráció, és mi egymás, hogy működik? Lenne szíves segítene nekem?
További Szép Napot :)

  (140.200.93.*) Írta

Re: Kedves Tóth Zoltán! - Figura Zsolt

Üdv, itt olvashat a módszeremről egyszerűsített kifejezésekkel. Bárki elkezdheti korábbi kereskedői tapasztalat nélkül is. Kötelező regisztrálnia és létrehoznia egy fiókot.

  (37.76.50.*) Írta

    IQ option

Üdv
Budai László vagyok és kiprobáltam az IQ optiont, annyi kérdésem lenne önhöz hogy hogyan tudok hozzájutni ahoz a nyereséghez mert a számlámon nincs rajta, hogy esetleg erre várni kell e, vagy hogy tudnék ennek utánajárni. Segitségét elöre is köszönöm

  (140.200.0.*) Írta

Re: - Budai László

Üdv, gond nélkül használhatja ezt a brókert. Kezdők számára is ideális. Demó fiókkal ingyen elkezdhet kereskedni.

  (84.236.60.*) Írta

Szeretném tudni!

Kedves Zoltán!
Megláttam azt a posztot, amiben megemlítetted azt a sok pénzt, amit semmi perc alatt össze lehet szedni. Meg szeretném kérdezni, hogy mi az a módszer!

  (115.187.119.*) Írta

Re: Szeretném tudni!

Szia, a a rövid leírása a fizetési módnak itt található (kattints ide). Ha a részletes, példákkal bemutatott leírást szeretnéd megtekinteni, akkor azt itt találhatod meg (kattints ide).

  (85.159.233.*) Írta

Kérdés    Stockpair

Skrill beállitásokban tudna segíteni, hogy mi szükséges ahhoz, hogy végig menjen a regisztálási folyamat? Egy bizonyos Bank Statementnél tartok.

  (121.99.80.*) Írta

Re: Kérdés - Effifel

Nincs szüksége Skrillre ahhoz, hogy pénzt vegyen fel vagy fizessen be. Használhat banki átutalást is, ezzel teljesen elkerülve a Skrillt. Itt olvashat a Skrillről (Moneybookers), ha szeretne.

  (185.10.125.*) Írta

Kérdés    Még sehol, de a javaslatod alapján az IQ option a

Szervusz Zoltán,
Elolvastam néhányszor az írásodat és lassan fel is fogtam, mert szokatlan nekem ez a bróker világ. Ezért nem álltam le egyik megkeresésre sem, pedig lassan napi szinten próbálkoznak a neten is és telefonon is.
Amit írtál roppant egyszerűnek tűnik és biztos az is, csak hozzá kell szokni a terminológiákhoz.
Hozzá akarok fogni, de még nincs annyim sem, hogy a minimális összeggel meg tudjak nyitni egy számlát az IQ option-on, a 24 Option-on meg majd csak később.
A hónap végén indulok Angliába dolgozni és onnét majd lesz kezdőtőkém. Ha már felajánlottad, élnék a lehetőséggel és az elején kérnék tőled tanácsot, javaslatot.
Addig viszont csak annyit kérdeznék Tőled, hogy mi volt a motiváció, ami Új-Zélanda-ra vitt ki. Ez csak kíváncsiság, de érdekel.
Üdvözlettel,
Kovács István

  (210.55.85.*) Írta

Re: Kérdés - Kovács István

Üdv István, azt ajánlanám, hogy hozzon létre legalább két bróker fiókot - így össze tudja hasonlítani a két bróker minőségét és kétszer gyorsabban kereshet pénzt. A világ összes országából kereskedhet - mindegy tehát, hogy Magyarországon, vagy az Egyesült Királyságban él-e.

  (84.2.237.*) Írta

kérdés

szia! most vizsgaztam le! szakkozepes voltam. es munkat kene keresnem de a szakmaba nem akarok dolgozni es tetszet amiket leirtal megfogott, erdekel csak kulfoldi tudassal nem rendelkezem par szot tudok angolul. nem tudom hogy kezdjek bele ebbe az egeszbe?! es mivan ha nem jon ossze ?

  (140.200.43.*) Írta

Re: kérdés - Zoltai Tünde

Üdv, nem kell tudnia angolul ahhoz, hogy elkezdje alkalmazni ezt a módszert. Elég egyszerű és bárki számára elérhető. Egyszerűen olvassa el az utasításokat, majd hozzon létre egy kereskedői fiókot. Ezután kezdje el alkalmazni a stratégiát. Néhány bróker magyarul is biztosít vevőszolgálatot emailen, Skype-on vagy telefonon keresztül.

  (94.21.34.*) Írta

Szia! En is penzt szeretnek keresni! Kerlek mutazsd meg nekem is! Udv: Maria

  (115.187.119.*) Írta

Re: penzt keresni - hogyan

Szia, a fizetési mód magyarázata itt olvasható, illetve szintén megtalálható a cikk fő részében. Kérlek alaposan olvasd át, majd végezd el a regisztrációt és már hozzá is kezdhetsz.

  (89.135.65.*) Írta

érdeklődés

Zoltán,lehet fonttal is be fizetni?

  (155.32.127.*) Írta

Re: érdeklődés - Francesca

Üdv, bármilyen valutát használhat befizetéshez - eurót, forintot, fontot, dollárt. Mindig automatikusan átváltják a kereskedési valutára.

  (78.153.97.*) Írta

érdeklődés

Kedves Zoltán. Olvastam a cikkét, nem tudom, tudna-e rajtam segíteni, hogy elsajátíthassam azt a módszert, amiről ön ír?

Köszönettel Kiss Lászlóné Margit

  (115.187.119.*) Írta

Re: érdeklődés

Szia, ez a fizetési mód ingyenes, ezen a weboldalon olvashatsz róla bővebben: (weboldal). Kérlek olvasd át alaposan, próbáld meg értelmezni, de nem kell aggódnod, mert kifejezetten könnyűnek mondható!

  (89.132.220.*) Írta

Hozzászolások    Még nem kereskedek,de nagyon szeretnék.

Az a problémám,hogy a feltett kérdésekre nem találom a válaszokat.
Szerintem a válaszokból is sokat meglehetne tudni és tanulni!

  (115.187.119.*) Írta

Re: Hozzászolások

Helló, nem tudom pontosan milyen felmerülő kéréseid vannak. A leggyakrabban előforduló kérdéseket és azok válaszait megtalálhatod a GYIK szekcióban, ezért kérlek ott nézz körül.

  (188.167.1.*) Írta

Kérdés

Kedves Zoltán,

Nagyon érdekes ahogy pénzt keres,kecsegteto az ajánlat a módszer. Lenne pár kérdésem: Minden esetben regisztrálni kell egy brókercégnél (vagyis rajtuk keresztul kell az uzleteket véhgez vinni)?Mi van ha pl csokken a részvények ára akkor a down gombra kell kattintani és ugyanez érvényes az EUR/USD arányánál is? Mi van ha nem tudok angolul? Más nyelven pl szlovákul nem lehetséges a brókercéek oldalán komunikálni? Ha belefognák akkor segítene nekem a kezdetben? Nagyon megkszonném és hálás lennék. Elore is koszonom a válaszát és segítségét. Szép napot Elvira

  (210.54.201.*) Írta

Re: Kérdés - Szabó Elvira

Üdv Elvira, ahhoz, hogy elkezdhessen kereskedni rendelkeznie kell bróker fiókkal. A regisztráció ingyenes és pár perc alatt kész. The registration is free and it can be done in a few minutes. Maga a módszer nagyon egyszerű, itt olvashat róla. Nem kell tudnia angolul, néhány brókernek magyar vagy szlovák nyelvű vevőszolgálata - a bróker mindenben segíteni fog, ha szüksége lesz rá.

  (2a02:810d:8bc0:2604:a54c:fc3f:40) Írta

Engem nagyon erdekel..

Hello..

Hat eloszoris gratulalok a sikeredhez igy tovabb...

Azt szeretnem kerdezni h segitenel e nekemis ebben?

  (155.32.97.*) Írta

Re: Engem nagyon erdekel.. - Horváth Dávid

Köszönöm kedves szavait! Itt mindent megtudhat módszeremről, egyszerűen olvassa el, emlékezzen az öt egyszerű lépésre és kezdjen el aszerint kereskedni.

  (46.139.170.*) Írta

Köszönet    OPTIONSFAIR

Kedves Zoltán!Megszeretném köszönni, hogy mindennap kapok útmutatást a CFD kereskedéshez, melyek pontosak. Köszönöm. Kérdésem az lenne, hogy esetlegesen lehetne több jelzést kapni napi szinten? Hogyan tudnám gyorsabban növelni a számlám egyenlegét?Üdv,

Kálmán

  (121.99.150.*) Írta

Re: Köszönet - Kálmán

Üdv Kálmán, ha megadja email címét (a bal alsó sarokban), akkor napi szignálokat fog kapni - ezek értesítések ajánlott részvényekről és valutákról, amikkel érdemes aznap kereskedie. A brókertől is fog hasonló szolgáltatást kapni. A pénzfelvételhez és befizetéshez sokféle módszert használhat, például banki átutalást, Skrillt, Netellert és egyebeket is.

  (91.83.34.*) Írta

optionbit    OptionBit

Kedves Zoltán!

Az binatex.com regisztráltam,utaltam 200 dollárt,kaptam 60 dollár bónuszt.

A felület kicsit nehézkesnek tűnik számomra, a Stockpair egyszerűbb,de ott nem adtak volna bónuszt.

Röviden összefoglalná nekem az OptionBit működését?

Egyébként régóta tőzsdézgetek,tőkeáttétellel is,de ez a CFD nekem újdonság.

Értem a lényegét,csak a kezeléshez kellene egy kis útmutatás!Köszönöm előre is a segítségét!üdvözlettel

  (140.200.102.*) Írta

Re: optionbit - Vörös Béla

Üdv, nem ajánlom ezt a brókert, nem túl megbízható és nem alkalmas kezdőknek. Kérem, nézze meg a legnépszerűbb brókerek értékeléseit. A zölddel kiemeltek ideálisak kezdőknek, tehát náluk kellene fiókot nyitnia. A szabályzatok miatt a brókerek nem ajánlanak bónuszokat, de nem is lesz bónuszokra szüksége, ha az én kereskedési stratégiámat alkalmazza.

  (91.104.55.*) Írta

Segítség    Nincs weboldalom

Jó napot.
Nem rég fejeztem a gimit be. Szlovákiai magyar vagyok tehát se itt ae ott nem vagyok otthon. Egy ötletet kérek csupán. Mihez kezdjek?
Köszönöm szépen előre.

  (121.99.1.*) Írta

Re: Segítség - Junior bajus

Üdv, kezdje el alkalmazni kereskedelmi stratégiámat, nagyon könnyen érthető és bárki el tudja kezdeni használni. Néhány bróker még magyarul és szlovákul (vagy csehül) is elérhető, szóval nem kell használnia az angolt ahhoz, hogy pénzt keresen.

  (2003:80:d3e:bd81:9186:829:a017:2) Írta

Szeretném tudni hogyan tudom szaporítani a pénzt     Nem kereskedek sehol

Helló szeretném tudni hogyan csinalhatnek több pénzt mert dolgozom csak dolgozom és nem elég pénz és szeretnék egy jobb életet magamnak és a családomnak

  (121.99.75.*) Írta

Re: Szeretném tudni hogyan tudom szaporítani a pénzt - Balogh Edgard

Üdv, remek, hogy jobb életet szeretne magának és családjának is! Kezdje azzal, hogy elolvassa az öt egyszerű lépésből álló stratégiát. Eztuán hozzon létre kereskedői fiókot, és kezdje el alkalmazni a módszert. Nagyon egyszerű és korábbi tapasztalat nélkül is belevághat. Ne aggódjon, vágjon bele.

  (88.132.184.*) Írta

szia

Nagyon szeretnék gratulálni neked a sok sikerhez mertél lépni én még nem tudom hogyan jelenleg munkanélküli vagyok mert mütik a lábam elötte az egészségügyben dolgoztam most meg otthon pihentetem a lábam valahol belül a szívem mélyén nagyon jól esett hogy olvastam az élményedet nekem nincs lehetőségem hogy elkezdjem nem is azért írtam neked csak azért tényleg hogy sok ügyes magyar van a hazánkban akik tehetségesek és mernek lépni hogy egy kiegyensulyozott életet éljenek itthon nehéz főleg az egészségügy na mindegy nem panaszkodom csak örül a szívem hogy mertél lépni GRATULÁLOK NEKED:)

  (140.200.242.*) Írta

Re: szia - Majlát István József

Nagyon köszönjük kedves kommentjét! A legjobbakat kívánom Önnek egész életére, most és a jövőben is.

  (178.248.203.*) Írta

Érdeklődöm    egyenlőre nincs

Tisztelt Zoltán Úr!
Fekete Krisztián vagyok (29 éves), Magyarországon lakom. Egyetemet végzett zenetanár és zenész vagyok. Továbbá egy boldog jegyes illetve vőlegény.
Jelenleg 2 munkahelyen tanítok magyar pedál czimbalmot, alapfokon és középfokon. Kevesen jelentkeznek pedál czimbalomra, a hangszer nincs igazán a köztudatban, pedig a reformkor egyik nagy vívmánya volt a hangszer, a feltalálója egy cseh származású magyar. Liszt Ferenc magyar nemzeti hangszerként
tartotta számon ezt a négy lábon álló asztal formájú hangverseny pedál czimbalmot. Manapság inkább a cigányzenészek kedvelt hangszere. Mivel aktív előadó vagyok ezért nem szeretnék sok (teljes állásban 20-22) növendéket tanítani plusz másod és harmad állásokat vállalni, mert nem maradna időm koncertezni, gyakorolni, viszont jelenleg 6 növendékem van ami nagyon kevés. Szeretnék befektetni a hangszerem népszerűsítésébe és az informatikai háttérem fejlesztésébe (egy minőségi online oktatás kialakításába). Mindehez sok-sok pénz kell. A hangszer park bővítése, itk eszközök fejlesztése...Ezenkívül sajnos komoly egzisztenciális problémáim is vannak. A nyíregyházi főiskolát, a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemet, a diákhitel keretem maximális kihasználásával tudatam csak elvégezni. Jelenleg közel 3 millió Ft diákhitelt kell törlesztenem. 29 éves vagyok se egy lakásom, se egy normális (műszakilag elfogatható) biztonságos autóm nincs. A munkahelyemen lakom 6 m2 -en egy kollégával. Nyíregyházán lakom a párom (21 éves) aki egy gyönyörű énekesnő még tanul Székesfehérváron a Zeneakadémiára készül. Nemrégen volt az eljegyzésünk, de az esküvőről egyenlőre csak álmodozunk... :( Szóval nem túl rózsás a helyzetünk. Olvastam a történetedet, és gondoltam megosztom veled a helyzetemet és befektetési tanácsadást kérek Tőled. Melyik weboldalon és milyen összeggel tudnék biztonságosan elindulni a pénz keresés útján? Neharagudj amiert ennyi mindent rád zúdítottam... Köszönöm hogy időt szántál rám!
Tisztelettel és üdvözlettel:
Krisztián

  (210.54.67.*) Írta

Re: Érdeklődöm - Fekete Krisztián

Üdv Krisztián, sajnos nem értek sem a zenéhez, sem a tanításhoz. Látom, hogy nagyon élvezi munkáját és megtalálta benne önmagát, de nem tudok közvetlenül ebben segíteni. Ettől még elolvashatja weboldalamat és esetleg inspirációt gyűjthet belőle.

  (31.46.243.*) Írta

Tisztelt Zoltán!

A leg kissebb összeg amit be lehet fízetni az 75000ft ? Mert pár ismerősöm be fürdött az ilyen előre utalással uszott a pénzük szóval kicsit szkeptikus vagyok ezzel szemben!! Szeretnék sok pénzt keresni, de még munka hely mellet sem tudok ilyen idéző jelbe nagy összeget félre rakni! Esetleg valami ötlet vagy jó tanács köszönöm a válaszát előre is!

  (121.99.37.*) Írta

Re: - Szerezla János

Üdv, az ajánlott befizetés 100000-től 200000 HUF, így korlátozás nélkül kereskedhet. Van egy olyan mondás, hogy 'Pénz kell ahhoz, hogy pénzt csináljunk'. Természetesen valódi befektetésekhez be kell fektetnie valamennyi pénzt.

  (82.131.137.*) Írta

Pénz nélkül    még sehol

Hello! Kérdésem csupán csak annyi ,hogy ha nincs semmi tőkém akkor hogyan kezdjem el ezt a jó dolognak tűnő kereskedést?

  (140.200.112.*) Írta

Re: Pénz nélkül - Sziteam

Elkezdheti nagyon kevés tapasztalattal és pénzzel is, csak válasszon a kezdők számára is ideális brókerek közül, majd hozzon létre egy fiókot és kezdjen el kereskedni. Nem kell aggódnia, csak próbálja ki!

  (195.199.78.*) Írta

:)

Szia Zoltan! En lassan a 18. elet evemet toltom be. Elolvastam mindent amit irtal en siman el is kezdenem de meg nem vagyok 18 ... Nemsokara toltom :) par kerdesem lenne :)


Barmelyik bankartyaval megy ez az egesz vagy ehhez kulon masfajta bankkartya szukseges?
Leirtad hogy 2 kedvenc brokerceged van es csak annyi a dolgod hogy kotsz egy uzletet , akar 30 perces es akar 60 masodperces uzletet es csak annyi a dolgod higy rakkatinccs arra amelyiknek nagyobb a szama?
Koszonom elore a valszaid :)

  (210.55.28.*) Írta

Re: :) - Kovács Marcell

Üdv, nem kell semmilyen különleges kártya a < href='/deposit'>pénzfelvételhez és befizetéshez. Hagyományos bankszámlát is használhat a be-és kifizetésekhez, vagy akár olyan online tárcákat is, mint például a Skrill and Neteller. Azt ajánlom, kereskedjen 30 vagy 60 perces lejáratú eszközökkel, de természetesen rövidebb opciókat is választhat.

  (5.204.71.*) Írta

budapest. 1032. Váradi u.26.    nincs egyenlőre,szeretném az Ön példáját kiprobáln

Szeretnék elősszőr is gratulállni,ez csodálatos. Szeretném kiprobálni, mert sok éve csinálom, de a bank nem fizeti ki,ő profitál, én meg tele vagyok adossággal. Sajnos nem beszélek angolul, igy könnyen letagadják azt amit naponta termelek. Azt állitják, nem vagyok képzett tiz év után sem, de én ugy érzem
a probléna ott van,hogy nem beszálem az angol nyelvet. Azt hiszem én is kifizetnám az adósságom, és valahová elutaznék, és ott élném az életem. A régi álmom. Árulja el, melyik oldalra menjek.hogy sikerüljón. Judit meszaros.

  (210.55.217.*) Írta

Re: budapest. 1032. Váradi u.26. - judit meszaros

Üdv Judit, kérem kezdje azzal, hogy elolvassa az utasításokat, könnyen érthetők és bárki elkezdheti alkalmazni őket. Nem kell hozzá tudnia angolul, sok bróker támogatja a magyar nyelvet, más nyelvekkel együtt (angol, orosz, szlovák stb.).

  (2.102.83.*) Írta

én is szeretnék pénzt keresni úgy ahogy ön !!

Tisztelt uram : Szeretnék én is pénz kereseni mint ön és szeretném ebbe a segítségét kérni mert igen nehezen élek és én is szeretnék úgy élni ahogy ön és szeretnék végre nyugalommal élni !

  (210.55.90.*) Írta

Re: én is szeretnék pénzt keresni úgy ahogy ön !! - rebek bianka

Alkalmazhatja ugyanazt a stratégiát, amit én is alkalmaztam. Ez minden problémáját meg fogja oldani. Egyszerűen olvassa el az utasításokat és győződjön meg róla, hogy érti őket. Ezután hozzon létre kereskedői fiókot, és kezdjen el kereskedni. Ha van még kérdése, bármikor elérhet a kapcsolatfelvételi űrlapon, emailen vagy a komment szekción keresztül.

  (2a01:36c:1000:4464:94cb:7a62:12a) Írta

érdeklődés

Üdvözlöm Kedves Tóth Zoltán!Kérem küldjön nekem tájékoztatást, ismertetőt erről a lehetőségről!
Köszönettel: Fényi Lászlóné Irén

  (210.55.98.*) Írta

Re: érdeklődés - Fényi Lászlóné Irén

Üdv, a módszeremet elmagyaráztam itt, kérem olvassa el. Ha készen áll, megnézheti a weboldalak leírásait, és választhat az ajánlott brókerek közül.

  (185.50.186.*) Írta

számla

Szia!A kérdésem az,hogy a jelenlegi bankszámlámon van pénz...Szoval ha regisztrálok csak simán beváltom online? Az OptionaFair-nál probáltam a demo számlát már 1 éve! Élesben még nem kereskedtem!
Adott 1 folyószámla a kérdés csak az,hogy simán leveszi rola az összeget,plusz még valami költség erre megy egyébként?pl. 500eu befizetek ami 60.667dinár(Szerbia)
Nagyon szépen köszönöm!

  (121.99.238.*) Írta

Re: számla - Andras Gyeri

Üdv, a legtöbb bróker az USD and EUR alapú kereskedői fiókokat támogatja. De ne aggódjon - a valuták közötti átváltás mindig ingyenes és automatikus. Ez azt jelenti, hogy befizethet HUF-ban és kereskedhet EUR-ban. Azt ajánlom, kezdje itt a kereskedést, ez a két bróker a legideálisabb kezdők számára. Használhat különféle befizetési módszereket, például kártyát, Skrillt vagy Netellert.

  (87.229.85.*) Írta

azt szeretném megkérdezni,h a magyar adó hatóság mit szól ezekhez a bevételekhez?
hogyan mi módon kell adózni?
ha nekem csak forint alapú számlám van arról tudok-e utalni?

  (108.171.129.*) Írta

Re: - Kepli Józsefné    IQoption.com

Én már csináltam és néha bejön néha nem. Az adóhivatal nem szól semmit mert a kifizetések már megadózva történnek. Az ilyesmit a cég intézi.

  (115.187.119.*) Írta

Re: Kepli

Helló, sajnos jelenleg nem Magyarországon élek, ezért ebben nem tudok neked segíteni.

  (84.3.224.*) Írta

Meggazdagodni?    nincs

Kedves Zoltán!
Gratulálok és boldog életet kívánok!
Nagyon kíváncsivá tettél!

  (115.187.119.*) Írta

Re: Szakmáry

Helló, köszönöm szépen az üzenetet! Sok szerencsét kívánok.

  (88.132.26.*) Írta

Befektetés    Még sehol,

Mennyi pénzt kell befektetni, amivel már érdemes dolgozni, Sajnos nekem nincs mit befektetni.

  (91.104.138.*) Írta

Köszönöm a segítséget!

Szia! :)
Köszönjük szépen!
Az oldalt a 13 éves fiam találta meg... Részletesen elmagyarázta és be is vált... A kinti 190.000 Ft-os pénzkeresésem után mostanra 2.000.000 Ft-ot keresek... Azért csak most kommenteltem ide, mert gondoltam kifejezem hálámat mivel ennyit megtett az emberiségért :)

  (115.187.119.*) Írta

Re: Befektetés

Helló, végre kell hajtanod egy pénzbefizetést a kereskedés elkezdéséhez. Számos mód áll rendelkezésre a pénzbefizetéshez, illetve a kifizetésekhez, és bármikor kezdeményezhetsz kifizetést.

  (195.212.29.*) Írta

Top Option regisztráció    Binomo

Hello,

Szeretném én is elkezdeni, mert hitelesnek hangzik. Nagyon remélem, hogy tényleg beválik, és 1 év múlva már lesz elég pénzem, hogy anyumat is magam mellé költöztessem :)
Viszont elakadtam. A Top Option weboldalán a Are you U.S. reportable for tax purposes?: kérdésre mi a válasz? Mármint magával a kérdéssel sem vagyok tisztában. Tudsz nekem segíteni?Köszönöm,

Judit

  (115.187.119.*) Írta

Re: Judit

Helló, arra a kérdésre, hogy "Van önnek adózási kötelezettség az USA-ban?" válaszolj igennel, amennyiben az Egyesült Államokban élsz. Ha máshol élsz, akkor válaszolj nemmel a kérdésre.

  (213.134.24.*) Írta

Hogyan kezdjek hozzá ?

Szia Zoltán !A segítségedet szeretném ,kérni abban ,hogy hogyan kezdjek neki ennek az egésznek ,mi szükséges hozzá és ahoz ,hogy elkezdjek pénzt keresni ,mennyi pénzt kell nekem befizetnem.Tanuló vagyok és ez lesz az utolsó évem az éretségivel és nincs semmi munkalehetőség errefelé ,de szeretnék pénzt keresni könnyen .Remélem tudsz nekem segíteni .Válaszodat előre is köszönöm.

  (115.187.119.*) Írta

Re: Hogyan kezdjek hozzá ?

Szia, először is kezd ennek az öt könnyű lépésnek az elolvasásával, majd ezt követően végezd el a regisztrációt és kezd el a kereskedést.

  (80.99.145.*) Írta

tanács kérés

Tisztelt Tooth Úr!
Szívesen kipróbálnám módszerét, de nem tudok elindulni. Köszönettel venném a segítségét, ha vezetne lépésről-lépésre.
Üdvözlettel:
Gubacsi József

  (210.54.168.*) Írta

Re: tanács kérés - Gubacsi József

Üdv József, elolvashatja az utasításaimat lépésről lépésre, viszonylag könnyen érthetők - csak tartsa észben az öt lépést, és alkalmazza őket kereskedésnél. Ettől sikeres online kereskedővé fog válni.

  (92.52.252.*) Írta

segits légyszives

Szia Zoli.
Jelenleg én is kamionosként dolgozom,de folyamatossan azon töröm a fejem,mivel tudnék sok pénzt keresni.Úgy,hogy eggyütt vagyok a csaladommal.Légyszives segits nekem.Kérlek ird le,a lényegét ennek a módszernek,és hogy milyen buktatoi lehetnek.
Előre is köszönöm.

  (210.54.192.*) Írta

Re: segits légyszives - Töreki Róbert

Ajánlom, hogy olvassa el a részletes leírást, ami elmagyarázza a kereskedési módszeremet. Nincsenek igazából buktatók, ha figyelmesen követi az utasításokat.

  (31.46.244.*) Írta

Tanácskérés

Kedves Zoltán! Még nem egészen világos minden! Kell egy Paypal számla? Vagy egy Euros szla? A kezdő tőkét hova kellene befizetni, ill.azt a saját számlámról utalom?

  (115.187.119.*) Írta

Re: Tanácskérés

Szia, nem kell rendelkezned Paypal számlával. Mindössze egy bankszámlára van szükséged, amelynek segítségével pénzt vehetsz ki és pénzt fizethetsz be közvetlenül a számládról. Általában banki átutalást, elvégezhetsz online bankolás használatával is. Vannak más, alternatív pénzbefizetési módok is mint például a hitelkártyás, a Neteller és a Skrill.

  (88.103.252.*) Írta

számla

Hogy működik ez van egy normál bankszámlám fizethetek be vele és vehetek ki rá pénzt?

  (210.55.142.*) Írta

Re: számla - Peter

Bármilyen szokványos bankszámlát használhat a befizetéshez és pénzfelvételhez. Használható még bankkártya, Skrill, Neteller és más alternatív módszerek is. Nem kell különleges valutájú számlával rendelkeznie ahhoz, hogy felvegye a pénzt amit keresett.

  (31.31.228.*) Írta

tanácsot kérek    Binomo.com

Valaki tudna tanácsot adni, hogy érdemes kezdeni a Binomo.com-on?

  (121.99.174.*) Írta

Re: tanácsot kérek - David

Üdv, megbízható bróker, amit nyugodtan használhat. Kérem olvassa el az áttekintéseket a legnépszerűbb brókerekről, a zölddel jelöltek ideálisak kezdőknek, azt ajánlom, kezdje azokkal.

  (217.66.182.*) Írta

információ    zatím na žádném

Sziasztok, egy dolgot elárulnátok, szeretném kipróbálni tét nélkül a demót?kevesebbet is befizethetek 100eurót,100dollárt,nincs
tapasztalatom egyáltalán, kéne még infó,hogy lehet a nyereség után adózni.ha regisztrálok van útmutató?

  (155.32.229.*) Írta

Re: információ - jffdark

Üdvözlöm, kipróbálhatja az ingyenes demót miután regisztrált. Az ajánlott befizetés legalább 500€, de az ideális legalább 1000€ vagy több.

  (83.240.12.*) Írta

sgítség    options.traderush

Hi mindenki, valakinek van tapasztalata helyi (nem angol) weboldallal ahol be tudnék fektetni?

  (121.99.16.*) Írta

Re: sgítség - Lucie

Sok bróker nyújt magyarul is segítséget, válasszon ezek közül és nem lesz sem problémája, sem nyelvi akadálya.

  (86.61.239.*) Írta

Tanács

Nagyra értékelem a weboldalt, nagyon köszönöm az útmutatót! Videós verzió is lesz? Köszönöm az infót.

  (140.200.187.*) Írta

Re: Tanács - Milda

Megnézhet néhány videót itt, de nagyrészt csak illusztratívak. Ahhoz, hogy megtanulja a módszert, olvassa el az útmutatót és alkalmazza kereskedéseiben, ami nem egy olyan dolog, amit videón keresztül is meg tud tenni.

  (93.91.149.*) Írta

Útmutató

Nagyon köszönöm az útmutatót, nagyon hasznos. Kell adózni a nyereségből? És mi a minimum összeg, amivel kereskedni lehet?
Jelenleg nincs túl sok pénzem, ezért szeretném tudni, mi a legkevesebb, amit befizethetek.

  (140.200.247.*) Írta

Re: Útmutató - JanJuran

Üdv, nem vagyok adótanácsadó, ezért nem tudok segíteni adóügyeiben. Viszont sok sikeres kereskedő használ online tárcát vagy külföldi bankszámlát kereskedéshez. Ha még kezdő, nem kell emiatt egyáltalán aggódnia - végülis a jövedelemadót mindig egy évvel azután az év után fizeti, amikor szert tett a profitra. Tehát ha 1. év januárában tett szert profitra, akkor azután csak a 2. év elején kell adót fizetnie.

  (93.174.180.*) Írta

Segítség a kezdéshez    Zatiaľ na žiadnom

Valaki segítene nekem az elején és meg tudna mutatni, mit kéne csinálni? Skypon és Facebookon is fent vagyok. Hol fizethetem be a lehető legkevesebb pénzt,
és mit tegyek aztán? Hogy osszam szét a befizetést? Sosem próbáltam semmi hasonlót.Köszi.

  (140.200.98.*) Írta

Re: Segítség a kezdéshez - Rebeka

Üdv, Skype-on és Facebookon kizárólag a barátaimmal és családommal tartom a kapcsolatot. Megkereshet viszont emailben, a kapcsolati űrlapon kersztül, illetve a komment szekcióban is. A kereskedés módszertana nagyon egyszerű, csak olvassa el és kövesse az öt könnyű lépést. Sokféle pénzfelvételi és befizetési módszer van, például a banki átutalás, Skrill, Neteller, bankkártya és még sok más.

  (82.100.7.*) Írta

Grandoption    nowhere yet

Üdv mindenkinek.Van valakinek tapasztalata a GrandOption platformmal.Szeretnék opciókkal kereskedni.Köszönettel

  (210.55.196.*) Írta

Re: Grandoption - AsdFatt

Üdv, ez egy kisebb bróker, úgyhogy azt ajánlanám, hogy válasszon inkább ezek közül a brókerek közül. Ezek ideálisabbak kezdők számára, de természetesen bármilyen brókert választhat, aminek van licensze (itt egy lista licenszelt brókerekről).

  (88.102.143.*) Írta

regisztráció

A regisztráció alatt sok kereskedési weboldalt láttam, elég egyre regisztrálni, vagy jobb, ha többre regisztrálok?
Elég jól megértettem a kereskedési részt, de nem tudom, mennyit számít, hogy melyik oldalt használom. Vagy bárhol regisztrálhatok? És mi a legjobb dolog,
amivel érdemes kereskedni, részvény, deviza, és pontosan melyik?

  (121.99.148.*) Írta

Re: regisztráció - alcatraz

Azt ajánlanám, hogy legalább két weboldalon regisztráljon, így kétszer olyan gyorsan kereshet pénzt. Hozza létre fiókját itt és máris készen áll a kereskedésre. Azt javaslom, kezdje a kereskedést valutapárokkal vagy részvényekkel. Az árucikkek inkább a tapasztaltabb kereskedőknek valók, nem a kezdőknek.

  (12.49.62.*) Írta

Kezdő    Binomo

Helló,


szeretném kipróbálni ezt a dolgot, és pénzt keresni, hogy kicsit jobb legyen az anyagi helyzetem. De nekem ez elég bonyolultnak tűnik, nem értem, hogy
kell kereskedni, korábban sosem csináltam, a részvényekről pedig csak annyit tudok, hogy léteznek. A CFD fogalmam sincs, ez nekem idegen.
Valaki tudna nekem tanácsot adni, és meg tudnánk beszélni, merre induljak?

  (49.50.245.*) Írta

Re: pénzkivétel - Admin

Hello,


teljesen értelmetlen minden nap pénzt kivenni. Fontos, hogy mindig lennie kell pénznek a kereskedési számlán, hogy kereskedni tudjanak.
A semmivel senki nem tud kereskedni.


Azt javaslom, hogy havi egyszer utalja haza a nyereségét, pl. ha 500€-t fizet be, és havonta egyszer több mint 500€-t vesz ki (úgy, hogy
legalább 500€-ja mindig maradjon, amivel kereskedhet).


Amikor kereskedik, a kereskedési számlán lévő pénz még több pénzt termel. Ha viszont hazautalja a bankszámlájára, nem fog több pénzt keresni.

  (145.25.34.*) Írta

Hogy fizessek kártyával    Binomo.com

Üdv, az űrlapon valamilyen CSC kártyakódot kérnek, és halvány fogalmam sincs, mi lehet az. Nem találom sehol. Mikor átvettem a kártyát a bankban,
azt mondták, az online tranzakciók ki vannak kapcsolva. Hogy tudom őket engedélyezni, mit kezdjek ezzel?

  (49.50.245.*) Írta

Re: Hogy fizessek kártyával - Jonáš ZT


A kód megegyezik a CVV-vel vagy CVN-nel, és a kártya hátoldalán találod. Ha megfordítod a kártyát, látsz egy aláírási csíkot,
attól jobbra pedig három számjegyet. Ez a biztonsági kód.
Ha több számot is látsz ott, akkor is csak az utolsó hármat használd. Ha egyáltalán nincsenek ott számok, sajnos nem tudsz a kártyáddal online fizetni.


Néhány banknál alapértelmezetten ki vannak kapcsolva a banki tranzakciók. Próbálj meg bejelentkezni a netbankodra, és ha bent vagy,
aktiváld az online fizetéseket. Ha így sem sikerül, kérj segítséget a legközelebbi bankfióknál.


Szerencsére többféleképpen tudsz pénzt befizetni, és ha nem ragaszkodsz a kártyához, próbáld ki pl. a Skrillt. A Skrill mindig működik, és megbízható is. :-)

 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

ARRAY KEY NOT FOUND

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.