Tudja meg Ön is, hogy kerestem végül SOK pénzt az interneten
More information

Így kereshet pénzt otthonról egy olyan módszerrel, amit bárki használhat 

Mindig tudtam, hogy a bankárok rengeteg pénzt keresnek, de sosem értettem, hogyan. Úgy képzeltem, olyasmi lehet ez, mint a 'rakétatudomány'. Akárhogy is, vettem néhány önképző könyvet, és éjjelente tanultam. Rájöttem, hogy a legtöbb dolog, amit a bankok csinálnak, elég bonyolult. Úgy értem, az olyasmi, mint az államkötvények megvásárlása, vagy más bankoktól a hitelek felvásárlása. Nem értettem belőle egy szót sem. Még ha értettem volna, akkor sem lett volna egymillió dolláros tőkém, hogy belevágjak! De rájöttem, hogy ez egyáltalán nem számít, mert semmi ilyesmit nem kell csinálnia. :-)

95%-a annak, amit olvastam és tanultam, haszontalan volt számomra. Talán hasznosak lehetnek egy egyetemi közgazdasági kurzuson, de itt nem érdemes említeni őket. Ehelyett leírom inkább az 5%-ot, ami fontos. Ennek az információnak a birtokában keresek pénzt. Ez az, amire szüksége lesz, ha Ön is pénzt szeretne keresni.

Ahogy várható volt, egy dolgot találtam, ami hihetetlenül egyszerű. Két könnyű szabály betartásával pénzt kereshet. A módszert ritkán említik. A legtöbb ember nem is tud róla, még a bankárok sem! A módszert bárki használhatja. Nincs szükség korábbi tapasztalatra vagy matematikai készségekre sem.

Én 705012 Ft kerestem az első hónapban, 1680510 Ft a második hónapban, és több mint 3 000 000 Ft a harmadik hónapban. Ez havi TÍZEZER DOLLÁR, amihez mindössze néhány órát kell online töltenie. Ráadásul úgy, hogy a határokat sem feszegeti. Csak gondoljon bele - nekem fogalmam sincs, Ön személy szerint mit tenne ennyi pénzzel. Talán felújítaná a házát, talán elutazna egy világkörüli hajóútra. Én először is kifizettem a tartozásaim. Aztán felmondtam, mert nem volt okom maradni, eljöttem Debrecenből, és Új-Zélandra költöztem.

Az eszközt, amit találtam, bináris opcióknak hívják. Tudom, elég bonyolultnak hangzik, de igazából nagyon egyszerű. Csak választania kell valamit, amivel kereskedhet (mondjuk egy részvényt), és rájönnie, hogy az ára emelkedni vagy csökkenni fog. Nem kell tudnia, mennyivel megy feljebb vagy lejjebb. Csak azt kell tudnia, hogy IGEN, emelkedni fog, vagy NEM, csökkenni.

A weboldalon található grafikonok, amin kereskedem, mindent kiértékelnek. Ha azt látja a grafikonon, hogy a felemelkedő trend (CALL) magasabb, mint 50%, kattintson az UP, vagyis FEL gombra. Ha azt látja, hogy a leszálló trend (PUT) magasabb, mint 50%, kattintson a DOWN, vagyis LE gombra. Ennyi. Mást nem is kell tennie. Semmi bonyodalom. Ennek a két könnyű lépésnek hála, most már többet keresek, mint ahogy valaha remélni mertem.

10 percre és 5 lépésre van tőle, hogy rengeteg pénzt kereshessen online

Ha még sosem hallott a bináris opciókról, és sosem kereskedett, ne aggódjon. Én is teljesen kezdő kereskedő voltam, de mindössze 10 percig tartott, míg megértettem a lényeget. Az első órában teljesen ráéreztem, a második órára pedig már természetesnek is tűnt. Az alábbi szövegben mindent részletesen is elmagyarázok: hogy hogyan fogjon hozzá, és hogy keressen havonta több mint 3 000 000 Ft 5 könnyű lépésben. Ha ezt követően még mindig bizonytalan, csak olvassa el a hozzászólásokat az oldal alján. Biztosan ötletet meríthet belőle. Olvasson mások tapasztalatairól! Olvassa el a személyes történetüket, és, ami még fontosabb, fogadja meg a tanácsukat. Így gyorsabban kereshet pénzt, a lassú tanulási folyamat megkerülésével.

Az idő pénz... és már csak kevesebb mint 48 órád van a cselekvésre!

A módszer egyik legjobb része, hogy nem kell nézegetnie a gazdasági híreket, nem kell tőzsdéznie, és nem kell szakértőnek lennie. Minden az interneten keresztül intézhető. Önnek csak a két gomb közül az egyikre kell rákattintatnia egy egyszerű szabályt követve. Nincsenek bonyolult eljárások, sem rejtélyes módszerek - és még így is pénzt lehet keresni vele!

Az ár két dolgot fog csinálni: emelkedni vagy csökkenni fog. Ezért hívják ezeket az opciókat bináris (kettős) opcióknak. Természetesen nem mindig könnyű hosszútávon megjósolni a trendet. Erre csak a tapasztalt kereskedők képesek.

Az én módszeremmel azonban még akkor is pénzt kereshet, ha mások veszítenek

Úgy értem, rájöttem, hogy rövidtávon megbízhatóan meg tudja jósolni a növekedést és a csökkenést. Ezt könnyen megteheti a kriptovalutapárok (pl. Bitcoin/USD). Én arra is rájöttem, hogy lehet ezzel pénzt keresni. Természetesen nekem sem egy napig tartott kitalálni. Több tucat variációt kipróbáltam, és csináltam néhány hülyeséget is menet közben, de végül rájöttem a módszerre, ami tényleg működik. Sőt, ezen felül még tisztes jövedelmem is származik belőle.

Hamarosan elkezdtem exponenciálisan gazdagabb és gazdagodni. Az első 60000 Ft-omból 180000 Ft csináltam. Aztán 720000 Ft-at a 180000 Ft-ból. A második hónapban több mint 1680000 Ft kerestem. Aztán a robotpilóta is elkezdett nekem besegíteni. A következő hónapban több mint 3000000 Ft kerestem!!!. A klasszikus szerepek felcserélődtek: korábban pénzért dolgoztam, most a pénzem dolgozik nekem. Azt sem tudom pontosan, mennyi pénzem van, de nekem elhihetik, hogy sok. :-)

 A továbbiakban INGYEN mutatok be egy hatékony módszert. Nincs mellébeszélés, nincs regisztráció, és könnyen megérthető.

Így kezdtem el valódi pénzt keresni 

Emlékszem, amikor még kamionsofőr voltam, a főnököm elmondta nekem, hogy vett néhány részvényt. Néhány nappal később nagyon mérges volt, mert az ára lement, ő pedig elvesztette a pénzét. Bevallom, nem ő volt a legfényesebb elme, akit ismertem. Visszatekintve csak mosolyogni tudok rajta. Ha utánanézett volna kicsit a dolgoknak, ahogy én tettem, rájött volna, hogy sokkal jobb lehetőségek is vannak a kereskedésre: a bináris opciók. Ezekkel mindig pénzt kereshet - akár emelkednek, akár csökkennek az árak! A módszer kizárja a visszaesés kockázatát is, mivel mikor más kereskedők pénzt veszítenek, Ön akkor is keres.

A legtöbb ember rossz befektető. A korábbi főnököm azért vett Facebook-részvényeket, mert a TV-ben azt mondták, a Facebook egyre népszerűbb lesz. Csak megvette őket, majd várta, hogy örökké felfelé fog menni az áruk. Természetesen ez sosincs így. Sok újonc befektető a legjobb esetben csak egyenesbe jön, a legrosszabb esetben pedig sok pénzt veszít. Nézze meg a lenti táblázatot, hogy hol végzi a legtöbb befektető.

Én viszont mindig nyereséget termelek. Arra pedig rá sem kell hederítenem, hogy jelenleg épp melyik cég sikeres. Még csak azt sem kell tudnom, mennyivel emelkedik vagy csökken az ár (amit nagyon nehéz is lenne kitalálni). Csak annyit kell tudnom, VAJON emelkedni vagy csökkenni fog-e. Ha ezt tudom, az 50%-os lehetőséget ad a sikerre, és ahogy fejlődtem (lásd később), ez akár több mint 90%-ra nőtt. Annak az esélye, hogy pénzt csinálok (tehát nyereséges legyek), 90%, és még az esetek maradék 10%-a is, amikor veszítek, nem számít, mert sokkal többet keresek a 90%-ban.

Ha a megszokott módon fektet be – a stratégiám nélkül 

.
A befektetők 63%-a végül semennyit nem fog keresni, a nyereségük pedig ± 2% lesz Azoknak a befektetőknek is fizetniük kell azonban a brókereknek, akik nem nyereségesek
A befektetők 31%-a pénzt veszít. A befektetésüket elviszi az infláció. A legtöbb befektetés még az inflációval sem tudja tartani a lépést.
Csak a a befektetők 7%-a nyereséges 5-10 év utánÉn nem akartam 10 évet várni. Azonnal akartam a pénzt!
Mit tanulunk ebből? Ha alapokba vagy biztosításba fektetünk, annak nincs értelme. Ebből csak a bankok profitálnak!

Ha követi az útmutatómat, 3 előnyhöz is hozzáférhet 

Nem kell részvényeket vennie

Így van. Semmi bonyolult dolgot nem kell vennie. Csak válasszon egy részvényt, majd kattintson rá. Ennyire egyszerű!

BÁRHOL kereshet pénzt

A mai tőzsdék már rég nem a hatalmas termekben kiabáló brókerekről szólnak. Mindent elintézhet online otthonról, vagy ahonnan szeretné!

Még akkor is pénzt kereshet, ha a piac leszálló ágban van

Ha rendszeresen befektet, minden a gazdaság állapotától függ. Az én módszeremmel azonban akkor is nyereséges lehet, ha a piac éppen leszálló ágban van!

Nagyon kevés ember (7%-nál kevesebb) keres pénzt a közös befektetési alapokon. Ami azt illeti, ez főleg a szakértőknek sikerül, akik teljes munkaidőben, hosszú éveken át tanulmányozzák a pályát legalább napi 8 órában. Nekem nincs pénzügyi szakképzésem. Sosem tanultam meg semmit részletesen. De adjon nekem napi egy órát, és néhány órán belül 90%-os velószínűséggel nyereséget fogok termelni Önnek.

Mivel naponta ismételgettem a módszerem, egy hónap után jobb szintre fejlődtem, mint a legtöbb befektető 5-10 év alatt. Ugyanolyan, vagy még jobb eredményeket érhet el, hogyha elolvassa és megérti az útmutatóm. Pár nap alatt elkezdhet otthonról pénzt keresni. Csak döntse el, mennyit szeretne keresni naponta, a pénz pedig elkezd Önnek dolgozni.

Szóval hogy is működik ez?

A bináris opciós kereskedés jobb, mint bármi más befektetési forma, mert sokkal megbízhatóbb és gyorsabb! Olvasson tovább, és hasonlítsa össze a bináris opciókat azzal, mintha pl. egy focimeccsre fogadna. Könnyen beláthatja, miért sokkal jobbak a bináris opciók!

Így NEM lesz gazdag

A sportfogadás egy egyszerű példája

Arra szeretne fogadni, hogy a Liverpool megnyeri a következő meccsét. Ha az esély 1.15 (ami 3/20 az angol esély szerint), ez azt jelenti, ha 10€-t feltesz és bejön, 11.5€-t nyer. A nyereség tehát 1.5€. Várnia kell másnapig, amíg az Öné lesz a pénz, de a meccs végéig biztosan. Az összeg, amennyit nyer, nem nagy szám, ráadásul eltart egy darabig, amíg kifizetik. Mindennek fejében sosem lehet teljesen biztos a dolgában, ha sportmérkőzések kimenetelére tippel, ha belegondol abba is, hogy milyen megvesztegetési és korrupciós híreket lehet hallani...

Új, gyors mód a pénzkeresésre

Egyszerű példa egy kriptovaluta opcióra

Mondjuk, hogy arra szeretne fogadni, hogy az Bitcoin/USD aránya emelkedni fog a következő 60 másodpercben. Az utóbbi 30 perc során felfelé ment az arány, így 100%-ig biztos benne, hogy ez az elkövetkező egy percben is így lesz. A kifizetési arány 80%-os, Ön pedig 10€-t tesz fel. Az arány valóban emelkedik, Ön pedig 18€-t nyer (10€ a feltett összeg, ami visszajár, és 8€ a nyeresége, mert a kifizetés 80%-os). A nyereség így is szép, mivel még ha az arány csak 0.01%-kal nő, Ön így is 80%-ot nyer rajta minden esetben.!

Ráadásul várnia sem kell, mert az egész 60 másodperc alatt lezajlik, csak annyit kell tennie, hogy rákattint az egyik gombra online.

Ha sporteseményekre fogad, az problémás lehet. A befektetési alapok nem nyereségesek. A bináris opciókkal történő kereskedés azonban sokkal könnyebb, és gyorsan kereshet rajta rengeteg pénzt!

Ha a bináris opciókra fogad, sokkal több pénzt kereshet, mert Ön csak a növekedésre/csökkenésre tippel, nem egy adott értékre. Én rendszerint az olyan vállalatok részvényeire fogadok, mint a Coca Cola, a Facebook és az Apple. De, hogy őszinte legyek, nem számít, melyik részvénnyel kereskedik. Csak kövesse az alábbi öt lépést:

1. lépés Kiválasztok egy, a weboldalon elérhető részvényt
2. lépés Kitalálom, hogy az ára emelkedni vagy csökkenni fog-e (ehhez fent már adtam útmutatót)
3. lépés Hogy üzletet kössön 10€-ért, csak kattintson a gombokra (növekedő vagy csökkenő), majd válassza ki, mennyi pénzt szeretne feltenni.
4. lépés Én 5 vagy 10 percig várok, mire kiértékelik az ügylet eredményét
5. lépés A pénz a számlára kerül: összesen 18€ (a 10€ befektetés plusz 8€ nyereség)

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban

 
 
EUR/USD
+91%
+
$1000.00
Demo fiók
Ügylet lezárása ennyi idő múlva mp.
A kijelzett adatok nem valós tőzsdeinformációk. Céljuk mindössze a bináris opciós tőzsdézés elvének demonstrálása
Legyen kereskedő!
Szeretne többet megtudni a bináris opciókról, vagy megpróbál közvetlenül egy demó fiókon tőzsdézni?
Kiváló
A $500 befektetésnek köszönhetően ebből a tranzakcióból ennyit profitált: $500
Profit
$500
A kijelzett adatok nem valós tőzsdeinformációk. Céljuk mindössze a bináris opciós tőzsdézés elvének demonstrálása
 
Próbálja ki ingyen

A legjobb a módszerben, hogy a részvény árának nem kell sokat nőnie. Ha a részvény értéke 50€, mindegy, hogy 51€-ra, 55€-ra vagy 50.01€-ra nő az értéke. Ha 10€-t tesz fel, és a részvény ára akár csak a legapróbb mértékben is megemelkedik, Ön MINDIG 8€-t keres.

A legtöbb befektető egyszerűen megveszi a részvényt, tartogatja néhány évig, és reménykedik, hogy néhány százalékkal többért el tudja adni. A módszer nem túl jó, én határozottan nem javaslom.   

Sosem használnám ezt a megközelítést, mert én gyorsan akarok pénzt keresni. Napokon vagy akár órákon belül akarok sok pénzt csinálni. Hála a kriptovaluta opcióknak, több mint 80%-os profitot tudok termelni kevesebb mint 50 percen belül  

Én így keresek pénzt

Vessen egy pillantást a lenti grafikonra. Megmutatja, mennyit kereshet 30 perc, 4 óra és 1 hónap alatt. Ha szeretné, vagy ha nincs elég ideje, kevésbé gyakran is kereskedhet. Ez persze fordítva is igaz, ha sok ideje van, és gyorsabban szeretne pénzt keresni, gyakrabban is kereskedhet. Ez teljesen az Ön döntésén múlik.

Sikeres üzletek
Nem kereskedett
Sikertelen üzletek
Összes nyereség

30 perc után22 €

32 € | (4)
0 € | (0)
-10 € | (1)
Lezárt üzletek: 5

4 óra után160 €

240 € | (30)
0 € | (2)
-80 € | (8)
Lezárt üzletek: 40

1 hónap után6420 €

7920 € | (990)
0 € | (60)
-1500 € | (150)
Lezárt üzletek: 1200

Mivel én visszaforgatom a nyereségemet, egy óra alatt 50€-100€-t is megkereshetek. Mivel mindig 10€-t fektetek be, csak annyit kell tennem, hogy tíz ötperces üzletet kötök, és kevesebb mint egy óra alatt megkeresek 100€-t. Elég szerényen kezdtem:

 • Az első hónap napi 30 percet dolgoztam egy 75000 Ft befizetéssel. A nyereségem napi 10000 Ft volt.
 • A második hónap napi 1 órát dolgoztam egy 150000 Ft befizetéssel. A nyereségem napi 30000 Ft volt.
 • A harmadik hónap napi 2 órát dolgoztam egy 450000 Ft befizetéssel. A nyereségem napi 90000 Ft volt.
 • Mostanra pedig még jobb a helyzetem.

Ha összeadom, mennyit keresek, kb. havi 3600000 Ft körülre jön ki. Eleinte az egész csupán álomnak tűnt. Többet kerestem egy nap alatt, mint amit több hét alatt tudtam volna a régi munkahelyemen. Először el sem mertem hinni, de hat hónap sikeres kereskedés után elkezdtem a jövőre is tervezni. Igen, még mindig minden nap 'dolgoznom' kell, de ezt online bárhonnan megtehetem, és eldönthetem, meddig szeretném csinálni. Általában napi egy órát dolgozom, amit akár pizsamában, az ágyamból is megtehetek.

INGYENES regisztráció Kezdjen pénzt keresni

A barátnőm megkérdezte, mit szeretek a legjobban abban, ahogy pénzt keresek. Igazából elég sok mindent. Egy mondatban meg sem tudnám fogalmazni, de így tudnám összefoglalni:

 1. 60%-90%-os nyereség rövid időn belül. 30 perces, 1 órás, sőt, 60 másodperces megbízásokat is elhelyezhet
 2. nem kell szakértőnek lennie
 3. otthonról is kereshet pénzt, vagy a telefonjáról, ha éppen úton van
 4. nincs szükség különleges szoftverekre: közvetlenül elérhet mindent az internetböngészőjéről
 5. bármikor kiveheti a pénzét, akár közvetlenül a bankszámlájára is

A trendek felismerése

Bár bonyolultnak tűnhet, a módszerem alapvetően csak három opcióra épül. Természetesen nem könnyű bejósolni, hogy fog egy részvény alakulni az év során. Szerencsére azonban a bináris opciókkal nagyon rövid üzleteket köthet, amik kevesebb mint 30 percig, vagy akár csak 60 másodpercig tartanak. Ez a módszerem legfőbb előnye. Ami pedig a legfontosabb, hogy így keresek ilyen sok pénzt! A teljes szöveget három egymondatos lépésben is összefoglalom:

Növekvő trend

Ha emelkedő trendet lát egy részvénynél (a bal oldali oszlopon), mindig fogadjon a rövidtávú növekedésre. Kereskedés az értéktőzsdén

Ha a grafikon az elmúlt néhány percben emelkedőben volt, ahogy a képen is látható, nyilvánvaló, hogy folytatja a tendenciát a következő néhány percben is.

Csökkenő trend

Ha leszálló trendet lát egy részvénynél (a bal oldali oszlopon), mindig fogadjon a rövidtávú csökkenésre. Kereskedés forex-en

Ha a grafikon az elmúlt néhány percben leszállóban volt, ahogy a képen is látható, nyilvánvaló, hogy folytatja a tendenciát a következő néhány percben is. Tehát a csökkenésre kell fogadnia (PUT).

Stagnáló trend

Ha látja, hogy a részvény stagnál (az ár nem változik), várjon egy kicsit, és keressen egy másik részvényt Kereskedési szabályok

Ha a grafikon az elmúlt néhány percben változatlan volt, a legjobb várni, amíg elindul, vagy más részvény után nézni.

Ha 30 perc túl hosszú idő Önnek, 60 másodperces (1 perces) üzleteket is köthet. Az ilyenek esetén a siker esélye közel 100%.

Azon a weboldalon, amit én használok, a teljes folyamat pofonegyszerű.

 • Ha tudom, hogy a részvény ára emelkedni fog, rákattintok az UP, vagyis FEL gombra (CALL).
 • Ha tudom, hogy a részvény ára csökkenni fog, rákattintok a DOWN, vagyis LE gombra (PUT).

A legjobb irányadó, amit ahhoz kaphat, hogy a részvény ára emelkedni vagy csökkenni fog, épp az elmúlt óra árgrafikonja. A grafikon a regisztrációt követően ingyenesen elérhető a számláján.

Hogy miért annyira nyereséges ez a módszer? Egyszerűen azért, mert akkor is pénzt kereshetek vele, ha a részvény ára emelkedik, és akkor is, ha csökken. Általában nincs részvényem, de még így is egy kattintással kereskedhetek! Bárki, akinek részvénye van, évekig is tartogathatja, mégis pénzt veszít, ha a piac úgy alakul. Én viszont nem - én mindenen pénzt keresek! Már majdnem egy éve használom a módszert, és minden hónapban pozitívak voltak a mutatók, és pénzt kerestem. Akkor is, ha az árak emelkedtek, és akkor is, ha csökkentek. :-)

Nehéz megtippelni a hosszútávú trendeket és a pontos számokat. Ez azonban egyáltalán nem számít! Például, ha a Facebook részvény az utóbbi hónapban minden nap emelkedőben volt, az értéke pedig 1000 Ft reggel, nehéz lenne megtippelni, hogy az értéke estére 1001 Ft vagy 1002 Ft lesz. De a pontos érték nem is fontos: Önnek csak azt kell tudnia, hogy emelkedni FOG.

Több általánosan is alkalmazható szabály van arra vonatkozóan, hogy mikor emelkednek és csökkennek az árak. A legtöbb ember nem ismeri ezeket. Amikor kamionsofőrként dolgoztam, az otthontól távol töltött esték gyakran unalomba fulladtak, ezért elég sok oktatókönyvet elolvastam. Ezekben találtam meg a szabályokat. :-) Mindet bemutatom a narancssárga mezőkben. Kérem, olvassa el a szabályokat, és értelmezze figyelmesen őket: a bennük lévő tanács felbecsülhetetlen, ha követi, már az első naptól pénzt kereshet!

Mikor NÖVEKEDIK és CSÖKKEN az ár

Devizapárok

A kriptovaluta opciók devizapárokkal való kereskedésre is használhatók. Ismétlem, bonyolultnak tűnhet, valójában azonban nagyon egyszerű. Devizapár lehet például az USD/EUR, az értéke 1,4 lehet. Ez az árfolyam, ami elárulja, hogy 1 eurót 1,4 dollárért kaphat. A devizapárok nap mint nap változnak, de van rá mód, hogy könnyen keressen velük. Nézze meg a statisztikákat, miután (regisztrált (minden statisztika ingyen hozzáférhető)), és keressen legalább két párt egy devizához. Például keresse meg az USD/EUR-t és az USD/GBP-t.

Ha mindkét pár csökkenő tendenciát folytat, biztos, hogy a következő néhány percben ez így is marad. Ebben az esetben fogadjon a csökkenésre (put).

A kereskedés óráinak kezdete és vége

Az értéktőzsdéken különböző nyitva tartás van, pl. a New York-i Értéktőzsde reggel 9:30-tól du. 4:00-ig van nyitva helyi idő szerint, így du. 2:30-tól este 9-ig van nyitva angol idő szerint (GMT). Ahogy a kereskedés megkezdődik, a részvény értéke általában emelkedik, mert az emberek, akik megkezdik a kereskedést, venni akarnak. Ez fordítva is igaz, mielőtt a kereskedés véget ér, a részvények értéke általában csökken. Bárki, aki aznap el akarta adni a részvényét, de nem sikerült megtennie, lejjebb viszi az eladási árat a nap végén, mert tényleg el akarja adni a részvényt. A részvények ára ezért általában esik, mielőtt a kereskedés az adott napon lezárul.

Ezért a nap elején fogadjon a növekedésre, és a kereskedési nap végén fogadjon a csökkenésre.

A részvények ára mindig csökken az osztalékfizetést követően

Néhány részvénytársaság osztalékot fizet, ami tulajdonképpen a részvényesek jutalma. Van egy nap, amit úgy hívnak, fordulónap, amikor osztalékot fizetnek azoknak a részvényeseknek, akik a részvénykönyv szerint az adott napon rendelkeznek a részvényekkel. Általában egy, kettő vagy négy fordulónap van egy évben. Ha az adott napon van részvénye, részesül az osztalékból. Azonban nem ez a legérdekesebb az egészben. Sokkal fontosabb maga a tény, hogy a részvény értéke MINDIG esik a fordulónapot követően. Szó szerint minden részvény, amiből osztalékot adnak, így viselkedik, és hihetetlenül megbízhatóan bejósolhatók így a részvényárak.

A regisztrációt követően derítse ki, mikor van a következő fordulónap (és a dátumot követő reggel), fogadjon a csökkenésre.

Természeti katasztrófák és zavargások

Ez teljesen nyilvánvaló. Ha egy adott régióban áradás, hurrikán, földrengés vagy terrortámadás van, biztos lehet benne, hogy a részvény értéke esni fog. Ha ez történik tehát, tippeljen a csökkenésre. Ha sztrájkolnak Franciaországban, a Peugeot-részvény ára esni fog. Ha földrengés volt Japánban néhány órával ezelőtt, a JPY (japán yen) árfolyama csökkenni fog. Javaslom, hogy kövesse a hasonló eseményeket, mert még aznap reagálnia kell rájuk, vagy legkésőbb az azt követő napon.

Sztrájkok, tüntetések vagy zavargások esetén mindig tippeljen a csökkenésre!

A pénzügyi eredmények bejelentése

A részvénytársaságoknak nyilvánosan be kell jelenteniük az eredményeiket. Ezt 3 havonta meg is teszik. Könnyű és bizonyított szabály, hogy az eredményeket követni kell. Ha pozitívak, a részvény ára már a bejelentés napján emelkedni fog. Ha jók a pénzügyi eredmények, fogadjon a NÖVEKEDÉSRE még aznap.

Ha a társaság rossz pénzügyi eredményeket jelent, tippeljen a csökkenésre!

A befektetendő összeg

Bár a minimum befizetés 75000 Ft, érdemes legalább 150000 Ft befizetni, mivel így több mint kétszer olyan gyorsan kereshet pénzt. Miután befizette a tőkéjét, ne kereskedjen azonnal a teljes összeggel. Ossza fel a befizetett összeget, és csak egy részével kereskedjen. Röviden:

befizetés egy üzlet maximum összege várható havi nyereség
75000 Ft 3000 Ft 3000000 Ft
150000 Ft 7500 Ft 750000 Ft
300000 Ft 15000 Ft 1500000 Ft
1500000 Ft 150000 Ft 7500000 Ft

 

Mivel tudom, hogy elsőre mindez egy kicsit bonyolultnak tűnhet, összeállítottam egy rövid összefoglalót arról, hogy kezdhet el mindenki pénzt keresni néhány egyszerű lépés betartásával.

Röviden
Lépés száma Ezt kell tennie Javaslatok és jótanács
1 Regisztráljon egy weboldalon, ahol bináris opciókkal tud kereskedni! Jó ötlet lehet legalább két helyre regisztrálni (ide és ide), mivel így kétszer olyan gyorsan kereshet pénzt. Ha problémája adódik a regisztráció közben, kérje az ügyfélszolgálat segítségét e-mailben vagy telefonon.
2 Fizesse be a kereskedésre fordítható kezdőtőkét. A kereskedőcég legyen felülvizsgált, és rendelkezzen EU-s engedéllyel. A befizetett összeg így biztonságban lesz, Ön pedig bármikor kiveheti. Ha nem fizet be elég pénzt, előfordulhat, hogy a módszer nem fog működni! A minimum 75000 Ft.
3 Kezdjen rövidtávú bináris opciókkal kereskedni Azt javaslom, célozza meg, hogy a befizetése 10 %-át keresse meg egy nap. Ha 150000 Ftt fizet be, célozzon meg napi 15000 Ft. Az üzletek ne legyenek hosszabbak 30 percnél.
4 Olvassa el a rövid áttekintést, hogy mikor fogadjon a növekedésre és mikor a csökkenésre Ha a növekedésre szeretne fogadni, kattintson az UP, vagyis FEL gombra (az UP-ot néha CALL-nak hívják). Ha a csökkenésre szeretne fogadni, kattintson a DOWN, vagyis LE gombra (a DOWN-t néha PUT-nak hívják).
5 A weboldalon naprakész tanácsokat talál arra vonatkozóan, az adott napon hogy kereskedjen. A tippeket profi bankárok adják, az ő jutalmuk pedig a tanácsuk sikerességén múlik. Más szóval ha Ön pénzt keres, ők is keresnek rajta. Ezért az ő érdekük is, hogy jó tippeket adjanak. A weboldalon mindez ingyen érhető el, hajrá, hozza ki belőle a legtöbbet! :-)

Nem kell mélyenszántó, bonyolult elemzésekbe bocsátkoznia. Nem kell a pénzügyi piacokat kutatnia... Én például semmit nem tudok a közgazdaságról, de még így is több mint 3000000 Ft keresek havonta a bináris opciókkal. Csak annyit kell tennie, hogy követi a számláján elérhető grafikont (itt). Átlagosan 6-ból 5 üzletem sikeres, és nagyon gyakran 6-ból 6 (100%-os sikerráta). Ha egy üzlet nem alakul jól, az sem a világ vége, mert hosszútávon így is pénzt keresek, ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy pénzt keressek, bármilyen, 50 % feletti sikerráta elég lenne, de az arányom valójában 85-100 %, ezáltal több mint tízszer gyorsabban keresek pénzt, mint azok a befektetők, akik nem az én módszeremet alkalmazzák.

Kezdje el most
Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Make Money Robot

Egy alapszintű robot, amely automatikus bináris opciós kereskedést tesz lehetővé, még abban az esetben is, ha ön kezdő.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy valuta párokkal kereskedjen, például EUR/USD-vel vagy CNY/USD-vel.
Minimum befizetés: $200
 
 


  Szatmári Ágnes (134.255.118.*) Írta

érdeklődés

Szeretném megkérdezni, hogy melyek a legibb weboldalak a kereskedésre?

Üdvözlettel,

Szatmári Ágnes

  Miskolczi Gergő (88.132.188.*) Írta

Pénz

Érdekelne a módszer!

  Aranyosi Anita (178.115.128.*) Írta

Szeretnek kerdezni    Binatex.com

Hogyan tudom hasznalni ?Mit kell tennem.Regisztraltam de nem tudom hogyan tovabb.

  Horváth Marcell (91.104.150.*) Írta

Kedves Zoltán !
kellene 20.000 Forint
  Györki Ildikó (151.0.89.*) Írta

www.penztkeresni.net    Olymp Trade

Ûdv Zoltán!!! Nagyon tetszett az a sok jò tanács amit adtál! Nagyon frappáns és egyszerü érthető módon magyarázod el a CFD-kereskedést! Nagyon köszönöm, és szeretnék még többet tanulni Töled, ezért regiztem be az oldalra!!!

  Szentandrási János (2a02:ab88:81:fa80:68e6:d3c:38e8:) Írta

Binomo és egyéb pénzkeresési bróker oldalak    Binomo

Jó napot kívánok,

Szentandrási János vagyok. Má körülbelül egy-másfél hete kereskedek a Binomo oldalán egy kis segítséggel és egész jól haladok. Hogyan lehetne még gyorsabban, még ügyesebben itt pénzhez jutni? Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni más bróker oldalakhoz is, ahol még gyorsabban kereskedhetek és még gyorsabban juthatok pénzhez. Melyiket ajánlja és hogyan?
Szeetnék két-3 hónap alatt összeszedni 10 millió forintot, amiből meg szeretnék venni egy kávézót, amit utána saját magam üzemeltetnék. Felkínálták számomra és neked ez egy álom, hogy legyen egy saját kávézom és per pillanat tálcán kínálják fel előttem és nem szeretném eldobni a lehetőséget.
Kérem segítsen, hogy ilyenkor mit tehetek?
Tisztelettel:
Szentandrási János

  Ilyés Tamás (91.83.95.*) Írta

Erdeklodes    Nincs

Hello erdekelne hogy tudsz 5 milliot keresni egyszeruen havonta?

  Bálint Ugrik (87.244.195.*) Írta

Információ szerzés     High Low

Jó napot!

Szeretnék megtudni mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha lenne rám ideje kérem írjon.

Válaszát előre is köszönöm.

  Katalin (91.137.167.*) Írta

    Binatex

Hello! Elèg kezdő vagyok ebbe a kereskedelembe az èrdekelne, hogy kell virtuàlis szàmlàt nyitni mindenfèle kèppen pl bitcoin vagy Netellert? Abbòl hogy lesz pl. Visa szàmlàn ft.ba? Köszönöm

  patócskai istván (95.85.191.*) Írta

    még nincs

Üdvözlöm . Szeretnék információt kapni a módszerről amit irt . Előre is köszönöm

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.